Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα ξεκαλα εχει γινει παμπλουτος.Ελατε μωρε...Αφού ο ανθρωπος δεν ειναι καλα, τι φταιει αυτος?
Γάμησέ τα....για το τρελοκομείο είναι....Ελατε μωρε...Αφού ο ανθρωπος δεν ειναι καλα, τι φταιει αυτος?
Πριν λίγο είπε τι ακριβώς έγινε.....δεν έγινε πλούσιος....καλα ξεκαλα εχει γινει παμπλουτος.
Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..Πριν λίγο είπε τι ακριβώς έγινε.....δεν έγινε πλούσιος....
Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο.....Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..
Δεν ειπε ομως πως εχει τοσο μεγαλη περιουσια και απο που.Μονο οτι δεν ηταν αυτος στην λιστα ειπε.
οταν τον ρωτησε ο αρναουτογλου για το κτιριο στον πειραια που εχει τα μασησε και αλλαξε κουβεντα.
Εν τω μεταξυ γκρεμισε ολη την προπαγανδα των γαυρων οτι η λιστα ηταν ψευτικη και δεν υπηρχε.καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου ....!!
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου ....!!
χαιρετω το θρεντ των 6,5 εκατομμυριων οπαδων στην ελλαδα
πιο μαλακας πεθαινεις
Γάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.πιο μαλακας πεθαινεις
Αμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σουΓάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.