Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
τους εχει φαει η μιζερια και η καντεμια...αντε ρε πηγαιντε καντε την ζωη σας αφου δεν γουσταρετε\αφηστε να δουμε την ομαδα μας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.857
Πόντοι
7.265
ομαδαρα εχουμε φτιαξει πυροβολαμε στα σουτ. :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
ομαδαρα εχουμε φτιαξει πυροβολαμε στα σουτ. :coffee:
Θα πρεπε να χαίρεσαι ρε μαλακα με τόσους τουβλαδορους που εχει μαζέψει ο σκακιστής τσάμπα θα μας βγούμε τα εργατικά για το ΣΕΦ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
ο φουρνιε που δεν τον λες και αχρηστο (οι ολυμπιακαρες εδω τον λενε αναλογα με την μερα) εκανε οχι αστοχο,οχι στα περιστερια αλλα εκανε και αλλη τρυπα στο σεφ...
συνεχιστε την γκρινια....και θα εισαστε οι πρωτοι που θα πανηγυρίζετε κωλοτουμπες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
ο φουρνιε που δεν τον λες και αχρηστο (οι ολυμπιακαρες εδω τον λενε αναλογα με την μερα) εκανε οχι αστοχο,οχι στα περιστερια αλλα εκανε και αλλη τρυπα στο σεφ...
συνεχιστε την γκρινια....και θα εισαστε οι πρωτοι που θα πανηγυρίζετε κωλοτουμπες
Δεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Δεν γαμιεσαι και εσύ ρε μαλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια ποσο ολυμπιακαρας εισαι που στηρίζεις και ούτε απέξω δεν πρέπει να έχεις περάσει από το σεφ μαζί με τον άλλον τον σπασαρχιδη που μας λέει ποιοι και τι πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα...
ρε μαλακα δεν εχει αρχισει οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιοσδηποτε σπορ που να μην μπεις να μας ζαλισεις τον πουτσο οτι ειμαστε αχρηστοι
αει γαμησου και εσυ και ο δικος σου ολυμπιακος

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
Για να μου συχγιστειτε ακομα περισσοτερο Ολυμπιακαρες....5/22 τριποντα στο πρωτο ημιχρονο.Φουρνιε,Γουοκαπ,Νιλικινα και Γουορντ εχουν 2/16....

Σκουξτε τωρα!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
ρε μαλακα δεν εχει αρχισει οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιοσδηποτε σπορ που να μην μπεις να μας ζαλισεις τον πουτσο οτι ειμαστε αχρηστοι
αει γαμησου και εσυ και ο δικος σου ολυμπιακος
Ρε σαλτα γαμησου μεθυστακα να πουμε μαλακα...ενα ευρω δεν πρεπει να εχεις δωσει για τον Ολυμπιακο μονο εδω μεσα να μας σπας τα αρχιδια ποσο Ολυμπιακαρας εισαι που στηριζεις απο το καναπε.Αντε γαμησου σκουπιδι εχουμε γαμηθει τοσα χρονια διαρκειας,ταξιδια στο εξωτερικο και θα ερθει ενας ανυπαρκτος μπεκρης να μας πει οτι δεν ειμαστε Ολυμπιακοι σκουληκαντερα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.703
Πόντοι
28.246
Στα αρχιδια μου τυπε για τα αρχιδια σου...

Τύπε, και στα δικά μας αρχιδια, τυπε, που είναι στα αρχιδια σου, τυπε. Τα έχεις πολύ μεγάλα τυπε, για να μας γράψεις, αν είναι τυπε, με μεγάλα γράμματα κιόλας, τυπε;

Καλή συνέχεια, τυπε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
και εχω περασει κανα δυο φορες απο καραισκακη και σεφ κακομοιρη...αλλα δεν ηταν το ψυχοχολογικο μου να ειμαι ο ξερολας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.703
Πόντοι
28.246
Στα αρχιδια μου τυπε για τα αρχιδια σου...

Τύπε, και στα δικά μας αρχιδια, τυπε, που είναι στα αρχιδια σου, τυπε. Τα έχεις πολύ μεγάλα τυπε, για να μας γράψεις, αν είναι τυπε, με μεγάλα γράμματα κιόλας, τυπε;

Καλή συνέχεια, τυπε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Ρε σαλτα γαμησου μεθυστακα να πουμε μαλακα...ενα ευρω δεν πρεπει να εχεις δωσει για τον Ολυμπιακο μονο εδω μεσα να μας σπας τα αρχιδια ποσο Ολυμπιακαρας εισαι που στηριζεις απο το καναπε.Αντε γαμησου σκουπιδι εχουμε γαμηθει τοσα χρονια διαρκειας,ταξιδια στο εξωτερικο και θα ερθει ενας ανυπαρκτος μπεκρης να μας πει οτι δεν ειμαστε Ολυμπιακοι σκουληκαντερα....
αντε σαλτα γαμησου σκουπιδι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.046
Πόντοι
12.756
Ελα βρε μλκ κοφτο και εσυ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256

Καλή συνέχεια, τυπε.
Στα αρχιδια μου αν ειναι στα αρχιδια σας τυπε....εγω θα μπαινω οποτε μου καυλωνει και θα γραφω οτι γουσταρω.Και αν μου συγχιζεστε και ανεβαζετε πιεση μαντεψε;

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα βρε μλκ κοφτο και εσυ.
Οχι δεν το κοβω ρε μαλακα με το μουνοπανο να παει να γαμηθει....αντε γιατι του τα χω μαζεμενα απο τη προηγουμενη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom