Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.680
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.774
Πόντοι
13.116
Φιλε θεωρώ ότι η ομάδα έχει εμπειρία.Προπερσυ πήραν conference. Πέρσυ στην league stage τερματίσαμε 7δομοι. Είχαμε πριν τα νοκ άουτ την καλύτερη άμυνα .Παθητικό σύνολο 3 γκολ .Θεωρω πώς είχαμε και καλή κλήρωση.Την Πάφο όσο απροετοίμαστος και να ήσουν έπρεπε να την νικήσεις.Χθες είχαμε ατυχία.Η ομάδα βγάζει Ρυθμό και δείχνει ότι αντέχει σε τρεξίματα για μεγάλο διάστημα.Δεν έχει βάθος στα εξτερμ.Ποντενσε Μαρτίνος Στρεφετσα.Συνολο Τρεις.Και στα σέντερ μπακ.Ποια είναι η αλλαγή του Ρετσος και του Πιρολα.?Θεωρω ότι είναι λάθος να μην μπαίνουν στόχοι για Ευρώπη δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια στον προπονητή με την απόκτηση παικτών .Έτσι ώστε να έχεις απαιτήσεις από εκείνον.Ο Μεντιλιμπαρ και οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν στην Ευρώπη και το ξερουν.Ο Πρόεδρος έβαλε στόχο πάλι το νταμπλ.Αντι να επενδύσει σε παίκτες.Γι αυτό λέω είναι λάθος να κρίνουμε παίκτες στο τσουλου αφού δεν τους κρίνει η ίδια η διοίκηση.
Έφυγε ο Καρμο και δεν ήρθε κάποιος αντάξιος....εξτρεμ τα ίδια...αμυντικό χαφ τα ίδια....Στρεφέτσα βρωμάει μανατζεροδουλειά...
ο παππούς έχει τον έλεγχο, αλλά το καλοκαίρι μαλακιστήκαμε άγρια χωρίς προκριματικά οι μεταγραφές δεν....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.774
Πόντοι
13.116
Χαλάρωσε λίγο αδερφέ.

Δεν γίνεται να μαλώνεις με όλους τους γαύρους.
Με κανένα δε μαλώνω.....όταν κάποιος που δεν σε ξέρει μιλάει με αυτό τον χυδαίο και ακροδεξιό τόνο, απλά του απαντάω.
Ούτε προκάλεσα, ούτε έθιξα.......απάντησα απλά.
Αν κάποιος επιμένει να αδειάζει περιττώματα από το στόμα, τι να κάνω δλδ ? Εσύ τι θα έκανες ας πούμε ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.680
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.774
Πόντοι
13.116
Δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες...

Τέλος πάντων. Μπλόκαρισε τους όλους. Τι να σου πω εγώ;
Ναι μωρε, καταλαβα. Απλα θα τραβαω καζανακι οταν μιλαει. Θα μενει μετα λιγο η μυρωδια, αλλα μετα ολα καλα.....
Στο τελος τελος θα ξεμπλοκαρω τους αλλους κ θα μπλοκαρω το φασιστα..... Γραφει και πολλα ο μαλακας..... :2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.750
Πόντοι
46.423
Julia80.jpg

Η Τζούλια για τον Πάσχαλάκη ...

:tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.591
Πόντοι
10.656
Μίλα με τον τοίχο στην τουαλέτα σου φίλε, πιο εμπεριστατωμένη απάντηση θα πάρεις, παρά από τον άμπαλο που ρωτάς...:hi:
Ναι μωρε, καταλαβα. Απλα θα τραβαω καζανακι οταν μιλαει. Θα μενει μετα λιγο η μυρωδια, αλλα μετα ολα καλα.....
Στο τελος τελος θα ξεμπλοκαρω τους αλλους κ θα μπλοκαρω το φασιστα..... Γραφει και πολλα ο μαλακας..... :2funny:
Τρικυμια εν κρανιω ψευτογαυρε αγγλοπουστα, τη μια φασιστας ακροδεξιος, την αλλη αριστεριαρης κωνσταντοπουλικος :tooth: Τα χαπια σου να παρεις εχεις αρχισει και τα χανεις.
Πας και σαν μιζερη πουτανιτσα που εισαι υπουλα να τραβηξεις με το μερος σου ατομα στη συζητηση, και τρως τα αρχιδια μου :2funny: Αξιολυπητος.

Επειδη εισαι απο αυτους τους χαζουληδες που θελεις να εχεις την τελευταια κουβεντα ακομα και οταν σε εχουν κανει κουρελι, θα σου κανω το χατηρι και θα σταματησω σε αυτο το ποστ, για να μην ενοχλω τους συγγαυρους με τα γαμιολικια που με χαρα σου ριχνω. Πες λοιπον και συ την τελευταια μαλακια σου και πατα μπλοκ ή καζανακι γιατι τα χυσια μου ειναι μπολικα και πηχτα, Αρσεναλακια "μονο θρυλε" :2funny:

You Are Dumb Mario Lopez GIF

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.045
Πόντοι
12.756
Τρικυμια εν κρανιω ψευτογαυρε αγγλοπουστα, τη μια φασιστας ακροδεξιος, την αλλη αριστεριαρης κωνσταντοπουλικος :tooth: Τα χαπια σου να παρεις εχεις αρχισει και τα χανεις.
Πας και σαν μιζερη πουτανιτσα που εισαι υπουλα να τραβηξεις με το μερος σου ατομα στη συζητηση, και τρως τα αρχιδια μου :2funny: Αξιολυπητος.

Επειδη εισαι απο αυτους τους χαζουληδες που θελεις να εχεις την τελευταια κουβεντα ακομα και οταν σε εχουν κανει κουρελι, θα σου κανω το χατηρι και θα σταματησω σε αυτο το ποστ, για να μην ενοχλω τους συγγαυρους με τα γαμιολικια που με χαρα σου ριχνω. Πες λοιπον και συ την τελευταια μαλακια σου και πατα μπλοκ ή καζανακι γιατι τα χυσια μου ειναι μπολικα και πηχτα, Αρσεναλακια "μονο θρυλε" :2funny:

:tooth::tooth:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.774
Πόντοι
13.116

Να προσεχεις φιλε... Δεν ειναι ολοι τοσο ευγενικοι οσο εγω.... Η ιδεολογια σου θα σε μπλεξει καποια στιγμη... Και εκει δεν θα ειναι διαδικτυακες οι φαπες.....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.774
Πόντοι
13.116
Να προσεχεις φιλε... Δεν ειναι ολοι τοσο ευγενικοι οσο εγω.... Η ιδεολογια σου θα σε μπλεξει καποια στιγμη... Και εκει δεν θα ειναι διαδικτυακες οι φαπες.....
ουφ....πήρε κανα 2 μέρες...βρώμισε ο τόπος, αλλά τώρα όλα καλά....
ζητώ κ πα΄λι συγνώμη από το νήμα για τον βόθρο που ανεχτήκατε ,
εν μέρει εξαιτίας μου,
τι να έκανα όμως ?
με τα σταλινοχιτλερίδια που κυκλοφοράνε αδέσποτα βγαίνεις από τα ρούχα σου ....

Καλημέρα σας...:hi:

ΥΓ Το καπάκι πάντα κλειστό, γιατί απομένουν σταγονίδια να αιωρούνται μετά το τράβηγμα που είναι επικίνδυνα για την υγεία...

1762500411132.png

toualeta.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.750
Πόντοι
46.423

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.750
Πόντοι
46.423

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
ουφ....πήρε κανα 2 μέρες...βρώμισε ο τόπος, αλλά τώρα όλα καλά....
ζητώ κ πα΄λι συγνώμη από το νήμα για τον βόθρο που ανεχτήκατε ,
εν μέρει εξαιτίας μου,
τι να έκανα όμως ?
με τα σταλινοχιτλερίδια που κυκλοφοράνε αδέσποτα βγαίνεις από τα ρούχα σου ....

Καλημέρα σας...:hi:

ΥΓ Το καπάκι πάντα κλειστό, γιατί απομένουν σταγονίδια να αιωρούνται μετά το τράβηγμα που είναι επικίνδυνα για την υγεία...

1762500411132.png

toualeta.jpg
Φτιαξε λογαριασμο Aragorn135νυνΑρσεναλακιας και ξεκινα διαλογο με τον εαυτο σου!!!Βαστα γερα το τελος ειναι κοντα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom