Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ όλους λίγους τους είδα.Σε άσχημη περίοδο το ντεφορμάρισμα.
Ο Μπαρτζώκας σε κρίσιμα παιχνίδια αποδεικνύεται λίγος.
τι ντεφορμαρισμα ρε τα μουνια...ενεσεις μαγκιας θελουνε οι κοτες....τσικι τσικι και η μπαλλα μεσα επι τρια λεπτα με 7 ποντους πισω επειδη κανεις δεν ειχε αρχιδια να σουταρει...δηλαδη ποσο μαλακε ειναι και αυτοι και ο μπαρτζωκας για να καταλαβουν οτι στην ρακετα του βαζελου δεν μπαινουν επειδη εκει την υπερασπιζονται παιχτες που εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ...Σε άσχημη περίοδο το ντεφορμάρισμα.
Ο Μπαρτζώκας σε κρίσιμα παιχνίδια αποδεικνύεται λίγος.
ΚΛΑΡΙΝΑ παλι ο αιωνιος πελατης.....
βαρεθηκαμε τα ιδια κ τα ιδια......
αντε να δουμε αν σημερα θα τους φταιει η ......διαιτησια, η καταλαβαν πλεον οτι τους εχουμε στο χαλαρο τους ...αιωνιους πελατες....
τι ντεφορμαρισμα ρε τα μουνια...ενεσεις μαγκιας θελουνε οι κοτες....τσικι τσικι και η μπαλλα μεσα επι τρια λεπτα με 7 ποντους πισω επειδη κανεις δεν ειχε αρχιδια να σουταρει...δηλαδη ποσο μαλακε ειναι και αυτοι και ο μπαρτζωκας για να καταλαβουν οτι στην ρακετα του βαζελου δεν μπαινουν επειδη εκει την υπερασπιζονται παιχτες που εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ...
σουτερετε λοιπον και οτι βγει...τι τσικι τσικι και δινανε την μπαλα στο βαζελο...να πα να γαμηθουνε οι πουτανες...με ξενερωσανε και δεν με ενδιαφερουν ουτε ευρωπαικα ουτε πρωταθληματα ουτε τιποτα,,,,
να πανε να γαμηθουνε...ειναι αδερφες και το υπογραφω,,,τελος....

[/move]αυτο ακριβως....Προσωπικα δε με νοιαζει η ηττα σε ενα παιχνιδι χωρις σημασια......αλλα η εμφανιση ηταν
απαραδεκτη.............δεν ξερω αν φταιει η ΄΄κοιλια΄΄ αλλα πρεπει να αλλαξουν πολλα για να
λεμε οτι η ομαδα μπορει να φτασει στι φαιναλ φορ και να διεκδηκισει με αξιωσεις το πρωταθλημα......
με νικησε ο βαζελος σε ενα αδιαφορο παιχνιδι στα μεσα της σαιζον...εχω μια φαγουρα στ αρχιδια αλλο πραμα.....
στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ;)
----->
----->
καλα ρε γαυρε, αιωνιε πελατη...15 χρονια στο πισωκολλητο σε εχω.......
ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.......
με νικησε ο βαζελος σε ενα αδιαφορο παιχνιδι στα μεσα της σαιζον...εχω μια φαγουρα στ αρχιδια αλλο πραμα.....
στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ;)
----->
----->
να σκεπάζεσαι το βράδυ....μπορεί να κρυώσεις.....@Γιαννης Παπασταυρου
εγω ειμαι ο πελατης; δεν την εμαθες καλα την ιστορια ;)
στο μπασκετακι παω σφαιρα για 3 σερι κουπα...στην ευρωπη το σκορ ειναι 5-2...
την λεξη βοιδοπουτσα την ξερεις φανταζομαι...