Εμένα δεν μου ξινιζει να παίξω και Κόνφερενς πάλι. Άλλα με Κόνφερενς θελω τουλάχιστον ημιτελικό. Ολυμπιακός είναι. Το ο,τιδηποτε λιγότερο εκεί είναι αποτυχία
Να Αγιασει το στοματακι σου.
Ειμαστε μια πολυ καλη ομαδα με ιστορια με πολλους φιλαθλους, αλλα δεν ειμαστε ουτε ρεαλ, ουτε μπαγιερν, ουτε αρσεναλ και τεσπα αρκετες ευρωπαικες μεγαλες ομαδες με μεγαλα μπατζετς και διαφορετικη φιλοσοφια. Περισυ ειχαμε μια πολυ ομορφη πορεια, φετος εχουμε κανει κοιλια. Κατι φταιει και πρεπει να το βρουν οι αρμοδιοι.
Η 6αρα απο την Μπαρτσελονα δεν με στεναχωρει με τον τροπο που εγινε. Μεχρι και οι ιδιοι Ισπανοι το καυτηριασαν. Ακουγεται ασχημο το 6, αλλα δεν ειναι η πραγματικη εικονα της ομαδας. Καναμε μια καλη πορεια στο τσου λου, ισως μπορουσαμε και λιγο καλυτερα, δεν εκατσε
Και πρωταθλημα δεν θελω καθε χρονο, μαλον κατι χαλαει την ομαδα οταν συμβαινει. Χρονο παρα χρονο εμενα μου αρκει.
Και η στραβη θα ερθει και κοιλια θα κανουμε και στο αρχιδι μας θα εχουμε φαγουρα, το καταλαβαινω. Οταν συμβαινει κατι τετοιο ομως, απαιτω οι αρμωδιοι να το ψαχνουν και να το διορθωνουν.
Προεδραρες, προπονηταραδες και παιχταρδες ερχονται και παρερχονται, η ομαδα και ο κοσμος της ειναι παντοτινοι! Ολυμπιακοι δεν γινομαστε, γενιομαστε!