Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.683
- Πόντοι
- 6.256
Τρολαρεις ετσι;Ο Σαλάχ δεν θα μας χάλαγε. Αλλά έχει καμπανέλια να τον φέρει για δυο τρια χρόνια κλειστό συμβόλαιο; Ή για έναν χρόνο και τέλος από τον Γενάρη;
Τρολαρεις ετσι;Ο Σαλάχ δεν θα μας χάλαγε. Αλλά έχει καμπανέλια να τον φέρει για δυο τρια χρόνια κλειστό συμβόλαιο; Ή για έναν χρόνο και τέλος από τον Γενάρη;
Håland ήθελε να γράψειΤρολαρεις ετσι;
Πηγε μπεσικτας με 10 το χρονοΟ Σαλάχ δεν θα μας χάλαγε. Αλλά έχει καμπανέλια να τον φέρει για δυο τρια χρόνια κλειστό συμβόλαιο; Ή για έναν χρόνο και τέλος από τον Γενάρη;
Όχι μιλάω σοβαρά. Έχει καμπανέλια όπως λέει; Ας τον φέρει. Ή να μου φέρει τον Φαμπίνιο που γράφουν σήμερα. Αλλά όχι με ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχει ακόμα πιο βαριά καμπανέλια όπως τον παρουσιάζουν; Ας τους φέρει και τους δύο. Η ηλικία του κάθε ενός δεν με χαλάει στους συγκεκριμένους.Τρολαρεις ετσι;
Χωρίς ομάδα τον έχει το transfermarkt. Πότε έγινε η μεταγραφή;Πηγε μπεσικτας με 10 το χρονο
Τους ειχαμε κλεισει αλλα δεν αρεσαν στον Μεντιλιμπαρ......Όχι μιλάω σοβαρά. Έχει καμπανέλια όπως λέει; Ας τον φέρει. Ή να μου φέρει τον Φαμπίνιο που γράφουν σήμερα. Αλλά όχι με ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχει ακόμα πιο βαριά καμπανέλια όπως τον παρουσιάζουν; Ας τους φέρει και τους δύο. Η ηλικία του κάθε ενός δεν με χαλάει στους συγκεκριμένους.
Σωστό κι αυτό. Αν ο Βάσκος πατέρας μας πει όχι, είναι όχι!Τους ειχαμε κλεισει αλλα δεν αρεσαν στον Μεντιλιμπαρ......

Κι εγω κατι για Haland ειχα διαβάσει , αλλα η φαση χάλασε στα εργομετρικά του Νορβηγού και τελικα ακύρωσαν την μεταγραφήHåland ήθελε να γράψει
Είναι κλεισμενηΧωρίς ομάδα τον έχει το transfermarkt. Πότε έγινε η μεταγραφή;
αμα βλεπεις εξωφυλλα με μακετες-νεα γηπεδα-μπουλντοζες-χωραφια-85χρονους παλαιμαχους με τις αξινες κλπΕχω μια αγωνια για τον Σαλιακα να ολοκληρωθει η μεταγραφη....θα ειναι κριμα με τοσους παιχταραδες που κλεισαμε φετος να στραβωσει κατι.![]()

10 μύρια τον χρόνο έκλεισεΟ Σαλάχ δεν θα μας χάλαγε. Αλλά έχει καμπανέλια να τον φέρει για δυο τρια χρόνια κλειστό συμβόλαιο; Ή για έναν χρόνο και τέλος από τον Γενάρη;
Τυπε το εχω γραψει απο περυσι να μην περιμενουμε για 2-3 χρονια σοβαρες μεταγραφες αφου θα σκασουμε τοσα εκ για το γηπεδο....το ολο δουλεμα γινεται γιατι το Παχυδερμο στη παρουσιαση του νεου γηπεδου για ακομη μια φορα δεν ειχε τα αρχιδια να πει την αληθεια και μιλαγε για 30εκ μπατζετ για μεταγραφες.αμα βλεπεις εξωφυλλα με μακετες-νεα γηπεδα-μπουλντοζες-χωραφια-85χρονους παλαιμαχους με τις αξινες κλπ
βρομα η δουλεια στις μεταγραφες θα σου φορτωσουν τα κρεατα που εμειναν στο ψυγειο και δεν τα θελει κανενας
μιλαω εκ πειρας![]()
Είναι βλέπεις ανώτερο πρωτάθλημα το Τουρκικό και ανώτερη ομάδα η Μπεσίκτας από τον Ολυμπιακό γι'αυτό πήγε σε αυτούς.10 μύρια τον χρόνο έκλεισε
Οχι απλώς εχουν χρημα και το δινουνΕίναι βλέπεις ανώτερο πρωτάθλημα το Τουρκικό και ανώτερη ομάδα η Μπεσίκτας από τον Ολυμπιακό γι'αυτό πήγε σε αυτούς.
θα εφευγαν οι κορνεδες συννεφοΤυπε το εχω γραψει απο περυσι να μην περιμενουμε για 2-3 χρονια σοβαρες μεταγραφες αφου θα σκασουμε τοσα εκ για το γηπεδο....το ολο δουλεμα γινεται γιατι το Παχυδερμο στη παρουσιαση του νεου γηπεδου για ακομη μια φορα δεν ειχε τα αρχιδια να πει την αληθεια και μιλαγε για 30εκ μπατζετ για μεταγραφες.

Ασχέτως χοντρού είναι ανώτερο χρόνια τώρα μεταγραφές από το πάνω ράφι....εδώ από τον Κόκκαλη έχουμε να δούμε τοπ ονόματα όχι για φωτογραφίες για να παίξουν μιλαμεΕίναι βλέπεις ανώτερο πρωτάθλημα το Τουρκικό και ανώτερη ομάδα η Μπεσίκτας από τον Ολυμπιακό γι'αυτό πήγε σε αυτούς.
Δε νομίζω μαν, εξαρτάται και απο την Ευρώπη ποσο γρηγορα θα φάει ο καθένας το πουλο,εσάς βλεπω να παλεύεται για τρίτο τέταρτος.θα εφευγαν οι κορνεδες συννεφο
οπως και να χει θα καουν τα ματια μας φετος και βλεπω να το παιρνει η κουλα παλι περιπατο
κατι σαν το "life sucks... and then you die" δλδ που ειχε πει και ο ψεκας ο στιβεν κινγκ![]()
Τ'αρχιδια μου τα δύο είναι ανώτερο πρωτάθλημα. Δίνουν λεφτά και ψωνίζουν. Βέβαια το έχουν ξεφτιλισει και τους γαμαει η ΟΥΕΦΑ στα πρόστιμα. Αλλά εμείς δεν ζητήσαμε από τον χοντρό να το τερματίσεις κάθε χρόνο.Ασχέτως χοντρού είναι ανώτερο χρόνια τώρα μεταγραφές από το πάνω ράφι....εδώ από τον Κόκκαλη έχουμε να δούμε τοπ ονόματα όχι για φωτογραφίες για να παίξουν μιλαμε