Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στην Ξανθη επι Μπαγιεβιτς οταν η αεκ επερνε τιτλους εχανε,μαλιστα ειχε καθυστερηση και η απονομη του τιτλου οταν η ξανθη πηρε ισοπαλια μεσα στην Φιλαδελφια...δεν είναι θέμα διασυνδέσεων
είναι απλό. οι αδύνατοι πάνε με τους ισχυρούς. όταν ο ΠΑΟ είχε τα πανω του, όλες κλωσσογυρνούσανε γύρω του
όταν τα είχε η ΑΕΚ, το ίδιο
τώρα λοιπόν είναι σειρά του ΟΣΦΠ.
Και μην μου πεις πως δεν θυμάσαι πόσο όμορφα έπαιρνε και η ΑΕΚ αποτελέσματα στην Ξάνθη επί Μπάγεβιτς και "χρυσής" ομάδας.
ναι που αν χρειαστεί θα του δώσουν τον/τους βαθμούς,θα βάλουν κάποιο αυτογκόλ,δε θα πάρουν ζεστά το παιχνίδι κτλ..άλλο αυτό και άλλο οι "δορυφόροι"
δορυφόρος σημαίνει πως είναι ταγμένη μια ομάδα εσαεί...μαλακίες δηλαδή που λένε οι κολλημένοι
δεν ξέρω ποια χρονιά θυμάσαι, αλλά εκείνη την εποχή ήταν που οι παίκτες της Ξάνθης ροβολούσανε κατά Φιλαδέλφια...Στην Ξανθη επι Μπαγιεβιτς οταν η αεκ επερνε τιτλους εχανε,μαλιστα ειχε καθυστερηση και η απονομη του τιτλου οταν η ξανθη πηρε ισοπαλια μεσα στην Φιλαδελφια...![]()
στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες δεν υπάρχουνε πλέυ ωχΗ μόνη λύση για να αποκτήσει νόημα το πρωτάθλημα,είναι η καθιέρωση playoffs για όλες τις θέσεις 1-5!
Για ποιους παιχτες μιλας? Μαλαδενη? Μαχαιριδη? εκεινη την εποχη σου λεω και εγω φιλε μου. 1-0 χασαμε στην Ξανθη (μαλιστα ηταν τοτε τερματοφυλακας ο Μιρτσος) και 2-2 στην Φιλαδελφεια.δεν ξέρω ποια χρονιά θυμάσαι, αλλά εκείνη την εποχή ήταν που οι παίκτες της Ξάνθης ροβολούσανε κατά Φιλαδέλφια...
στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες δεν υπάρχουνε πλέυ ωχ
καλό θα έιναι να αποκτήσουμε σωστό πρωτάθλημα και όχι να βάζουμε τιμωρία τους φιλάθλους να βλέπουνε παραπάνω σούπες
γιατί να είναι σούπες?ας μειώσουν τον αριθμό των ομάδων που θα παίζουν στην κανονική περίοδο.δηλαδή στο μπάσκετ όλο το ζουμί δεν είναι τα playoff?στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες δεν υπάρχουνε πλέυ ωχ
καλό θα έιναι να αποκτήσουμε σωστό πρωτάθλημα και όχι να βάζουμε τιμωρία τους φιλάθλους να βλέπουνε παραπάνω σούπες
Μακαρι να πάρουμε τον βιειρινια...
γιατί να είναι σούπες?ας μειώσουν τον αριθμό των ομάδων που θα παίζουν στην κανονική περίοδο.δηλαδή στο μπάσκετ όλο το ζουμί δεν είναι τα playoff?
αλλά και σούπα να είναι,καλύτερα να βλέπεις σούπα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ,παρά να βλέπεις φιλικά Εργοτέλης-ΠΑΟ,Βόλος-ΟΣΦΠ!
πιθανό, και οι βέλγοι είχαν πέρσι ένα περίεργο σύστημα..μόνο ο δυνατός ανταγωνισμός θα κάνει τις ομάδες καλύτερες..Καλυτερα να γινει το δανεζικο συστημα.
Πρωταθλημα 10 ομαδων με τεσσερις γυρους.
μπα...μονο αμα φύγουνε τα λαμόγια πες καλύτερα και αποφασίσουνε να μπούνε άνθρωποι που θα το δούνε επενδυτικά και όχι καθαριστικάπιθανό, και οι βέλγοι είχαν πέρσι ένα περίεργο σύστημα..μόνο ο δυνατός ανταγωνισμός θα κάνει τις ομάδες καλύτερες..
Τα πλέι οφ πρεπει να καταργηθουν ΑΜΕΣΑ.
ναι που αν χρειαστεί θα του δώσουν τον/τους βαθμούς,θα βάλουν κάποιο αυτογκόλ,δε θα πάρουν ζεστά το παιχνίδι κτλ..
τόσα χρόνια φώναζαν όλοι για τον ΟΦΗ-που σε ορισμένες περιπτώσεις είχε χαλάσει τη δουλειά στον ΠΑΟ-,τώρα ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω?..ο κόσμος το'χει τούμπανο κτλ..
ουφ, να'σαι καλά! μας έφυγε ένα βάρος τώρα...