Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.412
- Πόντοι
- 46.423
"...arsenal against europe's best academy ..."...τα είπε όλα ο σπήκερ ...
Του βγήκε η Παναγία με τα ονόματα....
Best academies είπε και όχι best academy.
"...arsenal against europe's best academy ..."...τα είπε όλα ο σπήκερ ...
Του βγήκε η Παναγία με τα ονόματα....
Με τελειωμένο ΜΠΑΟΚ και μουνοπανογυφτα έτοιμο να φύγει ο χοντρουλιακς ελπίζω να μην κανει κανα ψυχικό πάλιΚατα τα αλλα ο Παοκ εχει τρεις ισοπαλιες και δυο ηττες σε 5 ματς. Αν δεν παρουμε αποτελεσμα σημερα η μουρμουρα θα κορυφωθει...
Στοιχηματικα μου ειναι αδυνατον να δω αλλο σημειο πλην του Χ, που "βολευει" ας πουμε και τους 2.
Το προγραμμα μας ειναι αθλιο, πρωτα ειχαμε το σεπτεμβρη μεσα σε 13 ημερες πεντε (5!) παιχνιδια εκ των οποιων δυο ματς τσουλου συν βαζελο (και στα καπακια παοκ).
Τωρα θα εχουμε τον Οκτωβρη μεσα σε 13 ημερες παλι πεντε παιχνιδια, εκ των οποιων ενα τσουλου μεσα στη Μπαρτσα και δυο SL με αεκ μεσα και αρη εξω...
Το βαθος του παγκου μας δεν ειναι ιδανικο για τετοια καταπονηση, ενας βαρυς τραυματισμος (χτυπα ξυλο) σε καποιον σταθερο μας παικτη θα μας αποδυναμωσει πολυ.
Τον νοεμβρη και τον Δεκεμβρη ευτυχως ειναι "ηρεμα" τα πραγματα (εκτος απο ρεαλ αλλα κι αυτη εντος), μεχρι τοτε κρατηστε μικρο καλαθι![]()
τι περίμενες να πει αφού ο σπήκερ είναι άνθρωπος της αρσεναλ....Best academies είπε και όχι best academy.
Τι μουναρος ειναι αυτος ρε πουστη μου
γιατί κάθεται ενδιάμεσα απο τα καθίσματα ?
www.sport24.gr
Μόνο αυτά έκανε ρε Νικ κι εσύ; Γιατί εγώ βλέπωΘα γαμησει ο Μπιλικινιας
( 2/6 τρίποντα![]()
Ολυμπιακός: Αυτά έκανε ο Νιλικίνα στο θετικό ντεμπούτο του κόντρα στο Μαρούσι
Ο Φρανκ Νιλικίνα έκανε πειστικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.www.sport24.gr
)
Δεν τον πήραν για το τρίποντο ρεΘα γαμησει ο Μπιλικινιας
( 2/6 τρίποντα![]()
Ο Φρανκ Νιλικίνα έκανε πειστικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.www.sport24.gr
)
Μην προσπαθείς να του εξηγήσεις.Δεν τον πήραν για το τρίποντο ρε

O Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού κατεβάζει την ομάδα του για το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ με την εξής διάταξη: Τζολάκης στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Πιρόλα, Μπιανκόν και Κοστίνια. Κέντρο με Γκαρθία, Έσε και μπροστά τους ο Τσικίνιο. Άκρα με Ζέλσον - Ποντένσε και φορ ο Ελ Καμπί.![]()

Έχω κάποιες ενστάσεις,αλλάO Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού κατεβάζει την ομάδα του για το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ με την εξής διάταξη: Τζολάκης στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Πιρόλα, Μπιανκόν και Κοστίνια. Κέντρο με Γκαρθία, Έσε και μπροστά τους ο Τσικίνιο. Άκρα με Ζέλσον - Ποντένσε και φορ ο Ελ Καμπί.![]()
Οπως?Έχω κάποιες ενστάσεις,αλλά![]()
Νταξει μωρέ,δικό μας παιδί είναιΜην προσπαθείς να του εξηγήσεις.
Και 6/6 τρίποντο 5/5 δίποντα να έβαζε θα έλεγε ότι καλά νταξ με το Μαρούσι τα έβαλε.
Την Τετάρτη με την Άρσεναλ γκρινιάζει από το δεύτερο λεπτο. Απόψε ίσως ξεκινήσει με το που στηθεί η μπάλα στη σέντρα πριν καν την ακουμπήσει για πρώτη φορά παίχτης. Γκρίνια από υποχρέωση.

Μουζακίτης και Σιπιόνι βασικοί
τουλαχιστον ειναι κανονικος πλειμεικερ και δεν κατεβαζει τη μπαλα με τον κωλο και μπουκαρει και μεσα.Θα γαμησει ο Μπιλικινιας
( 2/6 τρίποντα![]()
)