You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.845
- Πόντοι
- 4.986
Να το αφεντικό μίλησε λογικά, γιατί πριν είχαμε επίθεση από χούλιγκαν του ΟλυμπιακούΤο πιθανότερο έτσι πως φαίνονται οι ομάδες.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 10.656
το πιθανοτερο ειναι οτι εμεις χωρις κυπελλο και τσουλου δεν θα εχουμε τιποτα περαν του πρωταθληματος. Εκεινοι θα βαλουν 3 καρπουζια σε μια μασχαλη και θα παρουν τα παπαρια μας στο τελος. Καμια ελληνικη ομαδα δεν εχει ροστερ για 2 διοργανωσεις (συν οτι απομενει στο κυπελλο). Και μεις το κονφερενς το σηκωσαμε με στραβοπατηματα στο πρωταθλημα, δεν βγαινει αλλιως το προγραμμα, ειδικα απο την χρονια που και ο πρωτος παιζει πλευοφ με τους δευτεροτριτους. Βαλε και νοτιγχαμ που παει κατα διαολου, το πρωταθλημα δεν το χαριζει πουθενα ο βαγγελας. Εδω θα ειμαστεΤο πιθανότερο έτσι πως φαίνονται οι ομάδες.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.122
- Πόντοι
- 16.411
Με Λούκα και Γιόκιτς(κλεισμένοι ήδη από τώρα),ο μπασκετικός πλανήτης έχει τρομοκρατηθείτι ναι αυτα ρε?
στα αλλα νεα της ημερας ο ΠΚΠΓ υπεγραψε και τον γουεμπανιαμα.![]()

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.911
- Πόντοι
- 12.756
Τα αρχιδια μου θα παρετεΚρατήστε σας παρακαλάμε, μέχρι το τέλος της χρονιάς τον γέρο στον πάγκο.. θέλουμε και νταμπλ.. 100 χρόνια είναι αυτά![]()
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 13.116
6 κι αποψε για το ματς της χρονιας....Εσύ να κοιμάσαι ήσυχος.
Τους έχουμε όλους για πλάκα ...
![]()
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Να σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.Το μόνο καλό είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα καθότι το κύπελλο πέταξε ήδη και δεν νομίζω ότι θα προκριθούμε στη επόμενη φάση του τσάμπιονς λίγκ.
Θα δείξει την Τρίτη …
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.122
- Πόντοι
- 16.411
Ασελγούμε στο πτώμα της ΠαρτίζανΕνταξει γαμαμε στο μπασκετ![]()
Και στο πρωτάθλημα, δεν έκανε φοβερές εμφανίσεις η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Για αυτό και χάσαμε βαθμούς. Θα δούμε πως θα πάει και την ΤρίτηΝα σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.
Θα δείξει την Τρίτη …
Όχι γιατί πήραμε ρεπό το σκ ώστε να πάμε πιο φρέσκοι την Τρίτη......δεν στέκει ούτε σαν θεωρία...απλά δεν παίζουμε ...τι φταίει; καταρχήν και ο κοουτς φαίνεται να στερέψει από ιδέες ..και άλλες φορές δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στα ματς αλλά έκανε κατάλληλες κινήσεις και αλλαγές και τα ματς τα γύρισε.....σχεδόν καμία μεταγραφή δεν βοηθά και είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και παίκτες βασικοί είναι ντεφορμε....Να σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.
Θα δείξει την Τρίτη …
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.635
- Πόντοι
- 46.423
Να σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.
Θα δείξει την Τρίτη …
Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες αλλά δυστυχώς δεν το πούλησαν.
Προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να ισοφαρίσουν.
Απλώς δεν μπορούσαν.
Σιγά μη κερδίσουμε τη Λεβερκούζεν.
O Νιλικίνα έχει βάλει ποτέ στη ζωή του ένα καλάθι ???
Με Ευαγγελου τι περιμένατε; Έχει το παλικάρι ...προδιάθεση ....Εν τω μεταξυ,πάλι 2 μπέναλτι ο βάζελος
Η μονη ομαδα στον πλανητη που παιρνει μπεναλτι σε καθε ματς
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 77