Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (0 μέλη και 244 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.069
Πόντοι
9.345
Δεν μπορούν οι ελληνικές ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ, 2 βαθμούς μέχρι τώρα
Κατά τα άλλα κορεοι και λόγια να αγαπιόμαστε :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.082
Πόντοι
2.606
IMG_4257.jpeg
Με Ρεάλ παίζαμε τύποι όχι με τον αστέρα Τρίπολης τι ακριβώς θέλατε να δείτε ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
Την Κυριακή, παίζουν στην Νορβηγία την τελευταία αγωνιστική. Η Βίκινγκ είναι πρώτη. Αν πάρει το πρωτάθλημα αυτή και όχι η Μπόντο, όποιος πάρει το πρωτάθλημα εδώ από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ ανεξάρτητα με το Uefa club ranking, πάει απευθείας C.L. του χρόνου. Κάτσε να τελειώσει κείθε λοιπόν και μετά αν το πάρει η Βίκινγκ παρακάλα να το πάρει και ο ΠΑΟΚ εδώ. Και πήγαινε μετά με τον καταθλιπτικό που του πατάς Like που ρωτάει στην σελίδα 10598 τι το θέλαμε το Champions League να μιλάτε μεταξύ σας.

Και μην μου πεις τώρα τις μαλακίτσες που ξέρεις ότι την γνώμη σου λες. Αυτό δεν είναι γνώμη, μίρλα είναι. Άλλαξε ομάδα μεγάλε. Δεν το αντέχεις το γαυριλίκι.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.466
Πόντοι
46.423
Έγκλημα να παίζουν από την αρχή Ρόντινει και Ντάνι Γκαρθία.

Αυτοί πρέπει να παίζουν μόνο ως αλλαγή πλέον για να ξεκουράζουν νεότερους παίκτες.

Χάσαμε λόγω άμυνας όπως πάντα βέβαια.

Η ομάδα δεν ξέρει να αμύνεται.

:confused:

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
541
Πόντοι
81
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω, αλήθεια. Εχει κρατήσει onside τον εμπαπε στο τρίτο γκολ, έχει επιτεθεί όλο το βράδυ η Ρεάλ από την πλευρά του, και αντί να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, τον κρατάμε μέσα για να φάμε και τέταρτο. Δεν τρελενομαι για κοστινια, αλλά όσο έπαιξε ήταν καλός αμυντικά που το είχαμε ανάγκη. Έπρεπε να ξεκινήσει εξαρχής.
καλα τα ειπες αλλα μην ξεχνας οτι η ρεαλ εσβησε μηχανες στο 2-4 και εκανε τις αλλαγες ξεκουρασης και ο αλονσο.ισως γι αυτο φανηκε καλος αμυντικα ο κοστινια.βεβαια αν και παναθηναικος εχω καταλαβει οτι ο ροντινει δεν παταει πουθενα φετος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.428
Πόντοι
10.656
Με αυτο το "αχ" θα μεινουμε φετος... Ποσο μακρια θα εφτανε αυτη η ομαδα με 1-2 προσθηκες και λιγη, ελαχιστη σοβαροτητα...
Ποια ελληνικη ομαδα θα επαιζε την μπαλα που παιξαμε χτες εν ετει 2025; Ποια θα εκλεινε στο τελος του ματς στην περιοχη της την πουτανα τη Ρεαλ που εδειχνε να μας εχει για πρωινο, να κανει καθυστερησεις με κραμπες και αρχιδιες; Ποια θα ετρωγε 3 στο ημιχρονο και θα επεστρεφε απτους νεκρους με αρχιδια που ζυγιζουν 2 τονους;

Τραγικη η επιλογη του Ροντινει σε αυτο το ματς για φουλ μπακ, κυριολεκτικα ενα απο τα δυσκολοτερα ματς για να εμπιστευτεις την δεξια πλευρα της αμυνας σε εναν ντεφορμαρισμενο -πλην τιμιο- 33χρονο... Αλλος μπαρτζωκας μας βρηκε με τα κολληματα του.... Βαλε τον κοστινια ρε μαλακα να το τρεξει μεχρι να αφησει τα πνευμονια του στο χορταρι, και καντον αλλαγη στο 60 για να μπει η εμπειρια του παλιου με φρεσκαδα να το συντηρησει...

1764241303401.png

το heatmap της Ρεαλ...

Οπως και να χει σταθηκαμε επαξια απεναντι σε μια κορυφαια ομαδα της Ευρωπης, αλλα η ιστορια δεν γραφεται ουτε με "αν" ουτε με "παραλιγο". Τα επομενα τρια ματς πρεπει να τα πιασουμε απ'τα μαλλια, και αυτο το σοφτ ποδοσφαιρο πρεπει να κοπει μαχαιρι. Δεν γινεται να τρωμε τοσο ξυλο και να μην ριχνουμε και εμεις. Πανικοβληθηκαν ολοι με την πετσινη κοκκινη που πηραμε με μπαρτσα και φοβουνται μη μας ξανασφαξουν, δεν γινεται να χεζονται να μαρκαρουν και να μην βαζουνε τα σωματα τους σε καθε μαχη, χτες στο πρωτο ημιχρονο ο Τζολακης, με την ευθυνη που του αντιστοιχει φυσικα, ηταν σαν να μην ειχε αμυνα μπροστα του, 10 τετατετ με Μπαπε και Βινισιους, ε θα τα φαει τι θα κανει;

Για το μπασκετ δεν εχουμε να πουμε πολλα, περιμενουμε ενα γκαρντ να μας λυσει τα χερια, χτυπα ξυλο θα ξαναπαθει κατι ο γουοκαπ και θα δουμε χειροτερη ομαδα απο την περσινη στα playoff και στο final four.
ΞΥΠΝΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
ΣΤΡΕΦΕΤΖΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ

υστερογραφο. Ελ καβλι μολις αποσυρθει πρεπει να αποσυρθει και η φανελα του. Θα αργησουμε πολυ να ξαναδουμε τετοιο ολοκληρωμενο ποδοσφαιριστη (και οχι απλα σεντερ φορ) στην ομαδα. 90 λεπτα κοκαινης ειναι ο τυπος, πιεση πνιξιμο, σωστες πασες, τελειωματα, τοποθετησεις, ασσιστ... Στην καλη του μερα δεν βλεπει κα-νε-ναν ο γαμιας

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
και καντον αλλαγη στο 60 για να μπει η εμπειρια του παλιου με φρεσκαδα να το συντηρησει
Μόνο εδώ έχω ένσταση. Έμπειρος εννοείς τον φρεντάκια και να έμπαινε ξεκούραστος; Πότε πρόλαβε να κουραστεί; 22-28 φάγαμε τρια, τα δύο εξαιτίας του. Πότε πρόλαβε να κουραστεί; Τα μπουζούκια θα μου πεις φταίνε. Σωστά. Τον στέλνεις τότε στην κερκίδα και άστον να πηγαίνει στην Βανδή και στον Αργυρό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.428
Πόντοι
10.656
καλα τα ειπες αλλα μην ξεχνας οτι η ρεαλ εσβησε μηχανες στο 2-4 και εκανε τις αλλαγες ξεκουρασης και ο αλονσο.ισως γι αυτο φανηκε καλος αμυντικα ο κοστινια.βεβαια αν και παναθηναικος εχω καταλαβει οτι ο ροντινει δεν παταει πουθενα φετος.
ποιες αλλαγες ηταν ξεκουρασης;
Ο καμαβιγκα ειχε κιτρινη και (λενε) επαιζε με πυρετο. Ο γκιουλερ ειχε κιτρινη και στη θεση μπηκε... ο Μπελιγχαμ!
Μονο ο Μπραχιμ Ντιαζ ηταν αλλαγη συντηρησης, ο Βινισιους βγηκε στο 90 ετσι κι αλλιως, για καθυστερησεις κτλ (αλλο αν τον εστειλε ο διαιτητης να βγει εξω απο την πλαγια γραμμη).
Αν εσβησαν μηχανες κακο του κεφαλιου τους. Εγω στο 1-3 τους εβλεπα να σκοτωνονται να βαλουν κι αλλα. Γιατι ξερουν οτι 2 γκολ αβαντα ειναι πολυ ρευστο αποτελεσμα για εκτος εδρας ημιχρονο σε ματς τσουλου. Ειχε δρομο το ματς και αποδειχτηκε. Θεμα χρονου ηταν να εκανε καμια γκαφα και ο Λουνιν.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
η μαλακια του μεντιλιμπαρ ειναι οτι δεν προστατευει τον ροντινει οχι γιατι δεν τον τιμωρει...
τιμωρια υπαρχει αρκετη απο τους γαυρους που πριν 5 μηνες ελεγαν "για παντα μαζι" και σημερα ειναι δοιωχτε τον μουλο....
ισχυει για πολλους στον ολυμπιακο...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
η μαλακια του μεντιλιμπαρ ειναι οτι δεν προστατευει τον ροντινει οχι γιατι δεν τον τιμωρει...
τιμωρια υπαρχει αρκετη απο τους γαυρους που πριν 5 μηνες ελεγαν "για παντα μαζι" και σημερα ειναι δοιωχτε τον μουλο....
Όταν λες "προστατεύει" εννοείς, κάτσε στην κερκίδα, Ρόντι μου και όταν αποφασίσεις ότι επαγγελματική καριέρα και μπουζούκια δεν πάνε μαζί έλα να τα ξανά πούμε, ή να τον δικαιολογήσει στον κόσμο;

Στο πρώτο αν εννοείς, συμφωνούμε.

Και όποιος ζητάει πουλόπουλο του Ροντινέι να πάει να γαμηθεί. Κάπως να βάλει μυαλό πρέπει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.428
Πόντοι
10.656
Μόνο εδώ έχω ένσταση. Έμπειρος εννοείς τον φρεντάκια και να έμπαινε ξεκούραστος; Πότε πρόλαβε να κουραστεί; 22-28 φάγαμε τρια, τα δύο εξαιτίας του. Πότε πρόλαβε να κουραστεί; Τα μπουζούκια θα μου πεις φταίνε. Σωστά. Τον στέλνεις τότε στην κερκίδα και άστον να πηγαίνει στην Βανδή και στον Αργυρό.
Ας ξεκιναγε με κοστινια και μετα ας εκανε οτι τον φωτισει ο Τζιοβανι. Αλλα να ξεζουμισεις το νιατο που τρεχει πρωτα, και μετα να βαλεις τον ασταθη μπαρμπαΡοντινει, αν χρειαστει. Δεν εκανε λαθη επειδη ηταν κουρασμενος ο Ροντινει, απλα δεν ειχε δυναμη να ανταπεξελθει σε τετοιο ματς. Αλλους κι αλλους εχουν κανει μεροκαματο ο Βινισιους κι ο Εμπαπε, στον φρεντακια θα κολλησουν; Καθαρα προπονητικη γκαφα το συγκεκριμενο, ακομα και μπουζουκομπεκρης να μην ηταν ο Ροντινει, γιατι απλα ξερουμε ποιο ειναι το ταβανι του, και σιγουρα δεν ειναι τετοιο ωστε να παιζει εντεκαδατος εναντιον ρεαλ. Δεν θα αποκτησει ξαφνικα πνευμονια και εκρηξη, γιαυτο λεω αν χρειαζοταν να εμπαινε πιο μετα που θα μπορουσε να προσφερει οταν η Ρεαλ ηταν πιο ταλαιπωρημενη. Οπως εγραψε και ο αλλος πιο πανω, το κορνερ που εκανε απευθειας αουτ ηταν λαθος εφηβικου, την under19 μας να δεις τετοιο πραγμα δεν εχει κανει :tooth:

Οπως και να χει εγω πιστευω ακομα στην προκριση. Οσο ειμαστε μαθηματικα μεσα στο παιχνιδι (που ειμαστε), με τρεις νικες μαζευουμε 11 βαθμους, αν μια απο αυτες εχει και καλο σκορ, φτιαχνουμε και ανεκτη διαφορα τερματων. Τα δυσκολα εφυγαν, δυο μπουρδελα εκτος εδρας και μια λεβερκουζεν εντος, η οποια ειναι μεν επικινδυνη, αλλα αμα εβγαλες την Ρεαλ 3-4 τοτε με μια υπερβαση την κερδιζεις. Αδυνατω να λιποψυχησω μετα απο τετοιο ματς. Αν χαναμε χτες με 1-5, ναι θα ειχα ηδη δεδομενο τον αποκλεισμο κι ας ειναι ιδιοι οι βαθμοι στο σακουλι. Οσο υπαρχει παλμος ομως, η κοκκινη αρρωστια μου δεν με αφηνει να γινω απαισιοδοξος.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Όταν λες "προστατεύει" εννοείς, κάτσε στην κερκίδα, Ρόντι μου και όταν αποφασίσεις ότι επαγγελματική καριέρα και μπουζούκια δεν πάνε μαζί έλα να τα ξανά πούμε, ή να τον δικαιολογήσει στον κόσμο;

Στο πρώτο αν εννοείς, συμφωνούμε.

Και όποιος ζητάει πουλόπουλο του Ροντινέι να πάει να γαμηθεί. Κάπως να βάλει μυαλό πρέπει.
εννοω οτι σιγουρα βλεπει οτι δεν ειναι σε φορμα....κατανοω οτι ακομα και αν το βλεπεις ρισκαρεις να τον βαλεις με την ελπιδα οτι θα ξυπνησει την καταλληλη ωρα πραγμα που καλοι παιχτες εχουν την ικανοτητα να το κανουν και αφου το βλεπεις οτι δεν συμβαινει βγαλτον....
ασε που η ανθρωποφαγια του ερυθρολευκου κοσμου αν δεν τον εβαζε θα ζηταγε το κεφαλι του μεντιλιμπαρ χτες....
εγω γενικα πιστευω οτι και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ εχουμε θεματα αλλα θεματα που εχουν ολες οι κορυφαιες ομαδες του κοσμου (δες τι θα γινοτανε αν εχανε η ρεαλ χτες) και δεν φτυνω εκει που φιλαγα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
Οπως και να χει εγω πιστευω ακομα στην προκριση. Οσο ειμαστε μαθηματικα μεσα στο παιχνιδι (που ειμαστε), με τρεις νικες μαζευουμε 11 βαθμους.
Και εγώ πιστεύω στην πρόκριση και από ό,τι βλέπω ίσως να μην χρειαστούν και 11 βαθμοί αλλά και λιγότεροι. Ανάλογα πως θα κάτσει και με τις ισοβαθμίες γιατί μοάινουν πολλά σε πολλούς.

Αλλά και 11 να μαζέψεις ίσως να μην μας φτάσουν. Πέρυσι η Μπρυζ πέρασε με 11 ή άλλη, δεν θυμάμαι ποια, με 11 και αυτή βγήκε έξω γιατί το έχασε στις ισοβαθμίες.

Για να σου θυμήσω... Μαζεύεις 10 βαθμούς βγαίνεις τρίτος και πας europa, μαζεύει ο βάζελος 7 περνάει ως δεύτερος Cl επόμενη φάση, μαζεύει η Νάπολι με προπονητή τον Μπενίτεθ 12 βαθμούς βγαίνει τρίτη και πάει europa στην τριπλή ισοβαθμία.

Μην μετράτε τόσο τα κουκιά λοιπόν. Θα δούμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
(δες τι θα γινοτανε αν εχανε η ρεαλ χτες)
Έγινε ήδη πρωινιάτικα. Οι Ισπανικές εφημερίδες, την στόλισαν. Με 4 γκόλ και δεν έπεισε έγραφαν όλες.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία διαφορά από την Ρεαλ ως προς τις απαιτήσεις»
Μίτσελ 2022

Θα συνεχίσουμε να ζούμε και η ομάδα μας επίσης με αυτό.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056

Ανάλογα και πως παίζεις τύπε

Αν παίζεις σαν τον Μεντιλιμπαρ,θα τρως 10 γκολ απο Ρεαλ,Μπαρτσελονα.

Η Πάφος με φουλ άμυνα,6 ποντάκια ήδη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.069
Πόντοι
9.345
Την Κυριακή, παίζουν στην Νορβηγία την τελευταία αγωνιστική. Η Βίκινγκ είναι πρώτη. Αν πάρει το πρωτάθλημα αυτή και όχι η Μπόντο, όποιος πάρει το πρωτάθλημα εδώ από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ ανεξάρτητα με το Uefa club ranking, πάει απευθείας C.L. του χρόνου. Κάτσε να τελειώσει κείθε λοιπόν και μετά αν το πάρει η Βίκινγκ παρακάλα να το πάρει και ο ΠΑΟΚ εδώ. Και πήγαινε μετά με τον καταθλιπτικό που του πατάς Like που ρωτάει στην σελίδα 10598 τι το θέλαμε το Champions League να μιλάτε μεταξύ σας.

Και μην μου πεις τώρα τις μαλακίτσες που ξέρεις ότι την γνώμη σου λες. Αυτό δεν είναι γνώμη, μίρλα είναι. Άλλαξε ομάδα μεγάλε. Δεν το αντέχεις το γαυριλίκι.
Τυπε το να ασχολείσαι που κάνω like μήπως πρέπει να σε δει κάποιος ειδικος

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.695
Πόντοι
4.316
οχι και μουλο!!!
Εγω τον παω τον Ρομα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Τυπε το να ασχολείσαι που κάνω like μήπως πρέπει να σε δει κάποιος ειδικος

Μάλλον ο ειδικος να πάει να τον δει,αυτος έχει να βγει απ'το σπιτι του κανα 10 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom