Ραζνάτοβιτς.
«Δεν μπορεί ο Πετρούσεφ να παίξει με αυτόν τον προπονητή»
Όταν λέω ότι ο Μπαρτζ΄ώκας περισσότερο κακό κάνει παρά καλό, γίνομαι μαλάκας. Και δεν είναι μόνο ο Πετρούσεφ που δεν τον γουστάρει.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν θα άλλαζε τίποτα ανεξαρτήτως ποιος είναι ο προπονητής.
Ο Πετρούσεφ θέλει να παίζει στο 4 και να παίζει και πολύ.
Όσο υπάρχει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, Πετρούσεφ δεν έρχεται. Ο Πίτερς είναι θείο δώρο και δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο. Αν φύγει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντικατασταθεί με καλύτερο ή αντάξιό του.
Ο Πετρούσεφ είναι χαμένη υπόθεση, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός να τον εκμεταλλευτεί. Το ίδιο και τον Βιλντόζα . Μπορεί να προέρχεται από 2 άνευρες σεζόν, αλλά είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Τόσο με Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα, όσο και με την Αργεντινή έχει δείξει πράγματα.
Δεν έχει νόημα να τους δώσει δανεικούς ή να τους πληρώσει για να τους αποδεσμεύσει.
Αστέρα, θες Πετρούσεφ? Και εγώ ψάχνω σέντερ. Θέλω Μπολομπόϊ πίσω.
Μπασκόνια, σου αρέσει το πακετάκι Πετρούσεφ, Βιλντόζα? Και εγώ ψήνομαι για Ρογκαβόπουλο, Χολ. (Καλά, σε αυτό θα έλεγαν ναι στο λεπτό, μη προλάβουμε να αλλάξουμε γνώμη)
Το ίδιο στην Μπάγερν. Για Μπούκερ, Βάιλερμπαμπ, που ακούγεται ότι ενδιαφέρουν .
Ειδικά ο Πετρούσεφ είναι τρομερό asset, που δεν θα πρέπει να χαθεί χωρίς κάποιο καλό κέρδος.
Ο Λι, ίσως να έπρεπε να δοθεί κάπου δανεικός, όπως ο Πετρούσεφ φέτος.
Στον Ολυμπιακό δε φαίνεται να μπορεί να έχει χρόνο. Ας πάει κάπου να παίξει και να γράψει νούμερα, ώστε να μπορέσει να πουληθεί του χρόνου. Σε καμιά Παρί ιδανικά, που δεν αποτελεί ουσιαστικό ανταγωνιστή και το στυλ παιχνιδιού του της ταιριάζει ταμάμ.
Γενικά πάντως, μη τρελαινόμαστε με τον Μπαρτζό. Για όλους τους προπονητές ισχύει αυτό. Άλλοι παίκτες τους γουστάρουν και άλλοι όχι.
Για κάθε Πετρούσεφ ή Σλούκα υπάρχει και ένας Μακίσικ που θα έπαιζε και για τα μισά για τον Μπαρτζώκα ή ένας Τζέιμς ή Χεζόνια που παρακαλάνε να παίξουν για αυτόν.
Και ειδικά για αυτούς τους δύο (Σλούκα,Πετρούσεφ) ο Μπαρτζώκας είναι περισσότερο υπεκφυγή παρά ή αιτία που πραγματικά έφυγαν. Λεφτά και Βεζένκοφ ήταν αντίστοιχα αυτές.