Εγω στηριζω Τζολακη μεχρι να παρει την μπαλα και να την στειλει αυτογκολ με βολέ. Στα αρχιδια μου αν ειναι ντεφορμε, οταν η αμυνα μπαζει ετσι, ο τελευταιος που φταιει ειναι ο τερμας, οποιος εχει παιξει μπαλα ξερει οτι ενα καλο σεντερ φορ μολις βγει τετατετ θα το βαλει, ειδικα οταν μιλαμε για παιχνιδια μονοτερμα με παικτη λιγοτερο. Την Τριτη και τον Κουρτουα ή τον prime Buffon αν ειχαμε στο τερμα, την πενταρα δεν την γλιτωναμε ετσι οπως μας εσφαξαν, δεν ειναι ματς αυτο για να κρινεις τον τερματοφυλακα. Καπου ωπα.
Σε αλλα νεα, ας δουμε λιγο την βαθμολογια στην ουρα (0-2 βαθμους χωρις νικη), και κρατηστε ως δεδομενο οτι εχουμε βγαλει ηδη το δυσκολοτερο μερος του προγραμματος που ειχε δυο θηρια εκτος εδρας που πανε καρφι για διακριση.
Αν εληγε τωρα η διοργανωση, κοιταξτε ποιοι θα εμεναν εκτος ευρωπης. Γιουβε Μονακο Λεβερκουζεν Βιγιαρεαλ Μπενφικα Αγιαξ. Κανεις δεν μας εταξε προκριση, το ξεραμε οτι θα φτυσουμε αιμα, και αιμα φτυνουμε. Να νευριαζετε πιο πολυ για το Χ που χαρισαμε στην Παφο παρα για τις ηττες με μπαρτσα αρσεναλ. Η διαφορα τερματων θα παιξει τον ρολο της, δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο. Η Λεβερκουζεν εφαγε 2-7 μεσα στην εδρα της απο Παρι, η Ναπολι εφαγε 6-2 απο την "μικρη" Αινχοφεν κτλ, ποσο να πονεσουμε εμεις για την εξαρα απο την Μπαρτσα; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ας δουμε ομως και τις ομαδες που εχουν 3 βαθμους
κοιταξτε διαφορες τερματων, -4 -5 -6
Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Κανουμε μια νικη στο επομενο με Αινχοφεν μεσα (δυσκολο ματς, οπως ειπα εριξαν εξι στη ναπολι), και κανουμε delete ολα τα προηγουμενα. Σαν να μην εγιναν. Ξαναειμαστε εντος προγραμματος, παλευουμε τα ματς με Ρεαλ Λεβερκουζεν, και παιρνουμε οπωσδηποτε νικες με Καιρατ και Αγιαξ, Αγιαξ ο οποιος με λιγη τυχη θα εχει μεινει τοσο χαμηλα στο τελος, που μπορει να μην φερει καν αντισταση, οπως ειχα πει και στην αρχη της σεζον
γιατι ειμαι ο γκουρου των Κατω Χωρων
o ajax φετος παει για τελευταια θεση με καραμπαγκ
(στην Καραμπαγκ επεσα εξω γιατι δεν ανηκει στις κατω χωρες, ,με το ζορι ανηκει στην ευρωπη δηλαδη

Τελος παντων)
Λοιπον μη ζαλιζετε αλλο αρχιδια, εχουμε τα βαζελοχανουμα να το κανουν, δυο χερια τρια ποδια, κανουμε reset και παμε για αρχιδατο ντεμαραζ οπως μονο η Ολυμπιακαρα ξερει.
Παμε ολοι χερια. ΤουτουρουρουτουρουτουτουτουΤου