ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.813
- Πόντοι
- 12.756
NαιΣτον Ολυμπιακο λες ο Νασιμεντο; Το ιδιο στοιχημα ειναι και ο Σιπιονι. Στο γηοεδο θα φανουν ολα.
NαιΣτον Ολυμπιακο λες ο Νασιμεντο; Το ιδιο στοιχημα ειναι και ο Σιπιονι. Στο γηοεδο θα φανουν ολα.
Παίκτης της εθνικής πορτογαλιας νέων δεν έρχεται για την β ομάδαΕγω πιστεύω τον πηρε για να εχει ο Βασκος να δουλεψει με ολοκληρωμενο αξονα στη Ολλανδια και αυτος θα αποφασισει τι θα γινει με την τυχη του. Ή τον στελνει Ριο Αβε, ή εδω δανεικο, ή στην Β ομαδα και βλεπουμε μεχρι τελος Αυγούστου για παιχτη εκει.
Το θεμα ειναι αν του πει ο Βασκος κατω τα χερισ απο τον συγκεκριμενο παιχτη τον θελω, μην κανει καμια μαλακια ο χοντρουλιακας και φερει κανενα μαιντανο στην θεση του και του κοψει την φορα.
Πες το στον Μεντιλιμπαρ αυτο αν δεν του κάνει και του πει του χοντρου καντον ο, τι θελεις, εγω να μην τον εχω στα ποδια μου.Παίκτης της εθνικής πορτογαλιας νέων δεν έρχεται για την β ομάδα
Βασικός ήτανε στην νέων και από ότι λένε από τους καλύτερους γιατί να μην του κάνει μια χαρά είναιΠες το στον Μεντιλιμπαρ αυτο αν δεν του κάνει και του πει του χοντρου καντον ο, τι θελεις, εγω να μην τον εχω στα ποδια μου.
Αυτο το πραγμα που βγαζετε σαπακια ή παιχταραδες χωρις καν να εχετε ξανα ακουσει το ονομα του παιχτη, πραγματικα με ξεπερναει.Βασικός ήτανε στην νέων και από ότι λένε από τους καλύτερους γιατί να μην του κάνει μια χαρά είναι
Δηλαδή ακούμε ο ολυμπιακός κλείνει το βασικο 6αρο οχταρι της εθνικής πορτογαλιας στους νέους και λέμε τι σαπάκι είναι αυτό που πήραμε μάλιστα είναι κι αυτό μια άποψηΑυτο το πραγμα που βγαζετε σαπακια ή παιχταραδες χωρις καν να εχετε ξανα ακουσει το ονομα του παιχτη, πραγματικα με ξεπερναει.
Είπα εγώ ότι είναι σαπάκι ή παιχτουρα;Δηλαδή ακούμε ο ολυμπιακός κλείνει το βασικο 6αρο οχταρι της εθνικής πορτογαλιας στους νέους και λέμε τι σαπάκι είναι αυτό που πήραμε μάλιστα είναι κι αυτό μια άποψη
μια χαρα διαβαζω εγω εσυ που ειδες να βγαζω τον τυπο παιχταρα?ειπα στην εθνικη νεων παιζει βασικος καλος πρεπει να ειναιΕίπα εγώ ότι είναι σαπάκι ή παιχτουρα;
Δεν ξανά ρίχνεις μια ματιά τι έγραψα αντί να διαβάζεις επιλεκτικά;
Πρωι πρωί ηρεμα αδελφε,πιες καφε πρώτα.
ελαΠαλικάρια, προωθήστε το εκεί που πρέπει.....
Δεν βρίσκω το νερό εδώ κάτω, για στείλτε 5-6 κοντέινερ.
www.sport24.gr
Θα τον μαθουν και στη Νοτιγχαμ λιαν συντομως τον Χοντρελα μην αγχωνεσαι....εδω βγαλαμε 2 παιχτακια απο τις ακαδημιες μας μετα απο δεκαετιες και αντι να τους χαρουμε 2-3 χρονια τον εναν τον ξεπουλησε ηδη με μιση καλη χρονια και τον αλλον αν δεν υπηρχε θεμα με τους γηγενεις θα τον ειχε στειλει και αυτον.Κατοστάρικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τους δύο καλύτερους έδωσε ο βαγγελας πουτσα του κσι ευρωπη κτλ
Ωραία, κράτα πισινή γιατί και ο άλλος βασικός στην Εθνική Ονδούρας είναι, διαπιστευτήρια είχε δώσει και στον Άρη, μεταγραφή κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια έκανε για Σκωτία και έπαιξε τον π΄ρωτο χρόνο, αλλά ο Μεντιλίμπαρ είπε μην ενεργοποιήσετε την οψιόν και δώσετε τέσσερα εκ. στους Σκωτσέζους. Γιατί; Γιατί έτσι την είδε αυτός.μια χαρα διαβαζω εγω εσυ που ειδες να βγαζω τον τυπο παιχταρα?ειπα στην εθνικη νεων παιζει βασικος καλος πρεπει να ειναι
Ακριβώς.Σωστες επενδυσεις και οι 2 , αμα στην προετοιμασια δεν δειξουν πραγματα τον εναν απ τους 2 τον βλεπω δανεικο Ριο Αβε σιγουρα. Αμα παλι τους γουσταρει ο Μεντι παιζει να μην παρουμε καν αλλο παιχτη στο κεντρο. Οτι πει ο παππουλης παιδες.