Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.653
- Πόντοι
- 6.256
Πάμε να παιξουμε άμυνα ολοι με τη φωνή μας!!!!

Κλείσε επιτέλους την τηλεόραση ή ;άλλαξε κανάλι ρε Χελ.Πάμε να παιξουμε άμυνα ολοι με τη φωνή μας!!!!![]()
Άμα τη κλείσω θα γίνει ο Μπαρτζωκας νέος Ομπραντοβιτς;Κλείσε επιτέλους την τηλεόραση ή ;άλλαξε κανάλι ρε Χελ.
Θα πρεπε να χαίρεσαι ρε μαλακα με τόσους τουβλαδορους που εχει μαζέψει ο σκακιστής τσάμπα θα μας βγούμε τα εργατικά για το ΣΕΦ...ομαδαρα εχουμε φτιαξει πυροβολαμε στα σουτ.![]()
Θα σταματήσουν να πρήζονται τα αρχιδια μας.Άμα τη κλείσω θα γίνει ο Μπαρτζωκας νέος Ομπραντοβιτς;
Στα αρχιδια μου τυπε για τα αρχιδια σου...Θα σταματήσουν να πρήζονται τα αρχιδια μας.
Δεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...ο φουρνιε που δεν τον λες και αχρηστο (οι ολυμπιακαρες εδω τον λενε αναλογα με την μερα) εκανε οχι αστοχο,οχι στα περιστερια αλλα εκανε και αλλη τρυπα στο σεφ...
συνεχιστε την γκρινια....και θα εισαστε οι πρωτοι που θα πανηγυρίζετε κωλοτουμπες
ρε μαλακα δεν εχει αρχισει οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιοσδηποτε σπορ που να μην μπεις να μας ζαλισεις τον πουτσο οτι ειμαστε αχρηστοιΔεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...
Ρε σαλτα γαμησου μεθυστακα να πουμε μαλακα...ενα ευρω δεν πρεπει να εχεις δωσει για τον Ολυμπιακο μονο εδω μεσα να μας σπας τα αρχιδια ποσο Ολυμπιακαρας εισαι που στηριζεις απο το καναπε.Αντε γαμησου σκουπιδι εχουμε γαμηθει τοσα χρονια διαρκειας,ταξιδια στο εξωτερικο και θα ερθει ενας ανυπαρκτος μπεκρης να μας πει οτι δεν ειμαστε Ολυμπιακοι σκουληκαντερα....ρε μαλακα δεν εχει αρχισει οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιοσδηποτε σπορ που να μην μπεις να μας ζαλισεις τον πουτσο οτι ειμαστε αχρηστοι
αει γαμησου και εσυ και ο δικος σου ολυμπιακος
Στα αρχιδια μου τυπε για τα αρχιδια σου...
Τύπε, και στα δικά μας αρχιδια, τυπε, που είναι στα αρχιδια σου, τυπε. Τα έχεις πολύ μεγάλα τυπε, για να μας γράψεις, αν είναι τυπε, με μεγάλα γράμματα κιόλας, τυπε;Δεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...
Στα αρχιδια μου τυπε για τα αρχιδια σου...
Τύπε, και στα δικά μας αρχιδια, τυπε, που είναι στα αρχιδια σου, τυπε. Τα έχεις πολύ μεγάλα τυπε, για να μας γράψεις, αν είναι τυπε, με μεγάλα γράμματα κιόλας, τυπε;Δεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...
αντε σαλτα γαμησου σκουπιδιΡε σαλτα γαμησου μεθυστακα να πουμε μαλακα...ενα ευρω δεν πρεπει να εχεις δωσει για τον Ολυμπιακο μονο εδω μεσα να μας σπας τα αρχιδια ποσο Ολυμπιακαρας εισαι που στηριζεις απο το καναπε.Αντε γαμησου σκουπιδι εχουμε γαμηθει τοσα χρονια διαρκειας,ταξιδια στο εξωτερικο και θα ερθει ενας ανυπαρκτος μπεκρης να μας πει οτι δεν ειμαστε Ολυμπιακοι σκουληκαντερα....
Ελα βρε μλκ κοφτο και εσυ.Ρε σαλτα γαμησου μεθυστακα να πουμε μαλακα...ενα ευρω δεν πρεπει να εχεις δωσει για τον Ολυμπιακο μονο εδω μεσα να μας σπας τα αρχιδια ποσο Ολυμπιακαρας εισαι που στηριζεις απο το καναπε.Αντε γαμησου σκουπιδι εχουμε γαμηθει τοσα χρονια διαρκειας,ταξιδια στο εξωτερικο και θα ερθει ενας ανυπαρκτος μπεκρης να μας πει οτι δεν ειμαστε Ολυμπιακοι σκουληκαντερα....
Στα αρχιδια μου αν ειναι στα αρχιδια σας τυπε....εγω θα μπαινω οποτε μου καυλωνει και θα γραφω οτι γουσταρω.Και αν μου συγχιζεστε και ανεβαζετε πιεση μαντεψε;Τύπε, και στα δικά μας αρχιδια, τυπε, που είναι στα αρχιδια σου, τυπε. Τα έχεις πολύ μεγάλα τυπε, για να μας γράψεις, αν είναι τυπε, με μεγάλα γράμματα κιόλας, τυπε;
Καλή συνέχεια, τυπε.
Οχι δεν το κοβω ρε μαλακα με το μουνοπανο να παει να γαμηθει....αντε γιατι του τα χω μαζεμενα απο τη προηγουμενη φορα.Ελα βρε μλκ κοφτο και εσυ.