Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (6 μέλη και 163 επισκέπτες)

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.740
Πόντοι
216
Μια χαρα επαιξε ο Ολυμπιακος προχτες. Εχασε αξιοπρεπως απο μια ομαδα 20 φορες καλυτερη, σε ποιοτητα ποδοσφαιρου, αλλα και σε χρημα. Το θεμα ειναι οτι περισυ, αφτο που φταναμε το πηραμε! Μεχρι εκει μπορουμε. Δεν ειμαστε ουτε Ρεαλ, ουτε Μπαρτσα, ουτε Λιβερπουλ, ουτε Μπαγιερν κι πολλες ακομα κορυφαιες ομαδες. Δεν με στεναχωρει οτι αν και προηγιθηκα 1-0, με κερδισε η Ρεαλ 3-4, με στεναχωρει το οτι προηγιθηκα 1-0 κι ενω ειχα την δυνατοτητα να το κρατησω, με κερδισε ο Παοκ 2-1. Χωρις να θελω να μειωσω την αξια του οποιου Παοκ. Με στεναχωρει το οτι αν και κερδισα μου εβαλε 2 ο Λεβαδιακος στην εδρα μου. Καλη ομαδα εχουμε, ισως την καλυτερη σημερα στην Ελλαδα. Εχουμε ομως προβλημα στην αμυνα που δεν βλεπω να διορθωνεται μεχρι στιγμης.
Εγω θελω αυτο που μπορει ευκολα η ομαδα μου να το παρει, να το περνει.
Συνγχωρεστε με για την ισως ρετρο νοοτροπεια μου, τον Θαναση Μπεμπη ειχα προπονητη, ετσι με εμαθε

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.964
Πόντοι
446
Μια χαρα επαιξε ο Ολυμπιακος προχτες. Εχασε αξιοπρεπως απο μια ομαδα 20 φορες καλυτερη, σε ποιοτητα ποδοσφαιρου, αλλα και σε χρημα. Το θεμα ειναι οτι περισυ, αφτο που φταναμε το πηραμε! Μεχρι εκει μπορουμε. Δεν ειμαστε ουτε Ρεαλ, ουτε Μπαρτσα, ουτε Λιβερπουλ, ουτε Μπαγιερν κι πολλες ακομα κορυφαιες ομαδες. Δεν με στεναχωρει οτι αν και προηγιθηκα 1-0, με κερδισε η Ρεαλ 3-4, με στεναχωρει το οτι προηγιθηκα 1-0 κι ενω ειχα την δυνατοτητα να το κρατησω, με κερδισε ο Παοκ 2-1. Χωρις να θελω να μειωσω την αξια του οποιου Παοκ. Με στεναχωρει το οτι αν και κερδισα μου εβαλε 2 ο Λεβαδιακος στην εδρα μου. Καλη ομαδα εχουμε, ισως την καλυτερη σημερα στην Ελλαδα. Εχουμε ομως προβλημα στην αμυνα που δεν βλεπω να διορθωνεται μεχρι στιγμης.
Συνγχωρεστε με για την ισως ρετρο νοοτροπεια μου, τον Θαναση Μπεμπη ειχα προπονητη, ετσι με εμαθε
Συμφωνώ 100% !!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.457
Πόντοι
46.423

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
αλλη μια 29η του μηνος που η ελλαδα εχει μονο 1 ευρωπαικο τροπαιο στο ποδοσφαιρο....:cry::cry::cry::cry:
592344999_1442516731217177_9133293265564623582_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
Απο του χρόνου θα'ναι δυο Τάκη :wink:

Ο 'πρέσβης' θα'ναι η μονη ομάδα χωρίς ευρωπαικό :grin:
ιδανικο σεναριο να εχουν ολοι απο 1 ευρωπαικο και οι μαρτυρες του ιεχωβα να λενε για το γουεμπλει...:rockon:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.740
Πόντοι
216
αλλη μια 29η του μηνος που η ελλαδα εχει μονο 1 ευρωπαικο τροπαιο στο ποδοσφαιρο....:cry::cry::cry::cry:
592344999_1442516731217177_9133293265564623582_n.jpg
Για ποδοσφαιρο, που παρακολουθω, θα μιλησω. Αυτην την στιγμη, στο εξωτερικο για δυο Ελληνικες ομαδες μιλανε. Για την εθνικη και για τον ολυμπιακο που εχουν παρει ευρωπαικο. Τωρα ειναι καποιοι που "ζηλευουν" και προσπαθουν να μειωσουν το τροπαιο του Ολυμπιακου. Οπως ελεγε και η γιαγια μου (και η δικη σου θα το ελεγε υποθετω) Οσα Δεν Φτανει η Αλεπου τα Κανει Κρεμασταρια. Με την ζηλια τους θα μεινουν!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.565
Πόντοι
28.246
Οπως ελεγε και η γιαγια μου (και η δικη σου θα το ελεγε υποθετω) Οσα Δεν Φτανει η Αλεπου τα Κανει Κρεμασταρια
Η δικιά μου το έλεγε αλλιώς:

«Ο,τι δεν μπορούμε να το φτάσουμε το φτύνουμε»

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.696
Πόντοι
13.116
Φίλε μου αν ρωτήσεις 50 γαύρους στο νήμα τι "θέλουν", θα πάρεις 50 διαφορετικές απαντήσεις. Μόνο σε ένα συμφωνούμε όλοι. Πρωτάθλημα.

Όπως έλεγε κι ο Σόκρατες, "έχουμε ψύχωση". Σε ένα βαθμό, οφείλεται στα λεγόμενα "πέτρινα χρόνια" όπου μείναμε 9 χρόνια άτιτλοι, όχι μόνο λόγω δικών μας λαθών, αλλά βρήκαν ευκαιρία οι αντίπαλοί μας να μας χτυπήσουν όσο μπορούσαν. Παρότι είχαμε Σαλιαρέλη, Μπανασάκη, Ευθυμίου, Κοσκωτάδες κ σία, είχαν έρθει Προτάσοφ, Σάβιτσεφ, Ντέταρι, Καραπιάλης, Ίβιτς, Μητσιμπόνας, και όμως δεν κερδίζαμε. Κανείς δεν θέλει να τα θυμάται εκείνα τα χρόνια.

Τώρα όμως, μας παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία, που όμοιά της δεν ξαναείχαμε ποτέ. Διοίκηση σταθερή, δυνατή, με χρήμα. ο κόσμος καβλωμένος όσο ποτέ με συνεχόμενα sold out, καλοκαίρια ελεύθερα από προκριματικά με ότι αυτό σημαίνει για καλή προετοιμασία, παραγωγικές ακαδημίες με καλή στελέχωση, σχέδια για μεγαλύτερο πιο σύγχρονο γήπεδο και πάνω από όλα, αυτός ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο.

Βλοσυρός, απαιτητικός, αποφασιστικός, εργασιομανής, ακριβοδίκαιος, επιβλήθηκε αμέσως και κέρδισε τα αποδυτήρια, εξαιρετικός στη δουλειά του, με όραμα και σχέδιο πώς θα φτιάξει την ομάδα κ μελλοντικά πώς την ανεβάσει επίπεδο. Ακόμα και τις στιγμές που η ομάδα δείχνει να καταρρέει, καταφέρνει και έχει τον έλεγχο, πράγμα που απλά δεν γίνεται! Ένα πράγμα χρειάζεται μόνο. ΣΤΗΡΙΞΗ. Ο χοντρός να κόψει τη μαλακία με τα μανατζεριλίκια και να φέρει 5-6 παίκτες από το πάνω ράφι. Πονάμε σε συγκεκριμένες θέσεις βασικών, όπως δεξί μπακ, ένα καλύτερο στόπερ από τα υπάρχοντα, 2 κεντρικά χαφ γιατί ο Μουζα μα΄λλον θα φύγει και τουλάχιστον ένα εξτρέμ να παίζει κ με ανάποδο πόδι.

Από κει και πέρα η Ελλάδα έχει σημασία μόνο για τα πανηγύρια στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να γράψουμε στα αρχίδια μας όλη τη μίζερη παοκοβαζελοχανουμίτιδα των περασμένων και απλά να τους φερνόμαστε σαν να μην υπάρχουν. Καμία σημασία, όμως. Αστους να λένε. Πίστεψέ με, σε 3 χρόνια δεν θα τους βλέπουμε καν. ¨ενα παράδειγμα θα σου πω μόνο. Πέρσι στο ματς με την ΑΕΚ νικάγαμε 4-1 και πήγαμε κ βάλαμε μέσα Ορτα κ Ελ Καβλί ενώ σε 4 μέρες παίζαμε με την Μπόντο πρώτο ματς στα νοκ άουτ. Αποτέλεσμα ? Τραυματίστηκαν και οι 2 και στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για να μπούμε οκτάδα στο Europa φάγαμε 3 κ μείναμε έξω. Και δεν θα με πείραζε, αν δεν το είχαμε ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Τι να το κάνω τις σφαλιάρες που τους ρίχνουμε ?
Είναι σαν να πηδάς μια μπαζόλα κ να σου λέει θέλω κι άλλο, κι εσύ να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου στο τέλος, κιαι να λες άντε και γαμήσου μόνη σου μωρη. Ουστ! Σε βαρέθηκα. Πάω γι α΄λλα. Ήρθε ο καιρός για άλλα.

Θέλει λελογισμένο ρίσκο και να μην κοιτάμε καθόλου πίσω. Η ομάδα μας έχει τέτοια δυναμική που ο Μεντι την έχει αντιληφθεί από το πρώτο δευτερόλεπτο όταν πάτησε το πόδι του στα αποδυτήρια. Ας μην αδικήσουμε τον εαυτό μας πιά, δεν είμαστε για Ελλάδα. Χάρη τους κάνουμε .....:hi:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.740
Πόντοι
216
Kαλα τα λες, 5 απο το πανω ραφι, εγω επιμενω και 5 απο ακαδημιες. Μπορουν να τους βγαλουν αν δωσουν λιγη προσοχη και κινητρα στους πιτσιρικαδες. Εκτος απο τον επαγγελματισμο ενος παικτη (π.χ. θεορω τον Μελμπεργκ, εναν απο τους σοβαροτερους εισαγομενους επαγγελματιες παικτες), χρειαζομαστε και λιγη Ελληνικη ψυχη, λιγη ολυμπιακη φανατιλα (με την καλη ενοια φανατιλα)
Οσο για τους ανταγωνιστες μας, μακαρι να ανεβαινουν τα παιδια, τους το ευχομαι, χωρις κακια και ζηλια. Μου αρεσει δεν θα το κρυψω να κερδιζω δυνατες ομαδες. Χαχαχα! Ολυμπιακος ειμαι τι να ζηλεψω, απο αυτους και γιατι να τους κακιωσω? Εχεις δει καποιον σημαιοφορο να κακιωνει με το αγημα που τον ακολουθει?
Για γυπεδο δεν θαθελα να αλλαξει ο Ολυμπιακος. Ειναι δεμενος με Πειραια, Φαληρο, Καραισκακη. Μεσα στο λεκανοπεδιο δεν υπαρχει καταλληλος χωρος. Που να παμε στην Αναβυσο η στα Μεγαρα? Μετα το Καραισκακη, εκτος απο ωραιο γυπεδο, εχει και καλες προσβασεις για τον κοσμο, ηλεκτρικος, παραλιακη, πειραιως.
Μπορει να ακουγομαι λιγο ρομαντικος, αλλα προερχομαι απο Ολυμπιακη οικογενεια. Οπως ειπα προπονητης μου ο Μπεμπης στο Κορωπι, μπαρμπας μου ο Βασιλειου, πατριωτης μου ο Πολυχρονιου, Ολυμπιακοι ο πατερας μου, εγω, ο γιος και ο εγγονος μου. με αυτη την ομαδα ζησαμε, με αυτην θα πεθανουμε. Κι οχι μονο τωρα που ειμαστε μακραν η καλυτερη Ελληνικη ομαδα. Και εκτος κατηγοριας, σε σχολικο πρωταθλημα να επαιζε η Ολυμπιακαρα, εμεις εικαι θα ειμαστε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.554
Πόντοι
12.756
Τζολάκης – Κοτσίνια, Ρέτσος, Μάντσα, Μπρούνο – Μαρτίνς, Έσε, Νασιμέντο, Στρεφέτσα – Γιάρεμτσουκ, Ελ Κααμπί:alivedick:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.560
Πόντοι
6.256
Θέλω Καλογεροπουλο-Μανσα και στο Τσουλου...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.457
Πόντοι
46.423
Ο Στρεφέτσα ένα απόλυτο μηδενικό.

Τον έπιασαν κότσο τον Βαγγέλα.

:headbang:

Zero GIF by Luke Guy

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.457
Πόντοι
46.423
Ελ Κααβλί !!!

:alivedick::alivedick::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.565
Πόντοι
28.246

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.457
Πόντοι
46.423
Και βέβαια μετά από μαγικό κόρνερ του Γιαζίτσαρου.

:happy:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.565
Πόντοι
28.246
Με συγχωρείτε αλλά θα το πω.

Και εμας στο τελευταίο δεκάλεπτο μας πίεσαν αλλά καθυστερήσεις δεν κάναμε. (Βασίλισσα του κωλου) Και έβλεπα Γιαζιτσι να πηγαίνει να το καρφώσει και μαλιστα πίσω από την σέντρα, και τον Ελ Καμπί από σαράντα μετρα να κάνει το ίδιο αντί να κρατήσουν την μπαλα να πάνε στο κόρνερ. Αν και μπορεί να μας έβγαινε σε κακό, έτσι κάναμε.

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom