Γενικα , ειμαστε μια χωρα που της αρεσει η πολωση και η τοξικοτητα . Εγω ανεκαθεν σαν φιλαθλος προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος , ασχετα αν μερικες φορες μου βγαινει και το οπαδικο . Οπως δεν μπορω να ακουω Ολυμπιακους να απαξιωνουν ετσι τον Ζοτς , που κακα τα ψεματα ηταν ,ειναι και θα ειναι στο αμεσο μελλον (κανενας απο τους τωρινους προπονητες δεν προκειται να προλαβει στην καριερα του να ξεπεραει τον Ζοτς σε κουπες , οσο καλοι προπονητες και να ειναι ο Μπαρτζωκας και ο Σαρας) ο μεγαλυτερος προπονητης στην Euroleague , ετσι δεν μπορω να ακουω και απο αλλους Παναθηναικους οτι ο ερχομος του Ζοτς σημαινει αυτοματη επιστροφη στην κορυφη . Αυτη τη στιγμη , ο Ολυμπιακος και ειναι καλυτερη ομαδα , αποδεδειγμενα ως πρωταθλητης Ευρωπης και Ελλαδας , αλλα ειναι και σε all-time high ψυχολογικα με τις κουπες και το νεο γηπεδο . Εμεις θελουμε σωστη δουλεια , οχι οπως τα 2 προηγουμενα καλοκαιρια και υπομονη . Το μονο που μπορω να πω σιγουρα γμετα την ελευση του Ζοτς ειναι οτι θα γινουν οι κινησεις που πρεπει να γινουν και οχι να παρθουν ονοματα μονο και μονο για τον εντυπωσιαμο οπως εκανε ο Αταμαν. Απο εκει και περα ολα θα φανουν ,οπως παντα, στο γηπεδο.