Πωπω τι βρισια!Στα ΚΑΠΗ στα μαθαινουν αυτα ή στα συσσιτια της ενοριας που πας να φας;
Υ.Γ
Εκανε τηλεργασια το ναυαγιο 16 ωρες!!!Κλαιω μαλακες!!!
Καλημέρα γατούλη !
Με αγωνία θα περιμένουμε την εμπεριστατωμένη και με ακλόνητα επιχειρήματα άποψή σου για το ματς του Θρύλου σήμερα.
Όχι μετά, όπως κάνεις συνήθως, αλλά πριν.
Θα κάνω και κάτι που δεν το συνηθίζω, το θεωρώ βλακώδες να μιλάμε για προσωπικά δεδομένα, ειδικά σε ένα site στο οποίο δεν ξέρεις με ποιον μιλάς,
αλλά αναγκαστικά για να σου αποδείξω ότι είσαι στόκος, θα κάνω την παρακάτω παράθεση.
Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις, απλά το κάνω γιατί ότι στοιχεία παραθέτω, είναι αληθινά
πχ ότι είσαι άμπαλος, το παραθέτω με σχόλια που έχεις κάνει κατά καιρούς.
Μαλάκα μου, μέχρι τον Ελ Κααμπί έχεις βγάλει άχρηστο..είσαι κορυφή !!

Έτσι για το θέμα της υπερωρίας να σε ενημερώσω, γιατί μάλλον δεν ξέρεις ούτε τα βασικά, αυτές που παραθέτω είναι του περτασμένου μήνα ένα Σαββατο που δούλεψα από το σπίτι. Αυτές της Παρασκευής θα είναι παραπάνω γιατί ήταν αργία και όχι σαββατιάτικες. οΠότε κοντά στα 500 θα παει για δύο 8άωρα...
Να σου βάλω και μια ώρα νυχτερινή πόσο πάει ?
Όταν λοιπόν με δεις να ποστάρω περίεργες ώρες, πάει να πει ότι πληρώνομαι κιόλας ! Όχι σαν και σένα.
Αν θεωρήσουμε ότι κάνω 5 ποστ βγάζω ένα εικοσάρικο μεικτά. Εντάξει τρελιάρη ?
Και είμαι ιδιωτικό τομέα, ποτέ δεν δούλεψα δημόσιο.
Θα βγούμε και στη σύνταξη , ε ? Των φρονίμων τα παιδιά ...
Οπότε το επίδομα του Μητσοτα΄κη που κάθεσαι και γράφεις σαν 15άχρονος σε άλλα νήματα, ( δεν σου φταίνε σε τίποτα οι άλλοι, εδώ γράφε ότι θέλεις ) δεν το έχω ανάγκη όπως αντιλαμβάνεσαι ... με 2 μέρες τηλεργασία βγήκε εις διπλούν.

Πώς αλλιώς θα πλήρωνα το στεγαστικό άλλωστε ??
Και κάτι τελευταίο, μην ξεχαστείς στο γήπεδο και πλησιάσεις πολύ κοντά τον Μπαρτζώ και πεις καμιά μαλακία,
Φιλική συμβουλή...
ΥΓ 1 - Μην χρησιμοποιείς τον όρο αυτιστικός, το είχα πει και στον
@Annapurna τις προάλλες, γιατί αναφέρεται σε ανθρώπινη αναπηρία και όλο και κάποια γνωριμία έχουμε όλοι μας στη ζωή μας από οικογένεια που προσπαθεί να μεγαλώσει ένα παιδί με τέτοιο πρόβλημα και όλοι ξέρουμε τι τραβάνε αυτοί οι άνθρωποι.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.
ΥΓ 2 - Οι άλλοι γιατί σε φοβούνται ρε συ ?