You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.646
- Πόντοι
- 5.506
«Πίεση να έχω επειδή είμαι προπονητής ή όταν ήμουν παίκτης; Αυτό δεν είναι πίεση, είναι ευλογία» δήλωσε ο νέος προπονητής της Μονακό μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναΐκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
«Δεν έχω καμία πίεση. Με όλη την ταπεινότητα που με διακρίνει, δεν νιώθω πίεση. Πίεση νιώθουν αυτοί που δεν έχουν να φάνε. Πίεση έχουν αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν το γάλα των παιδιών τους. Πίεση να έχω επειδή είμαι προπονητής ή όταν ήμουν παίκτης; Αυτό δεν είναι πίεση. Είναι ευλογία», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης
αντε γαμησου ρε καριεριστα Μποζικα....μουλε
«Δεν έχω καμία πίεση. Με όλη την ταπεινότητα που με διακρίνει, δεν νιώθω πίεση. Πίεση νιώθουν αυτοί που δεν έχουν να φάνε. Πίεση έχουν αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν το γάλα των παιδιών τους. Πίεση να έχω επειδή είμαι προπονητής ή όταν ήμουν παίκτης; Αυτό δεν είναι πίεση. Είναι ευλογία», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.815
- Πόντοι
- 28.246
Μιλάμε για μαλακα, αδερφέ.Μποζίκα,καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς πάνω σε κάποια θέματα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.175
- Πόντοι
- 6.756
ΝαιΜιλάμε για μαλακα, αδερφέ.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.815
- Πόντοι
- 28.246
«Πίεση να έχω επειδή είμαι προπονητής ή όταν ήμουν παίκτης; Αυτό δεν είναι πίεση, είναι ευλογία» δήλωσε ο νέος προπονητής της Μονακό μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναΐκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
«Πάλι κοιμηθήκαμε σε 5άστερο ξενοδοχείο, είχαμε πρωινό, καθίσαμε ως ομάδα να συζητήσουμε, είχαμε καλή διαδρομή με το λεωφορείο, έπειτα πετάξαμε με ιδιωτικό αεροσκάφος όπου ο καθένας έχει τη θέση του.
Μπορούσαμε να παραγγείλουμε να φάμε, να πιούμε, μετά πήραμε τα ζεστά αυτοκίνητά μας και σε 15 λεπτά ήμασταν στο γήπεδο. Έχω περάσει και χειρότερα στη ζωή μου»
Γιαννης. Σε ερώτηση για την ταλαιπωρία των Μπακς. Όταν είχανε μείνει λόγω χιονιά στην Νέα Ορλεάνη και με το που γύρισαν πήγαν καπάκι για αγωνα.
Και ο Μποζίκης τον έχει φάει η μαλακια.
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.217
- Πόντοι
- 456
παιδια εχουμε κανα νεο με μισιτς ????
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 109.385
- Πόντοι
- 46.423

Ολυμπιακός: Ο Τάντιτς κοντά στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τους Σέρβους
Δημοσίευμα στην Σερβία υποστηρίζει πως ο Ντούσαν Τάντιτς βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πήραμε Καμπελά, επέστρεψε ο Βαλμπουενά, έρχεται και ο Τάντιτς ... φτιάχνουμε ομάδα για τα επόμενα 10 χρόνια ...
Spyrman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 1.011
Στις 18 Ιουνίου 2010…..
«ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται είναι κάτι τεράστιο, είναι ΙΔΕΑ»
«Και έβλεπα στης εκδρομές, παιδιά από όλον τον κόσμο που τραγουδούσαν για το όνειρο το τρελό, να φεύγουν στεναχωρημένα, κλαμένα από ορισμένες άσχημες στιγμές»
«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, είχα ένα όνειρο. Να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα με μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Γιατί τους αξίζει για όλα αυτά τα ταξίδια, για όλες αυτές τις στιγμές!»
Βαγγέλης Μαρινάκης
Πηγή: redduckling
«ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται είναι κάτι τεράστιο, είναι ΙΔΕΑ»
«Και έβλεπα στης εκδρομές, παιδιά από όλον τον κόσμο που τραγουδούσαν για το όνειρο το τρελό, να φεύγουν στεναχωρημένα, κλαμένα από ορισμένες άσχημες στιγμές»
«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, είχα ένα όνειρο. Να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα με μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Γιατί τους αξίζει για όλα αυτά τα ταξίδια, για όλες αυτές τις στιγμές!»
Βαγγέλης Μαρινάκης
Πηγή: redduckling
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 28.024
- Πόντοι
- 28.716
Ο ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, γιατί σταμάτησε να κατουράει στο νήμα του ΠΑΟ;;;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.815
- Πόντοι
- 28.246
Αφυδατώθηκε. Θα επανέλθει, μην ανησυχείς.Ο ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, γιατί σταμάτησε να κατουράει στο νήμα του ΠΑΟ;;;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 36.025
- Πόντοι
- 10.656
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.688
- Πόντοι
- 10.446
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.060
- Πόντοι
- 2.306
Η αλλιώς θα μπορούσε να λέει : γτχσ και γτπσ...Βάλε το αριστερό λέι απ ρε Νατάσα............!!!!!!!!!!![]()
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.000
- Πόντοι
- 5.946
Και ποιος σου είπε ότι δεν το λέει????Η αλλιώς θα μπορούσε να λέει : γτχσ και γτπσ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις