Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.532
- Πόντοι
- 6.256
Με περνάς τουλάχιστον 10 χρόνια στην ηλικία μωρή γερο-κουράδα..![]()

Μην σπας γερομπασταρδε απο τωρα θα σε φτιαξω καλα εχουμε και συνεχεια....βαστα γερα ηλιθιε!!!!

Με περνάς τουλάχιστον 10 χρόνια στην ηλικία μωρή γερο-κουράδα..![]()

Αηδία κατάντησες τυπε, έχεις και τον άλλον τον αυτιστικό που σου κάνει like και
Μην σπας γερομπασταρδε απο τωρα θα σε φτιαξω καλα εχουμε και συνεχεια....βαστα γερα ηλιθιε!!!!![]()
ο α΄νθρωπος που δεν ψάχνει την προσοχή , και με κατηγόρησε ότι απαντώ σε όλους....
Μην σπας γερομπασταρδε απο τωρα θα σε φτιαξω καλα εχουμε και συνεχεια....βαστα γερα ηλιθιε!!!!![]()

Εγώ για τον Θρύλο προσπαθώ να συνεφέρω το βλάκα....Χελ Και Άραγκορν.
Να τσακωνόσασταν για τον θρύλο θα το καταλάβαινα. Αλλά εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο μαλακίας μου φαίνεται και έχετε φέρει την κόντρα σας από αλλού εδώ μέσα.
Βρείτε οι δυο σας. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας δεν μπορεί κανένας να σας βοηθήσει και τους δυο.Εγώ για τον Θρύλο προσπαθώ να συνεφέρω το βλάκα....
αυτός πήρε σβάρνα τα νήματα και γράφει μαλακίες....
μήπως να ποστάρω τις μαλακίες που γράφει κατά καιρούς εδώ μέσα ?
Αυτιστικός πίθηκος ο Μπαρτζώκας ?
Κάπου ώπα με το Παρατράγουδο .....

Αμα εσπασες απο τωρα με 3-4 παραθεσεις φαντασου τι θα παθεις στη συνεχεια....ηλιθιε.ο α΄νθρωπος που δεν ψάχνει την προσοχή , και με κατηγόρησε ότι απαντώ σε όλους....
Χα χα....μυθιστόρημα θα σε κάνω βρε μπαγάσα...
Ο Ηλίθιος....
Η ιστορία του Χελ που ήτανε γατούλα, νιαου
![]()

Βρε τραβα γαμησου και εσυ ναυαγιο που πεταγεσαι σαν τη πουτσα....Αηδία κατάντησες τυπε, έχεις και τον άλλον τον αυτιστικό που σου κάνει like και
αυτοικακοποιεισαι...
Εδώ γράφουμε για τον Ολυμπιακό τη γνώμη μας καλη- κακή, δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς
Αν κατι σιχαινομαι στη ζωη ειναι τους ισαποστακηδες...οπως ειδες ειχα αφησει τον καθυστερημενο ησυχο και αυτος συνεχως με παρεθετε και εγραφε μαλακιες.Οποτε αφου θελει γαμησακι θα τον κερασω για να μαθει η ηλιθια αμοιβαδα το μαθηματακι του οπως τη προηγουμενη φορα και να το παιζει οτι με εχει μπλοκαρει.Χελ Και Άραγκορν.
Να τσακωνόσασταν για τον θρύλο θα το καταλάβαινα. Αλλά εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο μαλακίας μου φαίνεται και έχετε φέρει την κόντρα σας από αλλού εδώ μέσα.
Κωλογερε πηρες μια μικρη δοση σημερα του τι επεται....φευγω για φαγητο εσυ κατσε εδω μεσα ετοιμοθανατε και οταν γυρισω το απογευματακι εχει 2ο ημιχρονο.Θα φας καλα μωρη τρελοτσιμπουκλου!!!Εγώ για τον Θρύλο προσπαθώ να συνεφέρω το βλάκα....
αυτός πήρε σβάρνα τα νήματα και γράφει μαλακίες....
μήπως να ποστάρω τις μαλακίες που γράφει κατά καιρούς εδώ μέσα ?
Αυτιστικός πίθηκος ο Μπαρτζώκας ?
Κάπου ώπα με το Παρατράγουδο .....

Τον φοβάστε ή είναι η εντύπωσή μου ?Βρείτε οι δυο σας. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας δεν μπορεί κανένας να σας βοηθήσει και τους δυο.
ΥΓ. Για τον Μπαρτζώκα έχει δίκιο.![]()

Αχαχαχαχα ο ανεργος καθεται ολη μερα σπιτι του και δουλευει τηλεργασια και καλα με 500 ευρω!!!Τον φοβάστε ή είναι η εντύπωσή μου ?
Ποιος του δίνει το δικαίωμα να βρίζει όλον τον κοσμάκη , και με χυδαίους χαρακτηρισμούς ?
Προφανώς ψάχνει αναγνώριση ...θα έχει και πολύ ελέυθερο χρόνο, αλλά ..
Κι εγώ τηλεργασία δούλευα χθες κ σήμερα....αλλά θα πα΄ρω 500 ευρώ για 16 ώρες υπερωρία....
οπότε θα καυλαντίσω εδώ μέσα αρκετά ....
αυτός το κάνει από άποψη και είναι εδώ μέσα όλη μέρα για να μας βρίζει ?
και το κάνεις με όλους ο μπινές...
μέχρι και τον τρουμπάκη πρόγγηξε ...
Καλό μαλάκας είσαι κι εσύ, συμφωνείς με το μαλάκα για τον Μπαρτζώ....![]()

Και εσύ δεν είσαι καμία οσία παρθένα επίσης.Αν κατι σιχαινομαι στη ζωη ειναι τους ισαποστακηδες...οπως ειδες ειχα αφησει τον καθυστερημενο ησυχο και αυτος συνεχως με παρεθετε και εγραφε μαλακιες.Οποτε αφου θελει γαμησακι θα τον κερασω για να μαθει η ηλιθια αμοιβαδα το μαθηματακι του οπως τη προηγουμενη φορα και να το παιζει οτι με εχει μπλοκαρει.

Δεν κατάλαβες ότι είναι 500 ευρώ υπερωρία το μήνα ε ?Αχαχαχαχα ο ανεργος καθεται ολη μερα σπιτι του και δουλευει τηλεργασια και καλα με 500 ευρω!!!
Ρε μαλακα εχω κατι κουπονια των 5ευρω απο ΑΒ τα θελεις;![]()

Βάλτα στον σαφρακιασμένο γέρικο πάτο σου .....μπας κ καταφέρεις να χέσεις...Αχαχαχαχα ο ανεργος καθεται ολη μερα σπιτι του και δουλευει τηλεργασια και καλα με 500 ευρω!!!
Ρε μαλακα εχω κατι κουπονια των 5ευρω απο ΑΒ τα θελεις;![]()

Δεν ειπα οτι ειμαι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μια απλη αναδρομη να κανεις θα δεις οτι δεν του εδινα σημασια και αυτος αποθρασυνοταν περισσοτερο....θα μας συνετισει για τον Ολυμπιακο ο καθυστερημενος που εχει πρωτη ομαδα την Αρσεναλ εμας που εχουμε φαει ολα τα γηπεδα με το κουταλι και με διαρκειας σχεδον σε ολα τα τμηματα του Ολυμπιακου.Και εσύ δεν είσαι καμία οσία παρθένα επίσης.![]()

Και εγω εκανα μια υπερωρια στον υπνο μου χαζουλη και πληρωθηκα 5εκ ευρω!!!Δεν κατάλαβες ότι είναι 500 ευρώ υπερωρία το μήνα ε ?
Πέρα από μισθό, γι αυτό το λένε και υπερωρία ??
Τσακάλι είσαι μωρή λουμπίνα ....Πανέξυπνος ...χα χα..

Πωπω τι βρισια!Στα ΚΑΠΗ στα μαθαινουν αυτα ή στα συσσιτια της ενοριας που πας να φας;Βάλτα στον σαφρακιασμένο γέρικο πάτο σου .....μπας κ καταφέρεις να χέσεις...
που σου έχει κολλήσει το σκατό στον κώλο ....
Κ μετά πλύσου κιόλας...

Και εσύ δεν είσαι καμία οσία παρθένα επίσης.![]()

Να στο κάνω λιανά γιατί είσαι και βλακάκος...πσυχούλα ..ούτε πρόσθεση δεν ξέρεις ε ??Δεν ειπα οτι ειμαι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μια απλη αναδρομη να κανεις θα δεις οτι δεν του εδινα σημασια και αυτος αποθρασυνοταν περισσοτερο....θα μας συνετισει για τον Ολυμπιακο ο καθυστερημενος που εχει πρωτη ομαδα την Αρσεναλ εμας που εχουμε φαει ολα τα γηπεδα με το κουταλι και με διαρκειας σχεδον σε ολα τα τμηματα του Ολυμπιακου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγω εκανα μια υπερωρια στον υπνο μου χαζουλη και πληρωθηκα 5εκ ευρω!!!
Υ.Γ
Τα κουπονια τα θελεις ρε ψωμολυσσα;![]()
Και τόσα χρόνια νομίζεις ότι έμαθες τίποτα βρε γελάδι ??Δεν ειπα οτι ειμαι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μια απλη αναδρομη να κανεις θα δεις οτι δεν του εδινα σημασια και αυτος αποθρασυνοταν περισσοτερο....θα μας συνετισει για τον Ολυμπιακο ο καθυστερημενος που εχει πρωτη ομαδα την Αρσεναλ εμας που εχουμε φαει ολα τα γηπεδα με το κουταλι και με διαρκειας σχεδον σε ολα τα τμηματα του Ολυμπιακου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: