Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γάτος είσαι, κι ο Δημάτος Αεκτζής είναι, από που κι ως που φιλο-παναθηναϊκή η GOAL;Μπραουδακης Αεκτζης τρελλος..
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Θα συμμετάσχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
Σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα στο 2014 International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.
Το επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη (4/2) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό είναι:
26 Ιουλίου
Ολυμπιακός-Λίβερπουλ, Σικάγο, 18.00 (τοπική ώρα),
30 Ιουλίου
Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Νέα Υόρκη, 21.00 (τοπική ώρα)
2 Αυγούστου
Μίλαν-Ολυμπιακός, Τορόντο, 14.00 (τοπική ώρα)
Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο "Sun Life" στο Μαϊάμι.
γιατί θα παίζει προκριματικά για τσουλου και θα πλει οφ σουπερλιγκ τύπεΤον παοκ γιατι δεν τον καλεσαν αφου εχει ομαδαρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
η γάτα τύπε τι είναιτο GOAL ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ
οπως κ η SPORTDAY το παιζει αντικειμενικη αλλα ειναι φιλοολυμπιακη
η γάτα τύπε τι είναι
![]()
δινει καλα προγνωστικα τυπεΓια τον πούτσο. Γενικά.
Ελεος ρε τυπε εσυ δεν εισαι βλακαςπες τα με τις καργιολες γι αυτο θα κλεισουν η κολοφιλαδες...

Τον παοκ γιατι δεν τον καλεσαν αφου εχει ομαδαρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
όλοι στο καραισκάκη σήμερα 3 η ώρα![]()
Γιατι τι ταξη νομιζεις οτι παειπω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
κλαις και οταν σου παιρνουν το γλειφιτζουρι?
βρες κατι πραγματικα αστειο ρε παπαρα και οχι επιπεδου 10χρονου
εκτος αν δεν μπορεις οποτε παω πασο
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια
πω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
κλαις και οταν σου παιρνουν το γλειφιτζουρι?
βρες κατι πραγματικα αστειο ρε παπαρα και οχι επιπεδου 10χρονου
εκτος αν δεν μπορεις οποτε παω πασο
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια
Αφου εχετε ομαδαρα......για αυτο το ειπα .......τα ανηψια σου ολυμπιακοι ειναι ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα και οχι
εδω στην νεαπολη αν βγουν ολυμπιακοι τους πνιγουμε στο ποταμι (που δεν εχουμε)
ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΠΕ..............βρωμισαμε τραγιλα ............