You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Εμ μέρη διαφωνώ.Μη λέμε μαλακίες. Πάρα πολύ καλή ομάδα ο Πάοκ και θα πρέπει να φτύσουμε αίμα φέτος για να το πάρουμε.
Ας του έβαζε την μπάλα κάτω ο Βασκος να βλέπαμε πόσες φορές θα την γλυτωνε. Το ιδιο και με τους υπόλοιπους που έχουμε αντιπάλους.
Όσο σηκώνει την μπάλα ο Βασκος, αν παρουμε πρωτάθλημα φέτος θα είναι από μαλακίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Κυρίως του πρώτου.
Το παιξα εγώ φίλε το πιασα και πήρα τον τρίτο τον μακρύτερο από την πουτανα την Ρόμα,,,,Για το ντέρμπι τώρα εμένα μου έβγαλε ότι φυλαγόταν και οι δύο πρώτα και μετά αν έμπαινε ένα γκολ , καλοδουλεμένο,,έχω απογοητευτεί πολύ από Ποντενσε , τίποτα φέτος.Περιμενες κατι διαφορετικο ; Η μαλακια μου ηταν οτι ξεχαστηκα και δεν πηγα να το παιξω
M40
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 22.757
- Πόντοι
- 4.656
Εδω δεν μπορουμε να πιασουμε ενα θα κανουμε και συνδυασμους ; Εγω μονο μονά παιζω.Παραδόξως επιασα τον Ολυμπιακο γιατι οποτε τον κοντραρω με στελνει κουβα (μετα χαρας μου βεβαια)Το παιξα εγώ φίλε το πιασα και πήρα τον τρίτο τον μακρύτερο από την πουτανα την Ρόμα,,,,Για το ντέρμπι τώρα εμένα μου έβγαλε ότι φυλαγόταν και οι δύο πρώτα και μετά αν έμπαινε ένα γκολ , καλοδουλεμένο,,έχω απογοητευτεί πολύ από Ποντενσε , τίποτα φέτος.
bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.129
- Πόντοι
- 1.056
Mehdi Taremi , Daniel Podence , Rodinei , Giulian Biancone , Dani García
το καλακαιρι πρεπει να φυγουνSocrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.598
- Πόντοι
- 446
Δύο ματς για να κλείσει η κανονική περίοδος με νίκες, μετά στα έξι ματς, να κοιτάξουν τα λάθη που κάνουν, προπονητές παίκτες, δεν γίνεται να μην ξεκινάς με κανονικό εξτρέμ και να μην το διορθώνεις άμεσα, όπως και οι παίκτες να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης των ντέρμπι.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
Mehdi Taremi , Daniel Podence , Rodinei , Giulian Biancone , Dani García
το καλακαιρι πρεπει να φυγουν
μεντιλίμπαρ καλύτερα, δεν μπορεί να πάρει ένα σοβαρό παιχνίδι,χθες ο παοκ ήταν με μισή ομάδα, έπιασε ταβάνι τον ευχαριστούμε άντε γεια.
bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.129
- Πόντοι
- 1.056
θα διωξουμε εναν προπονητη που μας αλλαξε την εικονα στην ευρωπη επειδη δεν φερνει αποτελεσματα στην σουπερ λιγδ και οι φετινες μεταγραφες δεν βγηκαν .....μεντιλίμπαρ καλύτερα, δεν μπορεί να πάρει ένα σοβαρό παιχνίδι,χθες ο παοκ ήταν με μισή ομάδα, έπιασε ταβάνι τον ευχαριστούμε άντε γεια.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Μην δίνεις σημασία σε αμπαλους.μεντιλίμπαρ καλύτερα, δεν μπορεί να πάρει ένα σοβαρό παιχνίδι,χθες ο παοκ ήταν με μισή ομάδα, έπιασε ταβάνι τον ευχαριστούμε άντε γεια.
Μερικοί νομίζουν ότι επειδή ένας προπονητής μας έκανε με ευρωπαϊκό πρέπει να βγάλουμε και υποχρεώσεις.
Θα μείνει στην ιστορία της ομάδας ο Βασκος με χρυσά γράμματα αλλά υποχρεώσεις δεν βγάζουμε.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Ο Ζιντάν πήρε δύο συνεχόμενα Τσου Λου και η Ρεαλ τον έδιωξε όταν παραπάταγε.θα διωξουμε εναν προπονητη που μας αλλαξε την εικονα στην ευρωπη επειδη δεν φερνει αποτελεσματα στην σουπερ λιγδ και οι φετινες μεταγραφες δεν βγηκαν .....
Ο Τσάβι μια από της σημαίες της Μπάρτσα και η Μπάρτσα του ειπε την τελευταία του χρονιά από τον Γεναρη ότι αν δεν παρθούν οι στόχοι φέτος πρέπει να φύγεις.
Εσύ κάτσε και βγάλε υποχρεώσεις.
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 216
Σωστά αλλά μήπως ο αντικαταστάτης που θα βρεθεί θα είναι πολύ χειρότερος από το παππού οπότε καλύτερα να κάτσουμε έτσιΟ Ζιντάν πήρε δύο συνεχόμενα Τσου Λου και η Ρεαλ τον έδιωξε όταν παραπάταγε.
Ο Τσάβι μια από της σημαίες της Μπάρτσα και η Μπάρτσα του ειπε την τελευταία του χρονιά από τον Γεναρη ότι αν δεν παρθούν οι στόχοι φέτος πρέπει να φύγεις.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Σωστά αλλά μήπως ο αντικαταστάτης που θα βρεθεί θα είναι πολύ χειρότερος από το παππού οπότε καλύτερα να κάτσουμε έτσι
Προπονητές υπάρχουν. Αν ο χοντρουλιακας θέλει να συνεχίσει να μαλακιστει ας συνεχίσει.
Ο Χοντρουλιακας επίσης επειδή δεν έχει φιλότιμο και μπέσα δεν πρόκειται ποτέ να του κάνει τα κέφια του Βασκου στις μεταγραφές. Αλλά και να του τα κάνει, αρχίδια ο Βασκος.Ας μην ξεχναμε πως πριν τον Μεντιλιμπαρ ημασταν σκορποχωρι.Πρεπει να μεινει και τη νεα σεζον ανεξαρτητα τι θα γινει με το φετινο πρωταθλημα και να γινουν οι μεταγραφες που θελει.
Όπως και να χει η ομάδα χρήζει αλλαγής προπονητή. Πέρα από ένα τρόπο παιχνιδιού ο Μεντιλιμπαρ δεν έχει άλλον. Μας πήρανε χαμπάρι που και με τον Φωστήρα να παίξει πάλι θα φτύσει αίμα να του στάξει γκολ.
bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.129
- Πόντοι
- 1.056
μαλλον εισαι απο αυτους τους αμπαλους τους ολυμπιακους που ετρωγαν 5αρα απο την φραιμπουργκ αλλα εβαζε μια 4σαρα στον αστερα και χαιρόταν οτι η ομαδα ηταν μια χαρα .... και επειδη εφερες παράδειγμα την ρεαλ και το ζινταν η ρεαλ ηταν η ομαδα που δεν κρατησε παιχτες σαν τον ραουλ τον κασιγιας τον ροναλντο και πολλους αλλους για να κλείσουν την καριερα τους στην ομαδα .....εφερες σαν παράδειγμα τον τσαβι που δεν εκανε σχεδον τιποτα στην μπαρτσελοναΟ Ζιντάν πήρε δύο συνεχόμενα Τσου Λου και η Ρεαλ τον έδιωξε όταν παραπάταγε.
και ο μεντιλιμπαρ με αυτην ομαδα περασε στους 32 του τσουλου και ακομα ειναι στην διεκδίκηση του τιτλου ...... αμα ηταν ενας αλλος τωρα θα ημασταν στον 3ο προπονητη η στον 4ο προπονητη μηνα Μάρτιο ....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Άμα....μαλλον εισαι απο αυτους τους αμπαλους τους ολυμπιακους που ετρωγαν 5αρα απο την φραιμπουργκ αλλα εβαζε μια 4σαρα στον αστερα και χαιρόταν οτι η ομαδα ηταν μια χαρα .... και επειδη εφερες παράδειγμα την ρεαλ και το ζινταν η ρεαλ ηταν η ομαδα που δεν κρατησε παιχτες σαν τον ραουλ τον κασιγιας τον ροναλντο και πολλους αλλους για να κλείσουν την καριερα τους στην ομαδα .....εφερες σαν παράδειγμα τον τσαβι που δεν εκανε σχεδον τιποτα στην μπαρτσελονα
και ο μεντιλιμπαρ με αυτην ομαδα περασε στους 32 του τσουλου και ακομα ειναι στην διεκδίκηση του τιτλου ...... αμα ηταν ενας αλλος τωρα θα ημασταν στον 3ο προπονητη η στον 4ο προπονητη μηνα Μάρτιο ....
Τον Μεντιλιμπαρ τον σώζει επειδή πήρες ευρωπαϊκό. Άμα λοιπόν δεν το είχε πάρει, θα τον είχε πάρει ο διάολος από τον χοντρό.
Μην σου κάνει εντύπωση αν τερματίσεις και τρίτος φέτος.
Άμα λοιπόν πάλι, η ΑΕΚ δεν περάσει την Τσέλιε να της ανοίξει η όρεξη γιατί έχει βατό αντίπαλο και στην φάση των 8 θα μου τα κλάσεις τα αρχίδια εσύ ο μπαλαδόρος.
Και θέλεις να παίξεις και του χρόνου στο Τσου Λου. Μην το παίρνεις φέτος και θα δούμε που θα παίζουμε Ευρώπη του χρόνου.
Εμένα δεν μου ξινιζει να παίξω και Κόνφερενς πάλι. Άλλα με Κόνφερενς θελω τουλάχιστον ημιτελικό. Ολυμπιακός είναι. Το ο,τιδηποτε λιγότερο εκεί είναι αποτυχία.
Συνέχισε εσύ να βγάζεις υποχρεώσεις σου ξανά λέω.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.466
- Πόντοι
- 46.423
Όσο κάνει τις μεταγραφές ο χοντρός έτσι θα είμαστε.
Ο Στρεφέτσα και οι 2 Βραζιλιάνοι είναι καθαρά δικές του μεταγραφές.
Μάντσα και Νασιμέντο επίσης δικές του μεταγραφές.
Έτσι δεν γίνεται σωστή δουλειά με παίκτες που να κουμπώνουν στο σύστημα Μεντιλίμπαρ.
Πρόπερυσι του έφεραν τελευταία στιγμή τον Ολιβέιρα και τον Γιαζίτσι.
Ο ένας έφυγε αμέσως και τον άλλον δεν τον βάζει καθόλου.
Το σύστημα Μεντιλίμπαρ θέλει συγκεκριμένους παίκτες.
Ο Μεντιλίμπαρ έχει το ελαφρυντικό ότι δεν κάνει αυτός τις μεταγραφές.
Χρησιμοποιεί ότι του πασάρουν.
Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε Μίγια και κάτι εξτρέμ απο την Ισπανία.
Όσο τους είδατε εσείς τους είδα και εγώ.
Ας του πάρουν τους παίκτες που θέλει και μετά τον κρίνουμε.
Αλλά το μυαλό του χοντρού είναι πως θα πουλήσει τον Κωστούλα, τον Πιρόλα, τον Μουζακίτη, τον Έσε κσι τον Τζολάκη για να τα τσεπώσει.
Έτσι δεν κάνεις ομάδα με συνέπεια και συνέχεια.
Έτσι δεν γίνεται σωστή δουλειά με παίκτες που να κουμπώνουν στο σύστημα Μεντιλίμπαρ.
Πρόπερυσι του έφεραν τελευταία στιγμή τον Ολιβέιρα και τον Γιαζίτσι.
Ο ένας έφυγε αμέσως και τον άλλον δεν τον βάζει καθόλου.
Όσο τους είδατε εσείς τους είδα και εγώ.
Ας του πάρουν τους παίκτες που θέλει και μετά τον κρίνουμε.
Αλλά το μυαλό του χοντρού είναι πως θα πουλήσει τον Κωστούλα, τον Πιρόλα, τον Μουζακίτη, τον Έσε κσι τον Τζολάκη για να τα τσεπώσει.
Έτσι δεν κάνεις ομάδα με συνέπεια και συνέχεια.
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Εσένα και εμένα να του δώσει ο χοντρος σέντρα θα βγάλουμε.Όσο κάνει τις μεταγραφές ο χοντρός έτσι θα είμαστε.
Όσο τους είδατε τους ειδα και εγώ.
Έλεος κι εσύ.
chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 3.666
Με μισή ομάδα κατέβηκε ο Ρουμάνος χθες και πηρε το Xναρι ΕΥΚΟΛΑ ,χωρις καν να υδρωσει με το χαλι που εχει ο Ολυμπιακός , φαντάσου Ντελια και Ταισον τους εριξε στο 2ο , Ποτενσε δεν ειναι έτοιμος δεν βλέπετε , Ροντινε και Ταρεμι δεν σχολιαζω καν ... οι κακές εμφάνισεις συνεχίζονται και αν πρέπει να κανει κατι ο Βάσκος πρέπει να το κανει σύντομαΤαλαιπωρία![]()
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.635
- Πόντοι
- 12.756
Κοιτα το δελο σου εσυ,και ασε τα δικα μας.εσενα σε παω χρονια πριονοκορδελα.Με μισή ομάδα κατέβηκε ο Ρουμάνος χθες και πηρε το Xναρι ΕΥΚΟΛΑ ,χωρις καν να υδρωσει με το χαλι που εχει ο Ολυμπιακός , φαντάσου Ντελια και Ταισον τους εριξε στο 2ο , Ποτενσε δεν ειναι έτοιμος δεν βλέπετε , Ροντινε και Ταρεμι δεν σχολιαζω καν ... οι κακές εμφάνισεις συνεχίζονται και αν πρέπει να κανει κατι ο Βάσκος πρέπει να το κανει σύντομα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις