Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποιο διπλο ρε....αν φύγουμε με το διπλό θα συνεχίζεις να γελάς έτσι;

ολοι μας και μονοι τους ρε,αδικειτε τον οσφπ αλητες.ντροπη.κανονικα επρεπε να παρει το ματς με τον αρη ο οσφπ ανευ αγωνος,και να του δοθουν και 3 βαθμοι δωρο,λογω ηθικης βλαβης.
ασε και το αλλο το χειροτερο.απο την στενοχωρια του ο μαρινακης δεν εφαγε τα 2 γουρουνια που του εψησαν στο σπιτι.μονο την πετσα εφαγε ο καψερος.
ποιος κωλος να ανοιξει ακριβως και πως;στα 5 τελευταια ματς η με μουφατα πεναλτυ βαζετε γκολ,η με αυτογκολ.αλλιως δεν μπαινει στο πλεχτο.πρέπει να γίνει το παιχνίδι αγαπητέ φίλε! Πρέπει να ανοίξει ο κώλος του Αρη καθώς έρχεται κ το παιχνίδι με τη Σίτυ άρα θέλει λίγο σάλιωμα πως να το κάνουμε! Ασε που μόνο με το Γαύρο πάνε όλοι γήπεδο, να βγάλουν κ κανά φράγκο!
ποιος κωλος να ανοιξει ακριβως και πως;στα 5 τελευταια ματς η με μουφατα πεναλτυ βαζετε γκολ,η με αυτογκολ.αλλιως δεν μπαινει στο πλεχτο.
μπραβο που το παραδεχεσαι αλλα αντικειμενικα μιλαμε.το πέτσινο πονάει πιο πολύ....
εγώ απλά γουστάρω να βλέπω φάτσες το Μάη...
ναι, τον πρόλαβαΤον Καζιμιερσκι τον προλαβες?
μπραβο που το παραδεχεσαι αλλα αντικειμενικα μιλαμε.
για μουνια γενικα δεν σε βλεπω να βλεπεις,κλαμενα η μη,οσο για πικραμενους,γιατι,επειδη νικαει ο οσφπ;Εγώ να νικάμε θέλω και ας γαμιέται ο Δίας! Εγώ όταν θέλω να δω μπάλα βλέπω Ισπανικό/Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα γουστάρω να βλέπω κλαμένα μουνιά κ πικραμένους!
δεν αθωώνεται ρε συΔηλαδη απο την αθωωση Μιραλλας ο ολυμπιακος βγαινει ζημιωμενος?
Τοτε γιατι εκανε εφεση?
δεν έχει βγει απόφασητην κοκκινη την εφαγε στο 85 ενω δεν ειχες κανει ουτε μια ευκαιρια μεχρι τοτε
οσο για το αν θα επρεπε να αποβληθει ο μιραλλας σου θυμιζω μια φαση με κωτσιο-οκκα πριν 5 χρονια στο οακα
μια απορια μονο εχω και θελω να μου το απαντησεις τπτ αλλο
για το κερμα που εφαγε ο εποπτης στο κυπελλο με το παοκ και διακοπηκε προσωρινα ο αγωνας τι εγινε τελικα? επεσα καμια τιμωρια??
οταν λες δεν υπαρχει πουθενα,τι εννωεις;δεν αθωώνεται ρε συ
αλλά δεν υπάρχει πουθενά ποινή αποκλεισμού με 2 αγωνιστικές για απώθηση αντιπάλου
πώς να το κάνουμε δηλαδή, να βγάλουμε νέους νόμους;
τεσπα... η ουσία είναι πως πάλι ασχολούμαστε με πράγματα που δεν θα έπρεπε
το ματς καθεαυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα πάλι...
κλάψε κότα....ΣΑΒΒΑΤΟ να συνεδριάσει επιτροπή ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ παγκοσμίως!!!!!
3-4 ώρες πριν τον αγώνα!!!!
1000% θα αθωωθεί για να παίξει,όλα τακτοποιημένα και συμφωνημένα.....
Οι πούστηδες είναι ικανοί Κυριακή του Πάσχα να ανοίξουν την ΕΠΟ για να ευνοήσουν τον θρήνο!!!!
ή Μεγάλη Παρασκευή,την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου....
ΥΓ ακόμα πιο γελοίο
ο φόβος και ο τρόμος της ομαδούλας του Δημοσίου μήπως και δεν παίξει το γατάκι που λέγεται Μιραλάς....λες και δεν μπορούν να πάρουν τον άρη χωρίς αυτό το παιδάκι,που μέσα στην Τούμπα έπαιξε με BABYLINO.....
κλάψε κότα....
αχαχαααχαχαχ
και απάντα στο ποστάρισμα...ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μας απαντήσεις ηλίθιε...