Καλά εσείς χαιρόσαστε 13 χρόνια! Γιατί τέτοια κακία!!!!Ρε αντιγαύροι ακόμα χαίρεστεεε;!
Κόπροιοιοι,ζηλιάρηδες,κομπλεξικοί!!!![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλά εσείς χαιρόσαστε 13 χρόνια! Γιατί τέτοια κακία!!!!Ρε αντιγαύροι ακόμα χαίρεστεεε;!
Κόπροιοιοι,ζηλιάρηδες,κομπλεξικοί!!!![]()
![]()
Γιατί τέτοια κακία!!!!
Καμία χολή για τους ηττημένους όμως!!!Καλά εσείς χαιρόσαστε 13 χρόνια! Γιατί τέτοια κακία!!!!
Μα γιατί? Ο γαύρος είναι μαλακός!!!Είναι στην φύση τους...
Το ξεκίνημα αυτού του thread δηλαδή τι ήταν τότε?Καμία χολή για τους ηττημένους όμως!!!![]()
Μα γιατί? Ο γαύρος είναι μαλακός!!!
Μόνο έτσι τρώγονται όμως!!!Δεν γουστάρουν όμως το τηγάνισμα. Και ειδικά όταν ψήνονται στους 8 βαθμούς.....![]()
![]()
Μόνο έτσι τρώγονται όμως!!!
Μόνο έτσι τρώγονται όμως!!!
Το Μάη θα είναι ωραία με την φούστα στον Περαία!!!!
διόρθωση... η τέταρτη θέση ε΄ναι δική μαςΚοίτα, νομίζω ότι πρέπει αν αφήσουμε τους κακομοίρηδες..Εξάλλου ο ΠAOK μας καταδιώκει πλέον...Αυτοί ούτε για τρίτους δεν τους βλέπω αν συνεχίσουν έτσι. Και την μεταξύ μας διαφορά στους 15-20 πόντους...Εκεί να δεις τηγάνισμα!!!!![]()
![]()
τα είπε όλα εχτές ο γάβρος που σχολιάζει στην νετ (δεν θυμάμαι πως τον λένε)Κοίτα, νομίζω ότι πρέπει αν αφήσουμε τους κακομοίρηδες..Εξάλλου ο ΠAOK μας καταδιώκει πλέον...Αυτοί ούτε για τρίτους δεν τους βλέπω αν συνεχίσουν έτσι. Και την μεταξύ μας διαφορά στους 15-20 πόντους...Εκεί να δεις τηγάνισμα!!!!![]()
![]()
που'ναι ρε ο περσον μαν?![]()
δεν νομίζω πως πρέπει να επικεντρώσεις εκεί χριστοφορε.Καλημερα [glow=red,2,300]Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Ε Σ[/glow] !!!!!
Στην Προσχερη Επιτυχια του "Αιωνιου" δευτερου βρισκει ευκαιρια ο καθε τουρκογυφτοβλαχαδερος να βγαλει την χολη του και το κομπλεξ του
ξεχνωντας το "Αιωνιο " Ραπισμα στα οπισθια τους απο τον Αυτοκρατορα του Ελληνικου Αθλητισμου.