Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (3 μέλη και 198 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Ρεαλ μπαρτσα ατλεντικο και Μπιλμπάο που εχει ανέβει στο μπάτζετ αρκετά τα τελευταία χρόνια.φευγουμε απο Ισπανία παμε Αγγλία.η πρώτη πεντάδα ισως κ εξάδα της πρεμιέρ λιγκ για ευνόητους λόγους (καλώς η κακώς ειναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κοσμο) πάμε Ιταλία ίντερ που πρωταγωνιστει τα τελευταία χρόνια με πορείες στο τσου λου μαζι με μιλαν Γιουβέντους λόγω φανέλας βαριάς στην διοργάνωση (ναπολι θα την έβαζαν γιουροπα) παμε Ολλανδία αιντχοφεν και αγιαξ ως εχουν παμε Γαλλία παρι σεν Ζερμέν Μονακό Λυών (μαρσειγ γιουροπα) παμε Γερμανία μπαγερν Ντόρτμουντ παμε Πορτογαλία μπενφικα πορτο και Σπόρτινγκ λόγω ανεβασμενου μπάτζετ οι άλλες για γιουροπα κονφερενς..αυτες για επόμενη φάση.τωρα για αποκλεισμό κ απλα συμμετοχές για τσαμπιονς λιγκ οτι υπάρχει Ελλάδα (και είμαι γαυρος κ στο λεω) Σκωτία οι δυο μεγάλες σελτικ ρειντζερς κ μετα τα γύρω γύρω πρωταθλήματα μαζι με Τουρκία φενερ γαλατα.οποτε κατα την ταπεινή μ άποψη παντα,απ τον αποκλεισμό προτιμώ μια δυνατότητα κατω να κυνηγήσω αυτο..
Μονακό για το πούτσο μέχρι τώρα, Μπενφίκα έδωσε έναν σκασμό λεφτά και η βαθμολογία γράφει κουλουράκι, Άγιαξ, τα ίδια, κουλουράκι, Αιντχόβεν βρήκε σώβρακο την Νάπολι και τις έριξε έξι χαρά στα αρχίδια μας, Και ο Ολυμπιακός κάποτε έριξε έξι στην Λεβερκούζεν αλλά η Λεβερκούζεν πέρασε τον όμιλο στο CL.
Και τέλος ξέρεις πόσα του δώσανε του Βαλβέρδε για να κάνει μεταγραφές φέτος στην Μπιλμπάο; 22 εκατομμύρια. 2,5 λιγότερα από όσα έδωσε στον Μεντιλίμπαρ ο Μαρινάκης. Τόσο ξέφυγανε στο μπάτζετ οι Βάσκοι.
Με λίγα λόγια μου βγάζιεις καμια ΄δεκαριά ομάδες ικανές για τον θεσμό. και περνάνε 24. Και δεν μπορείς να τρουπώσεις μέσα στους 24 γιατί πάιζει ρόλο το μπάτζετ.

Αν σε ρωτήσω τώρα ποιο το μπάτζετ της Μπιλμπάο και ποιο του Ολυμπιακού θα μου απαντήσεις 370 εκατομμύρια της Μπιλμπάο και τον Ολυμπιακό 120 εκατομμύρια. Δηλαδή την αξία ολόκληρη του ρόστερ σύμφωνα με την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή αν πουληθεί, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt και όχι το ποσα δαπανήθηκαν για να γίνουν μεταγραφές.
Ωραία τα λέτε με τα μπάτζετ. Να τα χαίρεστε!

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
397
Πόντοι
21
Μονακό για το πούτσο μέχρι τώρα, Μπενφίκα έδωσε έναν σκασμό λεφτά και η βαθμολογία γράφει κουλουράκι, Άγιαξ, τα ίδια, κουλουράκι, Αιντχόβεν βρήκε σώβρακο την Νάπολι και τις έριξε έξι χαρά στα αρχίδια μας, Και ο Ολυμπιακός κάποτε έριξε έξι στην Λεβερκούζεν αλλά η Λεβερκούζεν πέρασε τον όμιλο στο CL.
Και τέλος ξέρεις πόσα του δώσανε του Βαλβέρδε για να κάνει μεταγραφές φέτος στην Μπιλμπάο; 22 εκατομμύρια. 2,5 λιγότερα από όσα έδωσε στον Μεντιλίμπαρ ο Μαρινάκης. Τόσο ξέφυγανε στο μπάτζετ οι Βάσκοι.
Με λίγα λόγια μου βγάζιεις καμια ΄δεκαριά ομάδες ικανές για τον θεσμό. και περνάνε 24. Και δεν μπορείς να τρουπώσεις μέσα στους 24 γιατί πάιζει ρόλο το μπάτζετ.

Αν σε ρωτήσω τώρα ποιο το μπάτζετ της Μπιλμπάο και ποιο του Ολυμπιακού θα μου απαντήσεις 370 εκατομμύρια της Μπιλμπάο και τον Ολυμπιακό 120 εκατομμύρια. Δηλαδή την αξία ολόκληρη του ρόστερ σύμφωνα με την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή αν πουληθεί, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt και όχι το ποσα δαπανήθηκαν για να γίνουν μεταγραφές.
Ωραία τα λέτε με τα μπάτζετ. Να τα χαίρεστε!
Αν δεν κατάλαβες οτι η μπαρτσελονα μετα το 3-1 που ναι αδικήθηκαμε κ με την κόκκινη και με το πέναλτι μόλις καταλαβει λιγο εκνευρισμό κ λιγο έλλειψη προσοχής πλάνου σε σκοτώνει κ σου ρίχνει 3 στο χαλαρό κ μπορουσε κ παραπάνω εκει αντιλαμβάνεσαι την δυναμική σου. Παλιά ηταν πιο βατό να περασεις να κανεις πορεία κ στους 8 κ στους 4 τωρα ειναι απλα ακατόρθωτο.αλλα κ για την 24 μιας κ την ανέφερες ειναι πολυ δύσκολο λόγω διαφοράς τερμάτων τωρα αν υπάρχει ισοβαθμία..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Αν δεν κατάλαβες οτι η μπαρτσελονα μετα το 3-1 που ναι αδικήθηκαμε κ με την κόκκινη και με το πέναλτι μόλις καταλαβει λιγο εκνευρισμό κ λιγο έλλειψη προσοχής πλάνου σε σκοτώνει κ σου ρίχνει 3 στο χαλαρό κ μπορουσε κ παραπάνω εκει αντιλαμβάνεσαι την δυναμική σου. Παλιά ηταν πιο βατό να περασεις να κανεις πορεία κ στους 8 κ στους 4 τωρα ειναι απλα ακατόρθωτο.αλλα κ για την 24 μιας κ την ανέφερες ειναι πολυ δύσκολο λόγω διαφοράς τερμάτων τωρα αν υπάρχει ισοβαθμία..
Τώρα είναι πιο βατό να περάσεις τον όμιλο. Για πορεία δεν κοιτάω καν, εκεί πάιζουν ρόλο πολλά. Αλλα να περάσεις τον όμιλο. Γιατί πλέον παίζουν όχι δυο αγώνες μόνο όπως πριν δυο μεγαθήρια μεταξύ τους, αλλά περισσότερους. Η Ρεαλ πχ, έπαιζε προχτές με την Γιούβε. Καπάκι έχει Λίβερπουλ, μετά εμάς και μετά Σίτυ. Δεν τσακώνονται πλέον τα μεγαθήρια ποιο θα βγει π΄ρωτο σε έξι αγώνες, αλλά ακόμα και για να μπουν στην 8άδα, ίσως και 24αδα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Η Σίτυ με τα πολλά λεφτά, να σου σημειώσω ίδρωσε και πέρασε με αίμα τον όμιλο. Ισα που κατάφερε να μπει στην 24άδα πέρυσι. όχι 8αδα!

Γαμώ τα μπάτζετ σας!

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
397
Πόντοι
21
Η Σίτυ με τα πολλά λεφτά, να σου σημειώσω ίδρωσε και πέρασε με αίμα τον όμιλο. Ισα που κατάφερε να μπει στην 24άδα πέρυσι. όχι 8αδα!

Γαμώ τα μπάτζετ σας!
Η σιτυ επειδή το παρακολουθώ κ στοιχηματικα μόλις εχασε έναν παίκτη που κράταγε ολο το κέντρο με τραυματισμό πολλών μηνών έξω κατέρρευσε..γ αυτο κ τα νεύρα του πεπ περσυ..μεταξύ μας όπως τα εχανε κ εγω ετσι θα αντιδρούσα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.090
Πόντοι
9.345
Η ομάδα είναι για γιουροπα οχι για τσου λου..τα ποσά εδω εχουν ξεφυγει
Έτσι ακριβώς, αλλα τουλάχιστον με τις 4 - 5 ομάδες Ρεάλ, Μπάγερν, Λίβερπουλ κλπ δεν μπορείς να λες θα παίξω το παιχνίδι μου.
Εκεί θα πας αμυντικά, να τους εκνευρίσεις και λίγο κι άμα κοιμηθεί ο Θεός να πάρεις μια ισοπαλία ή αξιοπρεπή ηττα

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
397
Πόντοι
21
Έτσι ακριβώς, αλλα τουλάχιστον με τις 4 - 5 ομάδες Ρεάλ, Μπάγερν, Λίβερπουλ κλπ δεν μπορείς να λες θα παίξω το παιχνίδι μου.
Εκεί θα πας αμυντικά, να τους εκνευρίσεις και λίγο κι άμα κοιμηθεί ο Θεός να πάρεις μια ισοπαλία ή αξιοπρεπή ηττα
Αν βάλεις την προϋπηρεσία του μεντιλιμπαρ στην Ισπανία με μικρότερες ομαδες θα δεις τρεις ισοπαλίες η 4 μια νίκη 21 ήττες..κ οι ήττες απο 3-0 κ πανω.συμφωνω αυτοκτονία αυτες τις ομάδες να τις παίξεις ανοιχτα σε σκοτώνουν κ με τα τριτα ουτε καν με τα δευτερα.εγω θα διάλεγα 5-4-1 τελείως άμυνα πισω.θα μ πεις μετα Χριστόν προφήτη τωρα.τωρα όμως ειδα τα δεδομένα που ειχε παλια στην λα λιγκα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.965
Πόντοι
12.756
Μανουρα και με την εφημερίδα μας πρωταθλητής,τα αδελφάκια,τι παίχτηκε?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.639
Πόντοι
6.256
Μανουρα και με την εφημερίδα μας πρωταθλητής,τα αδελφάκια,τι παίχτηκε?
Καποιος μαλακας που διαχειριζεται τη σελιδα της ΚΑΕ στο facebook ειχε την φαεινη ιδεα να ανεβασει αρθρο με τιτλο 6 προσφορες-1 απολαυση μετα απο το παιχνιδι με τη Μπαρτσα και οι αυλοκολακες του Χοντρου δεν χασανε ευκαιρια και το κανανε θεμα....καραγκιοζιλικια ανευ σημασιας.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.965
Πόντοι
12.756
Καποιος μαλακας που διαχειριζεται τη σελιδα της ΚΑΕ στο facebook ειχε την φαεινη ιδεα να ανεβασει αρθρο με τιτλο 6 προσφορες-1 απολαυση μετα απο το παιχνιδι με τη Μπαρτσα και οι αυλοκολακες του Χοντρου δεν χασανε ευκαιρια και το κανανε θεμα....καραγκιοζιλικια ανευ σημασιας.
A καλα κρασια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.639
Πόντοι
6.256
Όταν εγώ λέω υπάρχει κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχω άδικο.
Ο Χοντρος εχει το θεμα παντως οχι τα αδερφια.....ολοι θυμομαστε το καραγκιοζιλικι με το γηπεδο του Εθνικου στον χωρο του ΣΕΦ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Ο Χοντρος εχει το θεμα παντως οχι τα αδερφια.....ολοι θυμομαστε το καραγκιοζιλικι με το γηπεδο του Εθνικου στον χωρο του ΣΕΦ.
Ο χοντρός δεν μου το βγάζεις από το μυαλό θέλει να πάρει και το μπάσκετ. Αλλά τα μαλακισμένα τα αδερφάκια, δεν βοηθάνε και τον εαυτό τους. Παίζουν το πουλάκι τους.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.765
Πόντοι
13.116
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.765
Πόντοι
13.116
Όταν εγώ λέω υπάρχει κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν έχω άδικο.

Μαλλον πολιτικη ειναι η κοντρα... Απο τη στιγμη που ο χοντρος ειναι εναντιον Μητσοτακη δεν θελουν να βλεπουν ουτε ζωγραφιστους γαλαζια στελεχη... Αυτο γραφει το αρθρο..... Διολου απιθανο να εμφανιστει κανας Τσιπρας στο καραισκακη σε καμποσο καιρο, αφου φτιαξει κομμα, κ ο χοντρος να του βαλει πλατες γιατι δεν χωνευει τον Μητσοτακη κ να τα κανουν κουλουβαχατα....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.132
Πόντοι
16.411
Ο αφάνας μου φαίνεται πως είναι καλύτερος και από την 1η χρονιά σε εμάς.Μακάρι να έχει διάρκεια :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom