Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Ορίστε ρε μαλάκες. Που δεν κάνει μεταγραφές ο πρόεδρος. 4 μαζεμένους ανακοίνωσε. :grin:

Γαμιολες, σταματημό δεν έχει ο πρόεδρος σήμερα και εσείς τον βρίζετε. Πάρτε και τον «πρασα» απ'τ'Αργος.

Σεβασμός.... ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
Γατακια... Θα σεβεστε.... Θα χεστει στα φραγκα ο προεδρας.... :rockon::rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.953
Πόντοι
6.756
Τέσσερα έδωσε για τον Νασιμέντο. Χωρίς υπερβολή... ξοδεύτηκε εδώ γιατί μιλάμε για παίχτη στοίχημα.
Κατοστάρικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γατακια... Θα σεβεστε.... Θα χεστει στα φραγκα ο προεδρας.... :rockon::rockon:

Τους δύο καλύτερους έδωσε ο βαγγελας πουτσα του κσι ευρωπη κτλ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τέσσερα έδωσε για τον Νασιμέντο. Χωρίς υπερβολή... ξοδεύτηκε εδώ γιατί μιλάμε για παίχτη στοίχημα.
πολυ καλη κινηση νομιζω θα ειναι αυτη ας βλεπω τετοιους αντι γουιλαν μαρσελους κλπ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
πολυ καλη κινηση νομιζω θα ειναι αυτη ας βλεπω τετοιους αντι γουιλαν μαρσελους κλπ
Εγω πιστεύω τον πηρε για να εχει ο Βασκος να δουλεψει με ολοκληρωμενο αξονα στη Ολλανδια και αυτος θα αποφασισει τι θα γινει με την τυχη του. Ή τον στελνει Ριο Αβε, ή εδω δανεικο, ή στην Β ομαδα και βλεπουμε μεχρι τελος Αυγούστου για παιχτη εκει.

Το θεμα ειναι αν του πει ο Βασκος κατω τα χερισ απο τον συγκεκριμενο παιχτη τον θελω, μην κανει καμια μαλακια ο χοντρουλιακας και φερει κανενα μαιντανο στην θεση του και του κοψει την φορα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Τους δύο καλύτερους έδωσε ο βαγγελας πουτσα του κσι ευρωπη κτλ
Αμ δεν ειναι πουτσα του γιατι υπαρχει προοπρικη αν ανεβει επιπεδο και να παιξει Europa. Τις επόμενες μερες θα ξεκαθαρισει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.953
Πόντοι
6.756
Αμ δεν ειναι πουτσα του γιατι υπαρχει προοπρικη αν ανεβει επιπεδο και να παιξει Europa. Τις επόμενες μερες θα ξεκαθαρισει.
Τι τους δίνει τοτε αδελφε?η θα πάρει καλύτερους,

Εκατομμυρια λενε αδερφε.
Ξερω ρε :tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Τι τους δίνει τοτε αδελφε?η θα πάρει καλύτερους,

Ξερω ρε :tooth:
Τα εχει βρει με την Λυων για τον Φοφανα. Ο παιχτης ακομα δεν εχει δωσει το ΟΚ γιατι ψαχνει ομαδα για CL.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Εγω πιστεύω τον πηρε για να εχει ο Βασκος να δουλεψει με ολοκληρωμενο αξονα στη Ολλανδια και αυτος θα αποφασισει τι θα γινει με την τυχη του. Ή τον στελνει Ριο Αβε, ή εδω δανεικο, ή στην Β ομαδα και βλεπουμε μεχρι τελος Αυγούστου για παιχτη εκει.

Το θεμα ειναι αν του πει ο Βασκος κατω τα χερισ απο τον συγκεκριμενο παιχτη τον θελω, μην κανει καμια μαλακια ο χοντρουλιακας και φερει κανενα μαιντανο στην θεση του και του κοψει την φορα.
Παίκτης της εθνικής πορτογαλιας νέων δεν έρχεται για την β ομάδα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Παίκτης της εθνικής πορτογαλιας νέων δεν έρχεται για την β ομάδα
Πες το στον Μεντιλιμπαρ αυτο αν δεν του κάνει και του πει του χοντρου καντον ο, τι θελεις, εγω να μην τον εχω στα ποδια μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Πες το στον Μεντιλιμπαρ αυτο αν δεν του κάνει και του πει του χοντρου καντον ο, τι θελεις, εγω να μην τον εχω στα ποδια μου.
Βασικός ήτανε στην νέων και από ότι λένε από τους καλύτερους γιατί να μην του κάνει μια χαρά είναι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Βασικός ήτανε στην νέων και από ότι λένε από τους καλύτερους γιατί να μην του κάνει μια χαρά είναι
Αυτο το πραγμα που βγαζετε σαπακια ή παιχταραδες χωρις καν να εχετε ξανα ακουσει το ονομα του παιχτη, πραγματικα με ξεπερναει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Αυτο το πραγμα που βγαζετε σαπακια ή παιχταραδες χωρις καν να εχετε ξανα ακουσει το ονομα του παιχτη, πραγματικα με ξεπερναει.
Δηλαδή ακούμε ο ολυμπιακός κλείνει το βασικο 6αρο οχταρι της εθνικής πορτογαλιας στους νέους και λέμε τι σαπάκι είναι αυτό που πήραμε μάλιστα είναι κι αυτό μια άποψη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.471
Πόντοι
28.246
Δηλαδή ακούμε ο ολυμπιακός κλείνει το βασικο 6αρο οχταρι της εθνικής πορτογαλιας στους νέους και λέμε τι σαπάκι είναι αυτό που πήραμε μάλιστα είναι κι αυτό μια άποψη
Είπα εγώ ότι είναι σαπάκι ή παιχτουρα;

Δεν ξανά ρίχνεις μια ματιά τι έγραψα αντί να διαβάζεις επιλεκτικά;

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
6.485
Πόντοι
5.636
Καλα βασικος στην εθνικη νεων τωρα εγινε ο Νασιμεντο. 6 ματς εχει παιξει ολα κι ολα. Δεν ειναι περιπτωση Πιρολα με 20+ συμμετοχες κ μαλιστα αρχηγος στους κ21. Το λεω επειδη ιδια ηλικια εχει ο Πορτογαλος.

Και αυτος και ο Αργεντινος ειναι προιον σκαουτινγκ (ας ελπισουμε καλου) , με μεταγραφη μετα την πρωτη καλη σεζον τους, φανταζομαι για να προλαβεις τον ανταγωνισμο και να τους παρεις φθηνοτερα απ οτι πχ του χρονου που ισως η τιμη να ηταν διπλασια.

Σωστες επενδυσεις και οι 2 , αμα στην προετοιμασια δεν δειξουν πραγματα τον εναν απ τους 2 τον βλεπω δανεικο Ριο Αβε σιγουρα. Αμα παλι τους γουσταρει ο Μεντι παιζει να μην παρουμε καν αλλο παιχτη στο κεντρο. Οτι πει ο παππουλης παιδες.

Πρεπει μεσα στην επομενη βδομαδα να κλεισουμε τον βασικο εξτρεμ γιατι μετα θα μεινουν μονο τα σαπακια τον Αυγουστο.

Επισης εγω προσωπικα δεν καιγομαι για σεντερ μπακ. 3αδα Πιρολα, Ρετσος, Γαλλος εραστης μου αρκει. Ο Καρμο σαπιος ηταν φετος και κομπλε ηταν η αμυνα. Για 4ο οποιος μπορει να ανταποκριθει απ τους μικρους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Είπα εγώ ότι είναι σαπάκι ή παιχτουρα;

Δεν ξανά ρίχνεις μια ματιά τι έγραψα αντί να διαβάζεις επιλεκτικά;
μια χαρα διαβαζω εγω εσυ που ειδες να βγαζω τον τυπο παιχταρα?ειπα στην εθνικη νεων παιζει βασικος καλος πρεπει να ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom