Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Πες του να παει να γαμηθει αδελφε,και να μην ανοιγεται με τα ψιλα.![]()
παιδια ο αθηναιος 44 με εστελε με το ιρισ 0,50 λεπτα για να βαλω τον μεγαλυτερο προπονητη της ευρωπης εδω και με ειπε να σας πω Μπαρτζωκα ετοιμασου ερχεται η σειρα σου![]()
NAIΠες του να παει να γαμηθει αδελφε,και να μην ανοιγεται με τα ψιλα.

TI ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ;ΑΜΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!Πίσω στο σπίτι του»: Προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή Φορτούνη ο Ολυμπιακός
Mε ένα μικρό βίντεο στα social media ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη!
ΜλκTI ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ;ΑΜΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!
![]()
Τώρα μάλιστα, από 22 τραβήξαμε φιγούρα.Πίσω στο σπίτι του»: Προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή Φορτούνη ο Ολυμπιακός
Mε ένα μικρό βίντεο στα social media ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη!
Στα ρεπό του Ντορσει & οταν παει για σουβλάκια ο Φουρνιε.παιδια θα τον θελατε στον ολυμπιακο ?????
![]()
Πωλείται & το σπίτι μου…
HELL η φάση είναι όταν βγαίνεις για ένα ποτό. Τελικά πας σε 4 μπαρ. Εχεις πιει τον κωλο σου & λες στις 7 το πρωί πάμε για μια μπυρα μλκ στο καφενείο της γειτονιάς να σβυσουμε. Έτσι είναι και η επιστροφή κωστακηTI ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ;ΑΜΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!
![]()
Το παλεύουμε αδερφέ…Κάνα πρωτάθλημα πήραμε σήμερα ή πέρασε η μέρα έτσι