Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Μονακό για το πούτσο μέχρι τώρα, Μπενφίκα έδωσε έναν σκασμό λεφτά και η βαθμολογία γράφει κουλουράκι, Άγιαξ, τα ίδια, κουλουράκι, Αιντχόβεν βρήκε σώβρακο την Νάπολι και τις έριξε έξι χαρά στα αρχίδια μας, Και ο Ολυμπιακός κάποτε έριξε έξι στην Λεβερκούζεν αλλά η Λεβερκούζεν πέρασε τον όμιλο στο CL.Ρεαλ μπαρτσα ατλεντικο και Μπιλμπάο που εχει ανέβει στο μπάτζετ αρκετά τα τελευταία χρόνια.φευγουμε απο Ισπανία παμε Αγγλία.η πρώτη πεντάδα ισως κ εξάδα της πρεμιέρ λιγκ για ευνόητους λόγους (καλώς η κακώς ειναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κοσμο) πάμε Ιταλία ίντερ που πρωταγωνιστει τα τελευταία χρόνια με πορείες στο τσου λου μαζι με μιλαν Γιουβέντους λόγω φανέλας βαριάς στην διοργάνωση (ναπολι θα την έβαζαν γιουροπα) παμε Ολλανδία αιντχοφεν και αγιαξ ως εχουν παμε Γαλλία παρι σεν Ζερμέν Μονακό Λυών (μαρσειγ γιουροπα) παμε Γερμανία μπαγερν Ντόρτμουντ παμε Πορτογαλία μπενφικα πορτο και Σπόρτινγκ λόγω ανεβασμενου μπάτζετ οι άλλες για γιουροπα κονφερενς..αυτες για επόμενη φάση.τωρα για αποκλεισμό κ απλα συμμετοχές για τσαμπιονς λιγκ οτι υπάρχει Ελλάδα (και είμαι γαυρος κ στο λεω) Σκωτία οι δυο μεγάλες σελτικ ρειντζερς κ μετα τα γύρω γύρω πρωταθλήματα μαζι με Τουρκία φενερ γαλατα.οποτε κατα την ταπεινή μ άποψη παντα,απ τον αποκλεισμό προτιμώ μια δυνατότητα κατω να κυνηγήσω αυτο..
Και τέλος ξέρεις πόσα του δώσανε του Βαλβέρδε για να κάνει μεταγραφές φέτος στην Μπιλμπάο; 22 εκατομμύρια. 2,5 λιγότερα από όσα έδωσε στον Μεντιλίμπαρ ο Μαρινάκης. Τόσο ξέφυγανε στο μπάτζετ οι Βάσκοι.
Με λίγα λόγια μου βγάζιεις καμια ΄δεκαριά ομάδες ικανές για τον θεσμό. και περνάνε 24. Και δεν μπορείς να τρουπώσεις μέσα στους 24 γιατί πάιζει ρόλο το μπάτζετ.
Αν σε ρωτήσω τώρα ποιο το μπάτζετ της Μπιλμπάο και ποιο του Ολυμπιακού θα μου απαντήσεις 370 εκατομμύρια της Μπιλμπάο και τον Ολυμπιακό 120 εκατομμύρια. Δηλαδή την αξία ολόκληρη του ρόστερ σύμφωνα με την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή αν πουληθεί, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt και όχι το ποσα δαπανήθηκαν για να γίνουν μεταγραφές.
Ωραία τα λέτε με τα μπάτζετ. Να τα χαίρεστε!