Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 28.246
Το έχει και στην δημιουργία. Μην τον βάλεις να σουτάρει μόνο.Για αυτό τον πήραμε
Το έχει και στην δημιουργία. Μην τον βάλεις να σουτάρει μόνο.Για αυτό τον πήραμε
ριξε στον σλουκα να πασουν τοπο.Το ήρεμα; Αν βγει ο Χελ να ρίξει καντήλια και κατάρες στον Λι, θα τον στηρίξω. Έλεος πια με τον μπετατζη.
Ντόρσεϊ ο πιο πολύτιμος νομίζω μετά τον βεζενκωφΟ περσινός ανύπαρκτος Dorsey βαράει σαρανταλεπτα γιατί πέρα του Φουρνιέ οι υπόλοιποι περιφερειακοί έχουν χειρότερο σουτ και τεχνική από τον (τωρινό ) Μάντζαρη
Τις έχω ρίξει πολλές φορές. Δεν μπορώ εδώ όμως, πετσοκοβει ο Αντισθένης.ριξε στον σλουκα να πασουν τοπο.
Συμφωνώ απόλυταΝτόρσεϊ ο πιο πολύτιμος νομίζω μετά τον βεζενκωφ
Πώς έγινε αυτό ρε τυπε και κερδίσαμε την ντριμ τημ; Επειδή ετα θέλει ο κωλος σου θα ρίξω ένα κάτουρο και για εσένα δίπλα, έλα να πιεις.Έχει μαζέψει μικτή Ευρώπης ο φαρμακοτριφτης, ξεχαστε το για φετος
εβανς μετα το αυριανο πρωινό του μπαινει στις προπονησεις κανονικα....10-11 το πρωι περιπου....Αν νικήσουμε απόψε,θα είναι νίκη ψυχολογίας με τα τόσα προβλήματα που έχουμε
Αν δεν τραβήξει ο Έβανς,πιστεύω θα πάρουμε κάποιον κομμένο από ΝΒΑ
Στα μούτρα σου μαλακα, λέμε τη γνώμη μας πολιτισμένα αληταρα, δεν σε βάλαμε λογοκριτηΠώς έγινε αυτό ρε τυπε και κερδίσαμε την ντριμ τημ; Επειδή ετα θέλει ο κωλος σου θα ρίξω ένα κάτουρο και για εσένα δίπλα, έλα να πιεις.
Αν θες να είσαι ρεαλιστής μην περιμένεις τον Κιναν της Ζαλγκίρις. Ας έχει το χρόνο του Lee και θα έχουμε τρελό upgrade.Μεγάλη νίκη ψυχολογίας απόψε
Ειλικρινά σκέφτομαι τι ομάδα θα είχαμε με Θωμά,Κίναν στα καλά τους ,Σάσα και Ντόρσεϊ,Φουρνιέ να πυροβολούν και τους υπόλοιπους