Αρσεναλάκιας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.829
- Πόντοι
- 13.116
Δεν ξεπερνιεται ο Τσιπρας μαν..... Θελει 3 Μελισαννιδηδες κ 2 Ναντια Κομανετσι στην καθησια του....Ο Βρούτσης με την κωλοτουμπα του ξεπέρασε τον τσιπρα

Δεν ξεπερνιεται ο Τσιπρας μαν..... Θελει 3 Μελισαννιδηδες κ 2 Ναντια Κομανετσι στην καθησια του....Ο Βρούτσης με την κωλοτουμπα του ξεπέρασε τον τσιπρα

Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα αδέρφια είναι να προχωρήσουν τη μήνυση που του έκαναν προχθές στο ΣΕΦ.Οι τύποι Αγγελόπουλοι είναι ξεκάθαρα ηλίθιοι
Με τη στάση τους επέτρεψαν στα ΜΜΕ και την πολιτεία να τους εξισώσει με τον μπαχαλακια υβριστη
κυβερνηση τσίρκο που δεν τολμάει να τιμωρήσει τον ολιγαρχη υβριστή και εκβιαστηΤην πρώτη και κύρια ευθύνη την έχει ο Κούλης κι η κυβέρνηση των ηλιθίων....
Κατ'αρχάς ο πρεζάκιας ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο ΣΕΦ !
Μην το ξεχνάμε αυτό ! Άλλο αν ο εισαγγελέας της πούτσας έκανε για άλλη μια φορά τον κινέζο !
Οι Αγγελόπουλοι , ανεξάρτητα με τα όσα λάθη έχουν κάνει στον παρελθόν και όσα θα κάνουν στο μέλλον , δεν μπορούν να εξισώσουν το προφίλ τους και την εικόνα τους με τον ΗΛΙΘΙΟ -ΠΡΕΖΟΚΑΜΜΕΝΟ , ο οποίος σέρνει σ'αυτό το γαϊτανάκι της παράνοιας και την instagramo-κορούλα του ! Ωραία διαπαιδαγώγηση ! Μπράβο !
Τα ψωμιά του Τράκη , τελειώνουν.....εγώ αυτό έχω καταλάβει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο....
Ο Αταμάν ως πρέσβης του Τούρκικου πολιτισμού στην χώρα μας ,(τρομάρα του ) κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένα άτομα ....
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει , γιατί για άλλη μια φορά , βρήκε αφορμή ένα φτηνιάρικο θέμα να ρίξει στην μάπα του κοσμάκη ....κι όλα καλά....κι όλοι ευτυχισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης !
Και το μπασκετάκι πάει άκλαφτο !
Πέρα λοιπόν απ'τις οπαδικές προτιμήσεις του καθενός , το συμπέρασμα που κατά την γνώμη μου βγαίνει για άλλη μια φορά , είναι ότι αυτή η χώρα είναι ΕΝΤΕΛΩ΅΅Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ !!!!!
Ισχυει τυπε κι ειμαι σιγουρος οτι αν τον δεις θα του το πεις στα μουτρα100% βαζελος ειναι ο πρεζακιας.αυτο ειναι οι βαζελοι.
Το μόνο ευχάριστο, σε κάθε γήπεδο του χρόνου θα ακούγονται τα συνθήματα για ΤουρκίαMε φούντα
ρε τσακα θα φερεις τον προγκηπα?Ισχυει τυπε κι ειμαι σιγουρος οτι αν τον δεις θα του το πεις στα μουτρα
Διοτι οι γαβροι ειναι αντριωμενοι,με @@
Κι οχι @@αντρειωμενοι
του δε ποιντ οπως πανταρε τσακα θα φερεις τον προγκηπα?
εγω θελω μηνυσεις και αρχης γενομενης απο παρασκευη,ανοιξε τον χορο ο πρεζακιας ας συνεχιστει.Το μόνο ευχάριστο, σε κάθε γήπεδο του χρόνου θα ακούγονται τα συνθήματα για Τουρκία
βλεπω εσας τους παντελωνατους απο προεδρους μεχρι οπαδους οποτε λεω ας πω κατι να ριξω τους τονους γιατι κρεμονται τα μπαλακια σας απο την τιμιοτητα που σας διακρινει.του δε ποιντ οπως παντα
Τι να τολμήσουνε ρε συ ? Ποιοι να τολμήσουνε ?κυβερνηση τσίρκο που δεν τολμάει να τιμωρήσει τον ολιγαρχη υβριστή και εκβιαστη