baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.467
- Πόντοι
- 6.035
μαθηματικα μπαρτζωκα.Όταν βλέπω τον Ράντοβιτς,μου γυρνάνε τα άντερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3-2=1
μαθηματικα μπαρτζωκα.Όταν βλέπω τον Ράντοβιτς,μου γυρνάνε τα άντερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3-2=1
μαθηματικα μπαρτζωκα.
ελα ρε μλκ δεν το βλεπεις αν συνεχισει ετσι στην καλυτερη θα εχουμε 2 παιχτες σε αυτη τη θεση στη χειροτερη κανεναν,
Ο Χολ δεν είναι και άσχημος.ελα ρε μλκ δεν το βλεπεις αν συνεχισει ετσι στην καλυτερη θα εχουμε 2 παιχτες σε αυτη τη θεση στη χειροτερη κανεναν,
ειναι μαλακας ο ανθρωπος οπως μετα τον μιλου το χαος δυστυχως.
στα φιλικα ειχε δειξει καλα δειγματα στα επισημα της ευρωλιγκας δεν μας τα λεει καλα.Ο Χολ δεν είναι και άσχημος.
Για το άλλο,όλα θα εξαρτηθούν από τον Έβανς,ο Θωμάς έχει κλατάρει δυστυχώς
Έφαγε κράξιμομαλακες δερφοι μαλακα τζωκα γιατι δεν κρατησαμε πετρουσεφ??????
Δεν ήθελε να μείνει ο ίδιος και ξανά λέω ότι βάζω τον πουτσο μου και τον κωλο μου στοίχημα η αιτία ήτανε ο Μπαρτζώκας.μαλακες δερφοι μαλακα τζωκα γιατι δεν κρατησαμε πετρουσεφ??????
Αδερφέ. Όσο λάθος είναι κράξιμο από υποχρέωση ακόμα και σε καλή βραδιά, άλλο τόσο λαθος είναι να στηρίζουμε την ομάδα από υποχρέωση επειδή είμαστε γαύροι και να μην κάνουμε ακόμα και κράξιμο σε προπονητή ή παιχτες όταν μαλακιζονται προκλητικά. Δεν μας κάνει δήθεν Ολυμπιακούς αυτό το πράγμα.αφου ρε μαλακες καυλωνεται με υποβιβασμο και εκτος πλειοφ του ολυμπιακου αν δεν παρουν εσας μανατζερ γιατι το παιζετε οπαδοι του ολυμπιακου?
αραξε ρε μλκ, ηρεμοι ειμαστε, αφου τους ξεκωλιασαμε αυτους. Λιγο μπινελικι για το γουρι της συνεχειας ειναι μεσα στο προγραμμανα φυγει ο τζολακης
να παραιτηθει ολη η ομαδα μπασκετ