Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (0 μέλη και 235 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.086
Πόντοι
16.411
Αν θέλει να παίξει μπάσκετ ανεβαίνουμε 2 επίπεδα. Αυτόματος ο Lee παίρνει πουλο, ο Έβανς αν επιστρέψει είναι παίχτης 15 λεπτών μαξ και ο Λαρυ μόνο στην GBL
500χιλ στα σκουπίδια

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.754
Πόντοι
13.116
Νομιζω οτι το χθεσινο ματς εβγαλε στην επιφανεια με τον εντονοτερο τροπο ολα μας τα προβληματα.

Αμυντικη λειτουργια: εχουμε θεμα απο το καλοκαιρι κ ειναι το βασικο θεμα που με κανει να γκρινιαζω. Στοπερ κ μπακ οπωσδηποτε. Μανσα δεν εχει δοκιμαστει ακομη, κ φυσικα ενα μπακ επιπεδου να παιζει κ αριστερα κ δεξια.

Τρανζισιον στην αμυνα οταν χαθει η μπαλα στην επιθεση: στο 2ο γκολ βρεθηκαν 5 ισπανοι με 2 αμυντικους μετα το λαθος του Κοστινια. Δεν γυρναμε γρηγορα πισω. Κ αυτο επιβαρυνει πολυ την αμυνα και την εκθετει. Ο Ιμπορα περσι που ειναι πιο αργος απο τον μουστακια, ηταν παντα στη σωστη θεση κ προστατευε το χωρο του. ΣΠανια εκανε λαθος.

Κακος μεταγραφικος σχεδιασμος: Στρεφεζας, Νασιμεντος, Καμπελας μυριζουν μανατζεροδουλειες. Ο Μαρτινς ειναι γυαλινος κ λιγο τιτικα για CL. ΕΞΤΡΕΜ χθες. Τον Γεναρη θα χρειαστουμε οπωσδηποτε.

Νοοτροπια: δε λεω τιποτα για διαιτησια. Εχω δει χειροτερες. Μερκ, Κρουγκ, κλπ. Η ομαδα εσπασε, λυγισε μετα την κοκκινη. Ανθρωπινο θα μου πεις, αλλα καλο θα ηταν να μας γινει μαθημα. Επισης αρχισαμε τις γνωστες ελληναραδικες μαλακιες, παμε γερα τωρα με το αεκακι, το πρωταθλημα κ τα ματια μας κλπ. Καθε ματς στο CL πρεπει να το βλεπουμε σαν τελικο. Καμια σημασια δεν πρεπει να δινουμε στις φυλλαδες, στα γαμω σαιτ κ στον καθε δημοσιογραφισκο. Η Ευρωπη θα πρεπει να ειναι η απολυτη προτεραιοτητα. Χεστε τα χανουμο βαζελο παοκια. Τα ειδαμε κ περσι. Κερδιζαμε 4 - 1 τα χανουμια κ βαλαμε Ελ Καβλι κ Ορτα για ποιο λογο? Να εχουμε να λεμε οτι βαλαμε 6 ? Τραυματιστηκαν και οι 2 κ με την Μποντο και τον ηπιαμε που δεν επαιξαν. Το πιο σημαντικο ματς της χρονιας το γαμησαμε....

Συνεχεια: καθε βαθμος μετραει. Φανταζεστε να χασεις προκριση για εναν βαθμο ή χειροτερα ακομη, του χρονου στο μονοπατι των πρωταθλητων να βγουμε πχ 2οι για μια νικη λιγοτερη που καναμε φετος κ να τρεχουμε προκριματικα απο τον Ιουλιο??

Μεντιλιμπαρ: οταν στραβωνουν τα ματς, τρωμε πολλα, αλλα μου αρεσει η νοοτροπια του που πρεπει να μας γινει 2η φυση. Ανελεητο πρεσιγκ να παρουμε τη μπαλα κ να βγουμε μπροστα για γκολ. Η μονη μου ενσταση η μη χρησιμοποιηση του Μουζα. Ο καλυτερος χαφ που εχουμε ειναι κ κοβει κ μοιραζει. Ενας πληρες οκταρι μπρος πισω.

Εχουμε 5 τελικους μπροστα μας. Δεν εχει κριθει τιποτε απολυτως.....

ΥΓ: Αντιο Νιονιο. Θα μας λειψει το χιουμορ σου, η ψυχραιμη σου ματια κ ο κοφτερος σου λογος....:hi:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.225
Πόντοι
4.936
Νομιζω οτι το χθεσινο ματς εβγαλε στην επιφανεια με τον εντονοτερο τροπο ολα μας τα προβληματα.

Αμυντικη λειτουργια: εχουμε θεμα απο το καλοκαιρι κ ειναι το βασικο θεμα που με κανει να γκρινιαζω. Στοπερ κ μπακ οπωσδηποτε. Μανσα δεν εχει δοκιμαστει ακομη, κ φυσικα ενα μπακ επιπεδου να παιζει κ αριστερα κ δεξια.

Τρανζισιον στην αμυνα οταν χαθει η μπαλα στην επιθεση: στο 2ο γκολ βρεθηκαν 5 ισπανοι με 2 αμυντικους μετα το λαθος του Κοστινια. Δεν γυρναμε γρηγορα πισω. Κ αυτο επιβαρυνει πολυ την αμυνα και την εκθετει. Ο Ιμπορα περσι που ειναι πιο αργος απο τον μουστακια, ηταν παντα στη σωστη θεση κ προστατευε το χωρο του. ΣΠανια εκανε λαθος.

Κακος μεταγραφικος σχεδιασμος: Στρεφεζας, Νασιμεντος, Καμπελας μυριζουν μανατζεροδουλειες. Ο Μαρτινς ειναι γυαλινος κ λιγο τιτικα για CL. ΕΞΤΡΕΜ χθες. Τον Γεναρη θα χρειαστουμε οπωσδηποτε.

Νοοτροπια: δε λεω τιποτα για διαιτησια. Εχω δει χειροτερες. Μερκ, Κρουγκ, κλπ. Η ομαδα εσπασε, λυγισε μετα την κοκκινη. Ανθρωπινο θα μου πεις, αλλα καλο θα ηταν να μας γινει μαθημα. Επισης αρχισαμε τις γνωστες ελληναραδικες μαλακιες, παμε γερα τωρα με το αεκακι, το πρωταθλημα κ τα ματια μας κλπ. Καθε ματς στο CL πρεπει να το βλεπουμε σαν τελικο. Καμια σημασια δεν πρεπει να δινουμε στις φυλλαδες, στα γαμω σαιτ κ στον καθε δημοσιογραφισκο. Η Ευρωπη θα πρεπει να ειναι η απολυτη προτεραιοτητα. Χεστε τα χανουμο βαζελο παοκια. Τα ειδαμε κ περσι. Κερδιζαμε 4 - 1 τα χανουμια κ βαλαμε Ελ Καβλι κ Ορτα για ποιο λογο? Να εχουμε να λεμε οτι βαλαμε 6 ? Τραυματιστηκαν και οι 2 κ με την Μποντο και τον ηπιαμε που δεν επαιξαν. Το πιο σημαντικο ματς της χρονιας το γαμησαμε....

Συνεχεια: καθε βαθμος μετραει. Φανταζεστε να χασεις προκριση για εναν βαθμο ή χειροτερα ακομη, του χρονου στο μονοπατι των πρωταθλητων να βγουμε πχ 2οι για μια νικη λιγοτερη που καναμε φετος κ να τρεχουμε προκριματικα απο τον Ιουλιο??

Μεντιλιμπαρ: οταν στραβωνουν τα ματς, τρωμε πολλα, αλλα μου αρεσει η νοοτροπια του που πρεπει να μας γινει 2η φυση. Ανελεητο πρεσιγκ να παρουμε τη μπαλα κ να βγουμε μπροστα για γκολ. Η μονη μου ενσταση η μη χρησιμοποιηση του Μουζα. Ο καλυτερος χαφ που εχουμε ειναι κ κοβει κ μοιραζει. Ενας πληρες οκταρι μπρος πισω.

ΥΓ: Αντιο Νιονιο. Θα μας λειψει το χιουμορ σου, η ψυχραιμη σου ματια κ ο κοφτερος σου λογος....:hi:
Χαλάρωσε με την Μπάρτσα παίξαμε.
Η ομάδα κρίνεται με τις ολλανδικές και την Leverkusen

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.891
Πόντοι
3.556
Ξεμπούκωσαν όλα τα χαζά από χτες το βράδι παντού.
Είναι μέχρι να ξαναμπούν στις τρύπες τους όταν φάνε την ψωλιά.

r2NY3L.gif
Για κάθε χαρά που τους δίνουμε με ένα κακό αποτέλεσμα Ευρώπη, παίρνουμε και μια κούπα το Μάιο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.663
Πόντοι
28.246
Για κάθε χαρά που τους δίνουμε με ένα κακό αποτέλεσμα Ευρώπη, παίρνουμε και μια κούπα το Μάιο.
Το νέο άρθρο στο S(κάτο)dna το διάβασες;

Ο μόνος κάτοχος conference που τρώει εξάρα στο Τσου λου. Μιλάμε για ψαγμενο στατιστικό.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Αν έρθει ο Ντινγουιντι και είναι σε καλή κατάσταση μιλάμε για φοβερή κίνηση....αν έχει κλείσει γιατι και τον Μπάτλερ τον είχαμε κλείσει υποτίθεται.
Είναι καλός τυπε ο αυτος ο Σπένσερ Ντιλιηκινισισξσξδκσ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.675
Πόντοι
5.006

Ο μόνος κάτοχος conference που τρώει εξάρα στο Τσου λου. Μιλάμε για ψαγμενο στατιστικό.
παλι καλα τα 6 τυπε.....εδω κατι κατοχοι τσουλου εχουν φαει 8αρες....
maxresdefault.jpg

υγ : παντως ειναι να απορεις πόσο προβατα τους θεωρουν για να φτιαχνουν τετοια αρθρα...για λυπηση κανονικα....:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.663
Πόντοι
28.246
παλι καλα τα 6 τυπε.....εδω κατι κατοχοι τσουλου εχουν φαει 8αρες....
maxresdefault.jpg

υγ : παντως ειναι να απορεις πόσο προβατα τους θεωρουν για να φτιαχνουν τετοια αρθρα...για λυπηση κανονικα....:2funny:
Δεν πιάνονται αυτά. Ούτε του βαζελου φαίνονται. Μόνο του Ολυμπιακού.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.107
Πόντοι
2.606

Ο κοστινια δεν είναι κακός απλά δεν είναι ο περσινός κοστινια που ήταν πάρα πολύ καλος ο Ορτέγκα ήταν ο καλύτερος παίκτης με την Άρσεναλ και γενικά είναι πολύ καλός οι μεταγραφές δεν ήταν καθόλου κακές μόνο με την Πάφο δεν υπήρχε δικαιολογία με την Άρσεναλ το χτύπησε το παιχνίδι στα ίσια το ίδιο και με την μπαρτσελονα μέχρι να γαμηθει το μουνι της σφυρίχτρας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.663
Πόντοι
28.246
Ντροπιασμένοι γαύροι από τη εξάρα.

Η Λεβερκούζεν μάζεψε 7 από την Παρί. Στα αρχίδα σας η Λεβερκούζεν, το ξέρω
Η Νάπολι μάζεψε έξι από την Αιντχόβεν. Στα αρχιδια σας και η Νάπολι και αυτό το ξέρω.

Λες και δεν συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.
Ντροπιασμένοι γαύροι.

Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε στο 50' στο Στάνφορντ Μπριτζ ο Άγιαξ τρώει ήδη 5 (ΠΕΝΤΕ)
Στα αρχιδια σας και ο Άγιαξ, το ξέρω.

Phil Jones

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλύτερη 6αρα απο Μπαρτσα η 5αρα απο Φραιμπουργκ;

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.754
Πόντοι
13.116
Χαλάρωσε με την Μπάρτσα παίξαμε.
Η ομάδα κρίνεται με τις ολλανδικές και την Leverkusen
Χαλαρος ειμαι.... Τα μουφα γκολ που τρωμε δεν μπορω... Πρεπει να ωριμασουμε καποτε...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.663
Πόντοι
28.246
Χαλαρος ειμαι.... Τα μουφα γκολ που τρωμε δεν μπορω... Πρεπει να ωριμασουμε καποτε...
Ξεκινάει ο παππούς από Τζολάκη.προπεραι μεσα σε τέσσερα βραδιά ο Πασχάλακης έφαγε 7 (4 από Μακαμπι, 3 από βαζελο) και τον άλλαξε. Τον προστατέψε, ταυτόχρονα προστάτεψε και την ομάδα.

Άσ κάνει το ίδιο και με τον Τζολάκη. Ας τον προστατέψει. Το δικαιούται ο παιχτης.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.627
Πόντοι
6.256
Είναι καλός τυπε ο αυτος ο Σπένσερ Ντιλιηκινισισξσξδκσ
Ειπαμε είναι παιχταράς... και μόνο 32 ετών. Άμα έρθει και είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχει όρεξη να παίξει θα είναι μεταγραφή επιπέδου Ναν...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.891
Πόντοι
3.556

Όχι τύπε , δε μπορώ να ασχοληθώ με σκουπίδια

Από οπαδούς το καταλαβαίνω, κάποιοι ήταν στο γυμνάσιο και πλέον έχουν κάνει παιδιά , που έχουν μεγαλώσει και τους λένε «μπαμπά γιατί με έκανες βαζελο ή χανουμάκι και τα άλλα παιδιά στο σχολείο γελάνε μαζί μου και είμαι στη φάπα»

Τριάντα χρόνια τους έχουμε σοδομισει κάθε όνειρο, με ένα πρωτάθλημα δουρειο είναι , και ένα με το Σισε που τους χρεωκόπησε και που τους έβαλε γκολάρα ο Μητρογλου. Εχουν βιασμένες ψυχές

Αλλά για δημοσιογράφους (και καλά) που είναι σκουλήκια και προσβάλουν το λειτούργημα δε έχω χρόνο

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.663
Πόντοι
28.246
Αλλά για δημοσιογράφους (και καλά) που είναι σκουλήκια και προσβάλουν το λειτούργημα δε έχω χρόνο
Της ίδια πουτάνας γιοι είναι όλοι τους. Μια πουτάνα γαμιότανε ακάποτα και κάθε φορά έπιανε και παιδί που έγινε δημοσιογράφος στο s(κατό)dna

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom