SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.795
- Πόντοι
- 4.936
Ο περσινός ανύπαρκτος Dorsey βαράει σαρανταλεπτα γιατί πέρα του Φουρνιέ οι υπόλοιποι περιφερειακοί έχουν χειρότερο σουτ και τεχνική από τον (τωρινό ) Μάντζαρη
Το έχει και στην δημιουργία. Μην τον βάλεις να σουτάρει μόνο.Για αυτό τον πήραμε
ριξε στον σλουκα να πασουν τοπο.Το ήρεμα; Αν βγει ο Χελ να ρίξει καντήλια και κατάρες στον Λι, θα τον στηρίξω. Έλεος πια με τον μπετατζη.
Ντόρσεϊ ο πιο πολύτιμος νομίζω μετά τον βεζενκωφΟ περσινός ανύπαρκτος Dorsey βαράει σαρανταλεπτα γιατί πέρα του Φουρνιέ οι υπόλοιποι περιφερειακοί έχουν χειρότερο σουτ και τεχνική από τον (τωρινό ) Μάντζαρη
Τις έχω ρίξει πολλές φορές. Δεν μπορώ εδώ όμως, πετσοκοβει ο Αντισθένης.ριξε στον σλουκα να πασουν τοπο.
Συμφωνώ απόλυταΝτόρσεϊ ο πιο πολύτιμος νομίζω μετά τον βεζενκωφ
Πώς έγινε αυτό ρε τυπε και κερδίσαμε την ντριμ τημ; Επειδή ετα θέλει ο κωλος σου θα ρίξω ένα κάτουρο και για εσένα δίπλα, έλα να πιεις.Έχει μαζέψει μικτή Ευρώπης ο φαρμακοτριφτης, ξεχαστε το για φετος
εβανς μετα το αυριανο πρωινό του μπαινει στις προπονησεις κανονικα....10-11 το πρωι περιπου....Αν νικήσουμε απόψε,θα είναι νίκη ψυχολογίας με τα τόσα προβλήματα που έχουμε
Αν δεν τραβήξει ο Έβανς,πιστεύω θα πάρουμε κάποιον κομμένο από ΝΒΑ

Στα μούτρα σου μαλακα, λέμε τη γνώμη μας πολιτισμένα αληταρα, δεν σε βάλαμε λογοκριτηΠώς έγινε αυτό ρε τυπε και κερδίσαμε την ντριμ τημ; Επειδή ετα θέλει ο κωλος σου θα ρίξω ένα κάτουρο και για εσένα δίπλα, έλα να πιεις.