Τρελος ειμαι να σε μπλοκαρω ρε γιδι?
Εισαι σκετη διασκεδαση, στο ξαναλεω.
Στις ζοφερες μερες που ζουμε με τους πολεμους να μας χτυπουν την πορτα, την ανθρωπινη αξιοπρεπεια να εχει φτασει στον πατο, ξυλολια, εξαφανισμενα βαγονια, οπεκεπεδες, βιοψιες που σου βγαζουν την πιστη μεχρι να βγουνν αρνητικες, ανθρωπους που κανουν παρακεντηση στα ραντζα στους διαδρομους των νοσοκομειων, και αλλα πολλα, πως θα διασκεσουμε τον πονο μας?
Κατι πσυχουλες σαν κ σενα μας δινουν θαρρος...υπαρχουν κ χειροτερα δλδ...να σου μοιασουμε ας πουμε...
Τον παπαροτριφτουλα εχω μπλοκαρει που ειναι ακροδεξιο απολειφαδι κ τον χαζουλιακα φιλο σου που δεν εχει χιουμορ....εσενα σε ειχα μπλοκαρει κατα λαθος, δεν σε ειχα καταλαβει...
Επισης, τα χαπια σου τα παιρνεις?
Αν οχι ξεκινα, γιατι η μανιοκαταθλιψη δεν αστειευεται... Χαπια κ ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησουν να γινεις λειτουργικος, κ να σταματησεις να ξεσπας στον καθε ενα απο εμας που μπαινει στο νημα για χαβαλε...βεβαια μπαλα κ μπασκετ δεν θα μαθεις ποτε, φευ, παλι αμπαλος θα εισαι, τουλαχιστον θα εισαι λειτουργικος αμπαλος....
Για τις πουτανες το εκανα βρε σατανα.....μη μπερδευτουν οι γλυκουλες μου...
Αλλα πηρα τα τηλεφωνα μου απο τα κοριτσια κ ειμαι οκ....σε λιγες μερες θα το κανω μονο Αρσεναλακιας....
αυτά γουστάρει το κοντό πιθίκι, να δει τη σκατόφατσά του σε ξένη εφημερίδα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωης του μετά τις κατάρες στον σπανούλη για θάνατο των παιδιών του και τα κωλοδάκτυλα που κάνει εδώ δεξιά και αριστερά.
Για τις πουτανες το εκανα βρε σατανα.....μη μπερδευτουν οι γλυκουλες μου...
Αλλα πηρα τα τηλεφωνα μου απο τα κοριτσια κ ειμαι οκ....σε λιγες μερες θα το κανω μονο Αρσεναλακιας....
Τα χαπια σου θειο...
Εσιταλοπραμη κ ζαναξ για αρχη...
Μετα βλεπουμε...
Α κ κατι τελευταιο...του χρονου κοιτα μια φορα να κανεις κατι σωστο στη ζωη σου, να ψηφισεις Μητσοτακη....μετα ψοφα...
Δικοπο μαχαιρι..... Να παει η σειρα στα 5 ματς, με κινδυνο να αποκλειστει, ωστε να σιγουρεψει το F4 ή να κερδισει η ζελα στα 3 ματς, τη σειρα, κ να μην πατησει στο γηπεδο?
Ρε τον γιωτά, θετει φιλοσοφικα ζητηματα..
Τα χαπια σου θειο...
Εσιταλοπραμη κ ζαναξ για αρχη...
Μετα βλεπουμε...
Α κ κατι τελευταιο...του χρονου κοιτα μια φορα να κανεις κατι σωστο στη ζωη σου, να ψηφισεις Μητσοτακη....μετα ψοφα...
Δικοπο μαχαιρι..... Να παει η σειρα στα 5 ματς, με κινδυνο να αποκλειστει, ωστε να σιγουρεψει το F4 ή να κερδισει η ζελα στα 3 ματς, τη σειρα, κ να μην πατησει στο γηπεδο?
Ρε τον γιωτά, θετει φιλοσοφικα ζητηματα..
Με περνάς τουλάχιστον 10 χρόνια στην ηλικία μωρή γερο-κουράδα..
Αν εγώ είμαι μπάρμπας εσύ τι είσαι ρε γεροπαραλυμένε ?
Πνευματικά βέβαια είσαι σαν τσιγγανογυφτάκι στα Λιόσια ...
Έχεις πάει σχολείο μωρή ?
Σύνταξη αργεί ακόμα...πολύ, πάρα πολύ..και δεν θα είναι 600 ευρώ....
δεν κάνουμε την ίδια δουλειά .......εσύ αλλήθεια πόσο θέλεις ?
Ψυχίατρο σου καλύπτει ο ΕΦΚΑ ..
ρώτησα, τους είπα για σένα, και μου είπαν πολύ ευχαρίστως...
Βρε βλακάκο, ρε Νύχτα Στάσου, αν εγώ με 4.000 μηνύματα σε 12 χρόνια που είμαι στο site ψάχνω να μου δώσουν σημασία,
εσύ βρε άμπαλε σκατόψυχε μισάνθρωπε με 30.000 μηνύματα σε 6 χρόνια τι ψάχνεις, ?
Μάλλον γαμιά, ε ?
Ειδικά εσύ, που είσαι ότι πιο άμπαλο και μαυρόψυχο υπάρχει στο νήμα, πρέπει να παίρνεις και καμιά απάντηση,
ειδικά για τις μαλακίες που γράφεις για τον Μπαρτζώκα και τον Μεντιλίμπαρ.....άντε γίδι...
ΥΓ Σοβαρά τώρα, ελπίζω ο άλλος που είναι φίλος σου να σε πάει σε κανα γιατρό, είπαμε η μανιοκατάθλιψη μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Μην το αμελείτε....