Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (19 μέλη και 108 επισκέπτες)

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Τι θα ειχε γινει αμα ειχαμε τον Χοντρο ρε φιλε;Θα παιρναμε 1 πρωταθλημα καθε 4 χρονια;Θα ξεπουλαγαμε τους καλυτερους παιχτες μας καθε καλοκαιρι και στη θεση τους θα φερναμε παλτα;
Αυτό με τα ,, 4 Χρόνια ,2 πρωταθλήματα η ΑΕΚ 1 εμείς,, πετυχημένη ομάδα η ΑΕΚ αποτυχία ο Ολυμπιακός πως προέκυψε και από πού ξεκίνησε??? δεν έχω κατάλαβει ειλικρινά,, αλήθεια τώρα στα τελευταία χρόνια θα μετράμε τίτλους ;; γιατί αν έτσι να μετράει της ΑΕΚ με το νέο αφμ , τού ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη για παράδειγμα,του Ολυμπιακού με τον Μαρινάκη,,του βαζελου με τον Αλαφούζο ( 0 είναι δεν θα δυσκολευτεί κάνεις),,και ότι άλλο τους έρθει στο μυαλό κάποιων δημοσιογράφων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν το μεροκάματο και φτιάχνουν κλίμα..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Αυτό με τα ,, 4 Χρόνια ,2 πρωταθλήματα η ΑΕΚ 1 εμείς,, πετυχημένη ομάδα η ΑΕΚ αποτυχία ο Ολυμπιακός πως προέκυψε και από πού ξεκίνησε??? δεν έχω κατάλαβει ειλικρινά,, αλήθεια τώρα στα τελευταία χρόνια θα μετράμε τίτλους ;; γιατί αν έτσι να μετράει της ΑΕΚ με το νέο αφμ , τού ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη για παράδειγμα,του Ολυμπιακού με τον Μαρινάκη,,του βαζελου με τον Αλαφούζο ( 0 είναι δεν θα δυσκολευτεί κάνεις),,και ότι άλλο τους έρθει στο μυαλό κάποιων δημοσιογράφων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν το μεροκάματο και φτιάχνουν κλίμα..
Αμα συγκρινεσαι φιλε με τη Κουλα και τα ολα τα υπολοιπα λιμα εισαι αποτυχημενος εξορισμου....και ναι θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ να εχεις παρει 1 πρωταθλημα σε 4 χρονια με τετοιους αντιπαλους και οταν φετος ειδικα ειχες εγγυημενα εσοδα απο Τσουλου και πωλησεις πανω απο 60εκ ευρω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Αμα συγκρινεσαι φιλε με τη Κουλα και τα ολα τα υπολοιπα λιμα εισαι αποτυχημενος εξορισμου....και ναι θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ να εχεις παρει 1 πρωταθλημα σε 4 χρονια με τετοιους αντιπαλους και οταν φετος ειδικα ειχες εγγυημενα εσοδα απο Τσουλου και πωλησεις πανω απο 60εκ ευρω.
Δηλαδή τα όσα έχεις πάρει επι προεδρίας του τα τελευταία 16 χρόνια μαζί με ένα ευρωπαικό δεν μετράνε, και επισης, υπέγραψε κανένα συμβόλαιο ότι δεν θα πάρει άλλος παρα μόνο εμείς ρε Χελ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Δηλαδή τα όσα έχεις πάρει επι προεδρίας του τα τελευταία 16 χρόνια μαζί με ένα ευρωπαικό δεν μετράνε, και επισης, υπέγραψε κανένα συμβόλαιο ότι δεν θα πάρει άλλος παρα μόνο εμείς ρε Χελ;
Ειπα εγω οτι δεν μετρανε;Αλλα βλεπω μια Θεοποιηση του Μαρινακη συνεχως απο τους γαυρους σε οτι και αν κανει και αντιστροφα μια δαιμονοποιηση των Αγγελοπουλων που σε τελικη αναλυση εχουν για αντιπαλο μια πανισχυρη και πλουσια ομαδα και οχι τα λιμα του ποδοσφαιρου που εχει ο Χοντρος....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Ειπα εγω οτι δεν μετρανε;Αλλα βλεπω μια Θεοποιηση του Μαρινακη συνεχως απο τους γαυρους σε οτι και αν κανει και αντιστροφα μια δαιμονοποιηση των Αγγελοπουλων που σε τελικη αναλυση εχουν για αντιπαλο μια πανισχυρη και πλουσια ομαδα και οχι τα λιμα του ποδοσφαιρου που εχει ο Χοντρος....
Θεοποίηση στον Μαρινάκη εγώ δεν βλέπω. Αναγνώριση βλέπω και τα μπινελίκια του τα ακούει. Οι Αγγελόπουλοι επίσης το ίδιο, αλλά πιο άντρες θα τους θέλαμε και πιο αποφασιστικούς θα τους θέλαμε. Για παράδειγμα. Θα έπρεπε να ρισκάρουν με τον Μπαρτζώκα και να τον αλλάξουν νωρίτερα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Θεοποίηση στον Μαρινάκη εγώ δεν βλέπω. Αναγνώριση βλέπω και τα μπινελίκια του τα ακούει. Οι Αγγελόπουλοι επίσης το ίδιο, αλλά πιο άντρες θα τους θέλαμε και πιο αποφασιστικούς θα τους θέλαμε. Για παράδειγμα. Θα έπρεπε να ρισκάρουν με τον Μπαρτζώκα και να τον αλλάξουν νωρίτερα.
Παιδια ουτε εγω γουσταρω Μπαρτζωκα με τα κολληματα του αλλα αμα το σηκωσει στην Πουτανα Αρινα δεν παει πουθενα...οσο για τους Αγγελοπουλους τα εχουμε πει 1 εκ φορες.Δεν ειναι στο χαρακτηρα τους να συμπεριφερονται σαν μαφιοζοι....και τα πρωταθληματα μας εχουμε παρει και 2 Ευρωπαικα,και τη παραγκα του Βασιλακοπουλου διαλυσανε και νεο γηπεδο θα φτιαξουν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Παιδια ουτε εγω γουσταρω Μπαρτζωκα με τα κολληματα του αλλα αμα το σηκωσει στην Πουτανα Αρινα δεν παει πουθενα...οσο για τους Αγγελοπουλους τα εχουμε πει 1 εκ φορες.Δεν ειναι στο χαρακτηρα τους να συμπεριφερονται σαν μαφιοζοι....και τα πρωταθληματα μας εχουμε παρει και 2 Ευρωπαικα,και τη παραγκα του Βασιλακοπουλου διαλυσανε και νεο γηπεδο θα φτιαξουν.
Εγώ βλέπω να φεύγει το πάρει δεν το πάρει. Ήρθε η ώρα Του Μπιλ.
Για τον Μπαρτζώκα, απάντησα στον Παπαροτρίφτουλα πρόσφατα τί πόστο θα ήθελα να πάρει. Με όλη την ψυχή θα τον στηρίξω σε τέτοια περίπτωση.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Εγώ βλέπω να φεύγει το πάρει δεν το πάρει. Ήρθε η ώρα Του Μπιλ.
Για τον Μπαρτζώκα, απάντησα στον Παπαροτρίφτουλα πρόσφατα τί πόστο θα ήθελα να πάρει. Με όλη την ψυχή θα τον στηρίξω σε τέτοια περίπτωση.
Μονο αμα θελει αυτος να φυγει θα φυγει....και η μονη περιπτωση να θελει ειναι να μην παρει την Ευρωλιγκα ας ειμαστε ειλικρινεις.Αμα τη παρει γιατι να θελει;Θα ειναι καβαλα στο αλογο μεχρι και εγω που δεν τον γουσταρω δεν θα μπορω να πω τιποτα και θα λεω οτι του αξιζει να συνεχισει.

Θα μπει στο νεο ΣΕΦ σαν βασιλιας....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Μονο αμα θελει αυτος να φυγει θα φυγει....και η μονη περιπτωση να θελει ειναι να μην παρει την Ευρωλιγκα ας ειμαστε ειλικρινεις.Αμα τη παρει γιατι να θελει;Θα ειναι καβαλα στο αλογο μεχρι και εγω που δεν τον γουσταρω δεν θα μπορω να πω τιποτα και θα λεω οτι του αξιζει να συνεχισει.

Θα μπει στο νεο ΣΕΦ σαν βασιλιας....
Πότε με το καλό το νέο ΣΕΦ?

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Για να τολμήσει κάποιος να συγκριθεί μαζί μας πρέπει να πάρει πρώτα 3 η 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα και εκεί τότε να ξεκινήσουμε κάποια κουβέντα μαζί του,,το ότι χάσαμε και ένα πρωτάθλημα δεν λέει και κάτι,κάποτε θα πάρουν μια οι άλλοι έτσι γίνεται ,,με ενδιαφέρει περισσότερο να πάει η ομάδα Τσάμπιονς λιγκ να είναι και πάλι στην ελίτ της Ευρώπης, και βλέπουμε για τα άλλα ..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Για να τολμήσει κάποιος να συγκριθεί μαζί μας πρέπει να πάρει πρώτα 3 η 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα και εκεί τότε να ξεκινήσουμε κάποια κουβέντα μαζί του,,το ότι χάσαμε και ένα πρωτάθλημα δεν λέει και κάτι,κάποτε θα πάρουν μια οι άλλοι έτσι γίνεται ,,με ενδιαφέρει περισσότερο να πάει η ομάδα Τσάμπιονς λιγκ να είναι και πάλι στην ελίτ της Ευρώπης, και βλέπουμε για τα άλλα ..
Αμα σε ενδιαφερει το Τσαμπιονς Λιγκ τοτε πρωτιστως πρεπει να παιρνεις το πρωταθλημα τυπε....

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Αμα σε ενδιαφερει το Τσαμπιονς Λιγκ τοτε πρωτιστως πρεπει να παιρνεις το πρωταθλημα τυπε....
Πιστεύω το πάθημα να έγινε μάθημα και να κάνει κινήσεις το καλοκαίρι ουσιαστικες και όχι δέκα παίκτες ότι να ναι,,δεν ξέρω τελικά θα προχωρήσει με την ανακατασκευή του Καραϊσκάκη;; Δεν ξαναπάν κάτι για αυτό,θα γίνει φέτος η πάει για του χρόνου;;;

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.694
Πόντοι
13.116
Τύπε, από τον Κόκκαλη την πήραν την ομάδα και πράγματι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά αλλά όχι όπως το εννοείς. Μην τους αδικείτε. Οι τύποι σε 20 χρόνια έχουν πάει σε 10 final four! Μόνο Ρεάλ και CSK έχουν μεγαλύτερη συνέπεια στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ επί των ημερών τους.
Ίσως να έπρεπε ασχοληθούν λίγο παραπάνω και με το παρασκήνιο και να είχαν 1-2 τρόπαια παραπάνω, αλλά πραγματικά μόνο αυτό μπορεί να τους καταλογίσει κάποιος.

Και η μεγαλύτερη νίκη τους φυσικά ήταν σε διοικητικό επίπεδο και όχι καθαρά αγωνιστικό, όταν ανέτρεψαν μόνοι τους το επί δεκαετίες κατεστημένο του ελληνικού μπάσκετ. Όταν όλες οι άλλες διοικήσεις είχαν παραδοθεί και συνταχθεί με το κατεστημένο Βασιλακόπουλου.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη και προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και κατά βάθος τους ευγνωμονούν οι οπαδοί όλων των ομάδων πλην μίας για αυτό. Γιατί αν νομίζετε ότι με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ, θα βρισκόταν ποτέ κανείς να επενδύσει σοβαρά σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ ή ακόμα και μικρότερες ομάδες (Ηρακλή, Πανιώνιο, Ρόδο, Καρδίτσα) όπως γίνεται τώρα, γελιέστε.

Το γεγονός ότι όταν έριξαν το προηγούμενο καθεστώς δεν προσπάθησαν να το αντικαταστήσουν με ένα δικό τους μπορεί να τους κάνει βλάκες στα μάτια των περισσοτέρων, αλλά εγώ νομίζω ότι τους κάνει διπλά μάγκες γιατί έδωσαν το περιθώριο στο Ελληνικό μπάσκετ να αναπνεύσει ξανά.

υ.γ. Θεωρώ τον Κόκκαλη ίσως τον σημαντικότερο διοικητικό ηγέτη στην Ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά για να είμαστε δίκαιοι οι Αγγελόπουλοι ανέστησαν και τελικά πέτυχαν περισσότερα με την ομάδα μπάσκετ.
Δεν ενδιαφερουν τον μεσο μαλακοπιτουρα αμπαλαεα τι ακριβως εχουν πετυχει οι Αγγελοπουλοι φιλε, και μαλιστα με εντελως νομοτυπο τροπο. Οι ουγκανοι θελουν μαγκια, κλανια, και κωλο φινιστρινι κ την ομαδα σαν τα μουτρα τους.....τα ιδια ζωα την ειχαν πεσει στον Μπαρτζωκα στο παρκινγκ.... Ευτυχως ειναι οικτρη μειοψηφια.
Ο Κοκκαλης ηθελε να δωσει και το ποδοσφαιρο στα αδερφια, μεχρι που εμφανιστηκε ο Μαρινακης...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Πιστεύω το πάθημα να έγινε μάθημα και να κάνει κινήσεις το καλοκαίρι ουσιαστικες και όχι δέκα παίκτες ότι να ναι,,δεν ξέρω τελικά θα προχωρήσει με την ανακατασκευή του Καραϊσκάκη;; Δεν ξαναπάν κάτι για αυτό,θα γίνει φέτος η πάει για του χρόνου;;;
Προετοιμασου για τ'αρχίδια μου καλού κακού μεταγραφικά.

Για το Καραισκάκη, αν του δώσουν το ΟΑΚΑ για δύο χρόνια μαζί με τον Βάζελο, το ξεκινάει την ίδια μέρα. Ο Βάζελος δεν θέλει. Άρα πατάει φρένο για δύο χρόνια σε αυτήν την περίπτωση.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301

Για το Καραισκάκη, αν του δώσουν το ΟΑΚΑ για δύο χρόνια μαζί με τον Βάζελο, το ξεκινάει την ίδια μέρα. Ο Βάζελος δεν θέλει. Άρα πατάει φρένο για δύο χρόνια σε αυτήν την περίπτωση.
Καλά δεν χρειάζεται να προετοιμαστω ,χαχχαχα είμαι σίγουρος 31 Αυγούστου μεταγραφή αεροδρόμιου κάποιον τελειωμένο πρώην ποδοσφαιριστή και αφού πρώτα έχει φέρει όλα τα ταλέντα που θα εξελιχθουν σε Μέσι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256

Για το ΟΑΚΑ θα βρεθει στη χειροτερη δικαστικη λυση....ειναι 100% παρανομη η συμβαση του Καραφλουζου.Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα παρει....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Για το ΟΑΚΑ θα βρεθει στη χειροτερη δικαστικη λυση....ειναι 100% παρανομη η συμβαση του Καραφλουζου.Το θεμα ειναι ποσο καιρο θα παρει....
Τότε θα την βρει την άκρη ο χοντρός. Μην ξεχνάμε και ότι το αίμα νερό δεν γίνεται για τον Γιάνναρο. :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Τότε θα την βρει την άκρη ο χοντρός. Μην ξεχνάμε και ότι το αίμα νερό δεν γίνεται για τον Γιάνναρο. :coffee:
Δεν ειναι μονο το ΟΑΚΑ που μπλοκαρει την υποθεση....πρεπει να δωσει τη συγκαταθεση και το κρατος για να γινουν τα εργα.Και επισης υπαρχει τεραστιο θεμα με την ονοματοδοσια του γηπεδου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom