Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
899
Πόντοι
96
Το πρόβλημα είναι ότι φέτος αν εξαιρέσεις τα ματς του CL και κάνα δυο πρωταθλήματος μπάλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.518
Πόντοι
10.656
Το πιθανότερο έτσι πως φαίνονται οι ομάδες.
το πιθανοτερο ειναι οτι εμεις χωρις κυπελλο και τσουλου δεν θα εχουμε τιποτα περαν του πρωταθληματος. Εκεινοι θα βαλουν 3 καρπουζια σε μια μασχαλη και θα παρουν τα παπαρια μας στο τελος. Καμια ελληνικη ομαδα δεν εχει ροστερ για 2 διοργανωσεις (συν οτι απομενει στο κυπελλο). Και μεις το κονφερενς το σηκωσαμε με στραβοπατηματα στο πρωταθλημα, δεν βγαινει αλλιως το προγραμμα, ειδικα απο την χρονια που και ο πρωτος παιζει πλευοφ με τους δευτεροτριτους. Βαλε και νοτιγχαμ που παει κατα διαολου, το πρωταθλημα δεν το χαριζει πουθενα ο βαγγελας. Εδω θα ειμαστε

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.122
Πόντοι
16.411
τι ναι αυτα ρε?
στα αλλα νεα της ημερας ο ΠΚΠΓ υπεγραψε και τον γουεμπανιαμα. :coffee:
Με Λούκα και Γιόκιτς(κλεισμένοι ήδη από τώρα),ο μπασκετικός πλανήτης έχει τρομοκρατηθεί :crazy:

Dimivin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2025
Like
1.262
Πόντοι
201
παιδια δε μπορει καθε χρονο να τα θελουμε ολα.βλεπουμε οτι εχουμε προβληματα.τωρα κοιταμε μπροστα&βλεπουμε

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.635
Πόντοι
46.423
Η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι.

Πιο πάνω απο αυτό που βλέπουμε δεν πάει.

Κουρασμένοι παίκτες.

Ανύπαρκτα συστήματα.

Τραγικές μεταγραφές.

Πληρωμένοι δημοσιογράφοι συνθέτουν το σκηνικό.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.635
Πόντοι
46.423
Το μόνο καλό είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα καθότι το κύπελλο πέταξε ήδη και δεν νομίζω ότι θα προκριθούμε στη επόμενη φάση του τσάμπιονς λίγκ.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Το μόνο καλό είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα καθότι το κύπελλο πέταξε ήδη και δεν νομίζω ότι θα προκριθούμε στη επόμενη φάση του τσάμπιονς λίγκ.
Να σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.
Θα δείξει την Τρίτη …

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.283
Πόντοι
1.056
Να σου πω με αυτή την εμφάνιση ( ίσως χειρότερη των τελευταίων 2 χρόνων) μου πέρασε από το μυαλό ότι το «πούλησαν» το παιχνίδι για να αφοσιωθούν σε ότι έχει απομείνει από ch.l και πρωτάθλημα.
Θα δείξει την Τρίτη …
Και στο πρωτάθλημα, δεν έκανε φοβερές εμφανίσεις η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Για αυτό και χάσαμε βαθμούς. Θα δούμε πως θα πάει και την Τρίτη

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξυ,πάλι 2 μπέναλτι ο βάζελος :2funny:

Η μονη ομαδα στον πλανητη που παιρνει μπεναλτι σε καθε ματς

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
899
Πόντοι
96
Θα δείξει την Τρίτη …
Όχι γιατί πήραμε ρεπό το σκ ώστε να πάμε πιο φρέσκοι την Τρίτη......δεν στέκει ούτε σαν θεωρία...απλά δεν παίζουμε ...τι φταίει; καταρχήν και ο κοουτς φαίνεται να στερέψει από ιδέες ..και άλλες φορές δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στα ματς αλλά έκανε κατάλληλες κινήσεις και αλλαγές και τα ματς τα γύρισε.....σχεδόν καμία μεταγραφή δεν βοηθά και είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και παίκτες βασικοί είναι ντεφορμε....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.635
Πόντοι
46.423
Θα δείξει την Τρίτη …

Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες αλλά δυστυχώς δεν το πούλησαν.

Προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να ισοφαρίσουν.

Απλώς δεν μπορούσαν.

Σιγά μη κερδίσουμε τη Λεβερκούζεν.

O Νιλικίνα έχει βάλει ποτέ στη ζωή του ένα καλάθι ???

:think:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.635
Πόντοι
46.423
Ευτυχώς έχουμε το μπάσκετ σήμερα.