ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.629
- Πόντοι
- 12.756
Για τιποτα δεν ειναι φετοςΤο μεγαλύτερο λάθος σήμερα ήτανε το να παίξει μπακ ο ροντινει. Δεν υπάρχει αυτός ο παίχτης. Πρέπει να παίζει μόνο σαν μπαλαντέρ.
Για τιποτα δεν ειναι φετοςΤο μεγαλύτερο λάθος σήμερα ήτανε το να παίξει μπακ ο ροντινει. Δεν υπάρχει αυτός ο παίχτης. Πρέπει να παίζει μόνο σαν μπαλαντέρ.
Γιατί πήδηξε στο δεύτερο να βγάλει την σέντρα του Γκιουλέρ, κολλημένος επάνω στον Εμπαπέ; Στο μισό μέτρο τον άφησε τον Γάλλο και δεν σηκώθηκε καν.Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω, αλήθεια. Εχει κρατήσει onside τον εμπαπε στο τρίτο γκολ, έχει επιτεθεί όλο το βράδυ η Ρεάλ από την πλευρά του, και αντί να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, τον κρατάμε μέσα για να φάμε και τέταρτο. Δεν τρελενομαι για κοστινια, αλλά όσο έπαιξε ήταν καλός αμυντικά που το είχαμε ανάγκη. Έπρεπε να ξεκινήσει εξαρχής.
Πραγματικά. Μαζί με τον Γκαρσια οι χειρότεροι παίχτες όλης της χρονιάς μέχρι στιγμής.Για τιποτα δεν ειναι φετος
Έπαθα σοκ στο 45 με το κόρνερ που εκτέλεσε και έβγαλε την μπάλα αουτ. Ο τύπος είναι ακατάλληλος.Γιατί πήδηξε στο δεύτερο να βγάλει την σέντρα του Γκιουλέρ, κολλημένος επάνω στον Εμπαπέ; Στο μισό μέτρο τον άφησε τον Γάλλο και δεν σηκώθηκε καν.
Ηθελα να ξερω εσωτερικος κανονισμος δεν υπαρχει ωραρια κτλ,τι στο πουτσο κανουν στην παε.Έπαθα σοκ στο 45 με το κόρνερ που εκτέλεσε και έβγαλε την μπάλα αουτ. Ο τύπος είναι ακατάλληλος.
Θα έρθει να μας πει ότι παίξαμε σαν Ολυμπιακός και φοβερίσαμε την υποψήφια να σηκώσει την κούπα και ότι ο Ροντινέι ρε μουνί πήρε ευρωπαικό.Που ειναι ο αλλος τακης να παει να γαμηθει μαζι με το ροντινει παρεα.
Καλα πες του να παει να γαμηθει για φετος λεμε.Θα έρθει να μας πει ότι παίξαμε σαν Ολυμπιακός και φοβερίσαμε την υποψήφια να σηκώσει την κούπα και ότι ο Ροντινέι ρε μουνί πήρε ευρωπαικό.
Το 2013 ποιος ήταν στο τιμόνι;Ολόκληρη Ευρωλίγκα σας πήρε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά μη γίνεστε αχάριστοι.Το κριάρι αρνί δεν γίνεται. Στην περίπτωση του Μεντιλίμπαρ όμως, προσωπικά θα τα δεχτώ τα χούγια του. Ολόκληρο ευρωπαικό πήρα με αυτόν να κοουτσάρει. Ο άλλος έχει φέρει τα αρχίδια μου.
Αν και διαφωνω να του γίνει ανανέωση από τόσο νωρίς.
Υπάρχει. Αλλά δεν πάνε όλα σκατά όπως το 22 μέχρι τον Φλεβάρη του 24.Ηθελα να ξερω εσωτερικος κανονισμος δεν υπαρχει ωραρια κτλ,τι στο πουτσο κανουν στην παε.
Του ντουντα ομαδα ετοιμη τυπε.Το 2013 ποιος ήταν στο τιμόνι;Ολόκληρη Ευρωλίγκα σας πήρε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά μη γίνεστε αχάριστοι.
Καλα ας δουνε λιγο με τα ξενυχτια τι γινεται,δε μπορει να γινονται αυτα.Υπάρχει. Αλλά δεν πάνε όλα σκατά όπως το 22 μέχρι τον Φλεβάρη του 24.
Έχεις ένα point αλλά μπορώ να βρω πολλά παραδείγματα στρωμένων ομάδων που δεν πλησίασαν καν το final four την επόμενη χρονιά.Και για το Κόρατς που πήραμε εμείς το '94 ήταν στρωμένη ομάδα από τον Ντούντα,αλλά πρέπει να δώσουμε credit και στον Μαρκόπουλο.Του ντουντα ομαδα ετοιμη τυπε.
Σου έχω χαιρετίσματα. Τρεις αναγκαστκές αλλαγές έχεις από το γαμάτο ροτέισον του Βάσκου πατερα μας χτες. Και την Κυριακή πάλι θα παίξει με τους ίδιους που έπαιξε χτες, εκτός από όσους έγιναν αλλαγή. Ο μουστάκιας στην θέση του κανονικά.Αυτός ο γέρος είναι πραγματικά το ντιενει του ολυμπιακού δεν μασάει τον κωλο του θα φύγει στα βαθιά γεράματα από τον ολυμπιακό είναι ένας από εμάς πρεσβεύει την ψυχοσύνθεση του συλλόγου
Δεν ειπα οτι δεν του καταλογιζεται σαφως και πηρε ευρωπαικο και του καταλογιζεται.Έχεις ένα point αλλά μπορώ να βρω πολλά παραδείγματα στρωμένων ομάδων που δεν πλησίασαν καν το final four την επόμενη χρονιά.Και για το Κόρατς που πήραμε εμείς το '94 ήταν στρωμένη ομάδα από τον Ντούντα,αλλά πρέπει να δώσουμε credit και στον Μαρκόπουλο.
'Οτι σου είπε ο Άντζελο και + ότι είχαμε και Σπανούλη τότε. Αλλά τότε τον Σκακιστή δεν τον έπαιρνε να ρίχνει παναγίες και κάνει τον εγώ είμαι άλλος όχι.Το 2013 ποιος ήταν στο τιμόνι;Ολόκληρη Ευρωλίγκα σας πήρε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά μη γίνεστε αχάριστοι.
Καλή όρεξη.Ωρα για τσιμπημα απο τα βλαχικα
Ηθελα να ξερω εσωτερικος κανονισμος δεν υπαρχει ωραρια κτλ,τι στο πουτσο κανουν στην παε.
Δεν γινόμαστε αχάριστοι αδελφέ. Και εγώ τον γουστάρω τρελά αλλά έχει κολλήματα. Πρέπει να τα ξεπεράσειΤο 2013 ποιος ήταν στο τιμόνι;Ολόκληρη Ευρωλίγκα σας πήρε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά μη γίνεστε αχάριστοι.