Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.216
Πόντοι
28.246
Ενώ ο Πόποβιτς δεν πιάνει θέση ξένου.

:tooth:
Το έχω πει από την αρχή. (Έλεγε για τον Πολωνό της Ρίο Αβε τοτε)
Είναι που κάτι ξέρουν περισσότερο. Ο Μποτης έπρεπε να μείνει με πενταετές και να πάει δανεικός εξω. Χωρίς ρήτρα. Τον θέλουν; Ζητά κανά εξαρι εκατομμύρια, βάλε και 20% μεταπώληση, μπόνους συμμετοχών και δώστον.

Δεν ξέρεις τι θα βγει και έχει δείξει ότι το έχει...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.495
Πόντοι
46.423
Απο οτι φαινεται, δεν ειναι διατεθημενος ο Ολυμπιακος να τα σκασει και να φερει πεντε παικταραδες που θα κανουν την διαφορα και θα τον οδηγισουν σε φανταστικες πορειες στις Ευρωπαικες διοργανωσεις. Διστυχως παλι μια απο τα ιδια. Καλυτερα να εφερνε ταλεντακια απο τις ακαδημιες κι ας καναμε και πεντε χρονια να δουμε τιτλους

Μουζακίτης, Λιατσικούρας, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μπακούλας, Σιώζιος, Αγγελάκης και Τσομπανίδης όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.216
Πόντοι
28.246
Αυτόν κράτησα μιας και ειδικά αυτός ΠΡΈΠΕΙ να πάρει τις ευκαιρίες του το παιδί.

Παίζει ήδη δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και δη γεμάτες σεζόν μαϊντανε. Είναι και από τα βασικά μέλη της Εθνικής ανδρών.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.216
Πόντοι
28.246
Στα άλλα νέα ο Ουκρανός αν και έχει άδεια μέχρι την Παρασκευή όπως όλοι οι Διεθνείς, πήγε κανονικά στο Ρέντη σήμερα.

Ρε Βάσκε πατέρα μας, Στρατηγέ μου, δεν μπορεί να μην τα βλέπεις αυτά. Και τον έχεις και αδικημένο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.495
Πόντοι
46.423
Στα άλλα νέα ο Ουκρανός αν και έχει άδεια μέχρι την Παρασκευή όπως όλοι οι Διεθνείς, πήγε κανονικά στο Ρέντη σήμερα.

Ρε Βάσκε πατέρα μας, Στρατηγέ μου, δεν μπορεί να μην τα βλέπεις αυτά. Και τον έχεις και αδικημένο.

Επιστρέφει και ο Ταρέμι.

:cheesy:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.495
Πόντοι
46.423

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
797
Πόντοι
81
Απο οτι φαινεται, δεν ειναι διατεθημενος ο Ολυμπιακος να τα σκασει και να φερει πεντε παικταραδες που θα κανουν την διαφορα και θα τον οδηγισουν σε φανταστικες πορειες στις Ευρωπαικες διοργανωσεις. Διστυχως παλι μια απο τα ιδια. Καλυτερα να εφερνε ταλεντακια απο τις ακαδημιες κι ας καναμε και πεντε χρονια να δουμε τιτλους
ότι πιο σωστό διάβασα σήμερα, αφού ο Ολυμπιακός οδηγηθηκε σε αδιέξοδο με τον Σμαίλοβιτς (του φάνηκαν πολλά του χοντρομαλάκα τα 4 εκατομμυρια που ζητουσε η σαντεφιορντ) και συμβιβαστηκε με τον άμπαλο ντουάρτε με 800 χιλιάρικα αξιας στο transfermarkt, έχει κολλησει και του Στανιτς? ζηταει η Λουντογκόρετς 8 μυρια και ο χοντρος δινει 7.3, πρόεδρε ο ολυμπιακος ειναι ομαδα θα παιξεις τσαμπιονς λιγκ τον αυγουστο, πήρες 13 εκατομμυρια μονο και μονο απο Κοστινια, με πορδές δεν βάφονται αυγά

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.092
Πόντοι
5.946
τι μαλακιες διαβάζω ρε πουστη μου!!!!!!!!!!!!!!Αλαφούζο θέλατε όλοι εσείς αλλά τώρα μιλάτε εκ του ασφαλούς με τον Μαρινάκη!!!

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Γενικα , ειμαστε μια χωρα που της αρεσει η πολωση και η τοξικοτητα . Εγω ανεκαθεν σαν φιλαθλος προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος , ασχετα αν μερικες φορες μου βγαινει και το οπαδικο . Οπως δεν μπορω να ακουω Ολυμπιακους να απαξιωνουν ετσι τον Ζοτς , που κακα τα ψεματα ηταν ,ειναι και θα ειναι στο αμεσο μελλον (κανενας απο τους τωρινους προπονητες δεν προκειται να προλαβει στην καριερα του να ξεπεραει τον Ζοτς σε κουπες , οσο καλοι προπονητες και να ειναι ο Μπαρτζωκας και ο Σαρας) ο μεγαλυτερος προπονητης στην Euroleague , ετσι δεν μπορω να ακουω και απο αλλους Παναθηναικους οτι ο ερχομος του Ζοτς σημαινει αυτοματη επιστροφη στην κορυφη . Αυτη τη στιγμη , ο Ολυμπιακος και ειναι καλυτερη ομαδα , αποδεδειγμενα ως πρωταθλητης Ευρωπης και Ελλαδας , αλλα ειναι και σε all-time high ψυχολογικα με τις κουπες και το νεο γηπεδο . Εμεις θελουμε σωστη δουλεια , οχι οπως τα 2 προηγουμενα καλοκαιρια και υπομονη . Το μονο που μπορω να πω σιγουρα γμετα την ελευση του Ζοτς ειναι οτι θα γινουν οι κινησεις που πρεπει να γινουν και οχι να παρθουν ονοματα μονο και μονο για τον εντυπωσιαμο οπως εκανε ο Αταμαν. Απο εκει και περα ολα θα φανουν ,οπως παντα, στο γηπεδο.
Είσαι ωραίος τύπος φίλε !

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
τι μαλακιες διαβάζω ρε πουστη μου!!!!!!!!!!!!!!Αλαφούζο θέλατε όλοι εσείς αλλά τώρα μιλάτε εκ του ασφαλούς με τον Μαρινάκη!!!
Έτσι είμαστε οι Έλληνες αδερφέ.
Εδώ βάλαμε φυλακή την Κολοκοτρωνη στα οπαδικά θα κολωσουμε

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Αντιο Σακιλαρε και σε ευχαριστουμε για ολα....

Από τους πιο τίμιους παίκτες που πέρασαν. Παντελονάτος.

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Σ' ευχαριστούμε για όλα Μουσταφά - Άντε και γαμήσου Μουσταφά.
Οχι αδερφέ δεν ευχαριστούμε για τίποτα. 2 μυρια έπαιρνε για να κάνει διακοπές. Γκασμάς & ανάπηρος. Οταν σε στήριξε ο ολυμπιακός αντί να σε αδειάσει…Χάσαμε ένα πρωτάθλημα εξαιτίας σου. Ρε σαλτα & γαμις

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.092
Πόντοι
5.946
Έτσι είμαστε οι Έλληνες αδερφέ.
Εδώ βάλαμε φυλακή την Κολοκοτρωνη στα οπαδικά θα κολωσουμε
το πιθανότερο είναι αυτοί που γράφουν αυτές τις παπαριές να μην έχουν ιδέα πως λειτουργεί μία ομάδα!!!!και μιλάω σε όλα τα επίπεδα δεν είδες με τι ευκολία σκορπάνε τα εκατομμύρια όλoι τους???και μου αρέσει που θεωρούνε χαζό έναν άνθρωπο που έκανε 100 καράβια και δίνουν συμβουλές αυτοι που είναι 24 ώρες στο 24ωρο στο μπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλάμε για πολλά γέλια:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

• Like
Αντιδράσεις: Vegito

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Του πληρωναμε ένα χρόνο 1.9 εκ ευρώ να κάνει αποθεραπιες και αυτός πηγε και υπέγραψε στον βαζελο... άλλη μια απόδειξη ότι για κανένα από αυτά τα μουνόπανα δεν αξίζει να ακούγεται το όνομα τους στο γήπεδο.
Πες τα ρε HELL με το μουνοπανο τον Φαλλιδη

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Φύγανε πολλοί αθόρυβοι ρολιστες και αυτό δεν είναι καλό , να δούμε πως θα έρθει

Από τύπο με όνομα Μουσταφα τι περιμένατε ; Ρουφιάνος ή έχει μπλέξει με ελλεηνιδες
Θα το αλλάξει τώρα που ο DPG θα τον κάνει έλληνα. Θα γίνει Μενελαος

Vegito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
22
Like
1.071
Πόντοι
991
Ας του πει όσα σου δίνουν κάθε χρόνο βάλε από 700 παραπάνω για κάθε χρόνο από εμένα και έλα να μιλήσουμε.
Το άτομο δεν τον νοιάζει η ομάδα του, ξανα λέω. Τον νοιάζει πως να ασχολείται καθημερινά με τον Ολυμπιακό.
DPG κάνει σαν γκομενα με περίοδο που χτυπιέται επειδή της έφαγαν τον γκόμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom