Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.697
Πόντοι
4.316
βλεπω εσας τους παντελωνατους απο προεδρους μεχρι οπαδους οποτε λεω ας πω κατι να ριξω τους τονους γιατι κρεμονται τα μπαλακια σας απο την τιμιοτητα που σας διακρινει.
Τυπε δε μ αρεσουν οι υψηλοι τονοι
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,στους γιους μου βλαμμενο τον ανεβοκατεβαζω κι ειμαι του χωρου (επαγγελματικα εννοω)
κρατα το αυτο και παμε απο δω κ κατω
Υπαρχει ενα τεραστιο αλλα
Ν ακουω αυτους που αποθεωναν τη Ριζουπολη, τις μαγκιες του χοντρου στη Λεωφορο(σουλατσο με τριαντα μπραβους στο γκαζον,να βοσκησει ) τα ντου στο Σισε κλπ να ηθικολογουν ειναι σαν ν ακουω την πουτανα να κατηγορει οσες γαμιουνται
Επισης ν ακουω διαφορα αστεια για τον Αταμαν με ανακατευει
ΟΣλουκας ηταν μαγκας που πανηγυρισε τιτλο στην Πολη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην πλατη και βλεπω ποσο...εθνικο σεβασμο του δειχνετε
Απολυτως σωστο ειναι αυτο που ειπε ο Αταμαν κι αν ηταν Ελληνας θα τον χειροκροτουσατε και τα λεγε στην Πολη

Οσο για τις νυφιτσες τους δροσερους ,αυτοι ειναι οι ιδιοι που δινουν διαπιστευσεις σε Μιρωτσους,Ιωσηφ κλπ για να τραμπουκιζουν .Μιλαμε για συλοογο που εχει ΠΡΟΕΔΡΟ τον Κουντουρη!!!!Ποιον ? Τον Κουντουρη της Παιανιας ,τον Κουντουρη της 7
Για την κουραδα το Λεπενιωτη αστο,να μην ανοιξει το στομα μου
Αυτα.Κουραστηκα και πιθανοτατα κουρασα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.719
Πόντοι
5.006
Το γεγονος οτι εκαναν γι ακομα μια φορα πισω θα ειναι η ταφοπλακα του τμηματος.

Ο πρεζακιας ελεγε οτι θα γαμησει την ανηλικη κορη του ενος, εκανε κωλοδαχτυλα σε ολο το γηπεδο, τραμπουκιζε μπατσους, διεφυγε απο αυτοφορο και ουτε να του απαγορευτει η εισοδος στα υπολοιπα ματς δεν καταφεραν.

Αντι να ριξουν μπουρλοτο και να ακυρωθει το μπουρδελο το πρωταθλημα του τζανκου εκαναν πισω. Για να ρθει ο Αταμαν στο ΣΕΦ που ειπε οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι μπασταρδοι.

Μια ζωη στην καρπαζια θα ειναι τ αδερφια οσο δεν το πανε στα ακρα.

δεν υπαρχει σωτηρια τυπε...δυστυχως τα αναρχιδα αδερφια αγορασαν το ιερο σημα και ονομα του ολυμπιακου μας και το καπιλευονται εδω και χρονια...:cry:

μιλαμε οι τυποι βγαλανε κοινη ανακοινωση με τον βαζελο!!!!!!!για ενα ματς που δεν επεσε ουτε χαρτσοπετσετα μεσα!!!!!
επειδη ηρθε ενας πρεζακιας που θιχτηκε επειδη του βρισαμε την ΕΝΗΛΙΚΗ κόρη του!!!!!!!ενω μια μερα πριν ελεγε οτι θα ερθει στο σεφ για να τον βριζουν 15χιλιαδες!!!!!
μαλάκα μπορουμε να λεμε στο γηπεδο ή θα μας το κοψουν και αυτο?????:think::confused:

αδιανοητα πραγματα!!!!!βγαλαμε κοινη ανακοινωση με τον βαζελο, ουσιαστικα ζητωντας συγγνωμη για ο,τι εγινε και υποσχομαστε οτι θα ειμαστε καλα παιδια απο εδω και περα.....ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!απλα βριζαμε!!!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.216
Πόντοι
28.246
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,στους γιους μου βλαμμενο τον ανεβοκατεβαζω κι ειμαι του χωρου (επαγγελματικα εννοω)
κρατα το αυτο και παμε απο δω κ κατω
Υπαρχει ενα τεραστιο αλλα
Ν ακουω αυτους που αποθεωναν τη Ριζουπολη, τις μαγκιες του χοντρου στη Λεωφορο(σουλατσο με τριαντα μπραβους στο γκαζον,να βοσκησει ) τα ντου στο Σισε κλπ να ηθικολογουν ειναι σαν ν ακουω την πουτανα να κατηγορει οσες γαμιουνται
Επισης ν ακουω διαφορα αστεια για τον Αταμαν με ανακατευει
ΟΣλουκας ηταν μαγκας που πανηγυρισε τιτλο στην Πολη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην πλατη και βλεπω ποσο...εθνικο σεβασμο του δειχνετε
Απολυτως σωστο ειναι αυτο που ειπε ο Αταμαν κι αν ηταν Ελληνας θα τον χειροκροτουσατε και τα λεγε στην Πολη

Οσο για τις νυφιτσες τους δροσερους ,αυτοι ειναι οι ιδιοι που δινουν διαπιστευσεις σε Μιρωτσους,Ιωσηφ κλπ για να τραμπουκιζουν .Μιλαμε για συλοογο που εχει ΠΡΟΕΔΡΟ τον Κουντουρη!!!!Ποιον ? Τον Κουντουρη της Παιανιας ,τον Κουντουρη της 7
Για την κουραδα το Λεπενιωτη αστο,να μην ανοιξει το στομα μου
Αυτα.Κουραστηκα και πιθανοτατα κουρασα
Ψιτ, ο Σλούκας αρνηθηκε να πιασει στα χερια του πανό για τους εορτασμους για τον Κεμαλ. Απλα σταθηκε διπλα στους συμπαιχτες του στην Φενερ χωρις να το ακουμπησει καν. Τον καλεσαν για απολογία.

Εσεις του γυρεψατε και συγγνωμη του Αταμαν και η ΚΑΕ σφυριζε αδιάφορα.

Τελευταία τροποποίηση:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
Ισχυει τυπε κι ειμαι σιγουρος οτι αν τον δεις θα του το πεις στα μουτρα
Διοτι οι γαβροι ειναι αντριωμενοι,με @@
Κι οχι @@αντρειωμενοι
τυπε,εσυ επισης εισαι 100% βαζελος.τετοιος βλακας,μονο την ομαδα σου θα μπορουσε να υποστηριζει.ολη η ελλαδα ειδε ενα μαλακισμενο πρεζονι να λεει "εγω εσενα,θα σου γαμησω την κορη" και τωρα να ορκιζεται πως ειπε "βλεπετε;θελουν να μου γαμησουν την κορη".ειστε αναρχιδοι μεχρι το μεδουλι,γελανε μαζι σας μεχρι και οι εθνικοι αλεξανδρουπολης κι εσεις καμαρωνετε.
ειλικρινα,τι μπορουμε να συζητησουμε;

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.545
Πόντοι
3.506
Την πρώτη και κύρια ευθύνη την έχει ο Κούλης κι η κυβέρνηση των ηλιθίων....
Κατ'αρχάς ο πρεζάκιας ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο ΣΕΦ !
Μην το ξεχνάμε αυτό ! Άλλο αν ο εισαγγελέας της πούτσας έκανε για άλλη μια φορά τον κινέζο !

Οι Αγγελόπουλοι , ανεξάρτητα με τα όσα λάθη έχουν κάνει στον παρελθόν και όσα θα κάνουν στο μέλλον , δεν μπορούν να εξισώσουν το προφίλ τους και την εικόνα τους με τον ΗΛΙΘΙΟ -ΠΡΕΖΟΚΑΜΜΕΝΟ , ο οποίος σέρνει σ'αυτό το γαϊτανάκι της παράνοιας και την instagramo-κορούλα του ! Ωραία διαπαιδαγώγηση ! Μπράβο !

Τα ψωμιά του Τράκη , τελειώνουν.....εγώ αυτό έχω καταλάβει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο....

Ο Αταμάν ως πρέσβης του Τούρκικου πολιτισμού στην χώρα μας ,(τρομάρα του ) κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένα άτομα ....

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει , γιατί για άλλη μια φορά , βρήκε αφορμή ένα φτηνιάρικο θέμα να ρίξει στην μάπα του κοσμάκη ....κι όλα καλά....κι όλοι ευτυχισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης !

Και το μπασκετάκι πάει άκλαφτο !

Πέρα λοιπόν απ'τις οπαδικές προτιμήσεις του καθενός , το συμπέρασμα που κατά την γνώμη μου βγαίνει για άλλη μια φορά , είναι ότι αυτή η χώρα είναι ΕΝΤΕΛΩ΅΅Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ !!!!!
Ταυτίζομαι τυπε.. Ολοσωστος.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.697
Πόντοι
4.316
τυπε,εσυ επισης εισαι 100% βαζελος.τετοιος βλακας,μονο την ομαδα σου θα μπορουσε να υποστηριζει.ολη η ελλαδα ειδε ενα μαλακισμενο πρεζονι να λεει "εγω εσενα,θα σου γαμησω την κορη" και τωρα να ορκιζεται πως ειπε "βλεπετε;θελουν να μου γαμησουν την κορη".ειστε αναρχιδοι μεχρι το μεδουλι,γελανε μαζι σας μεχρι και οι εθνικοι αλεξανδρουπολης κι εσεις καμαρωνετε.
ειλικρινα,τι μπορουμε να συζητησουμε;
Τυπε το βλακασ στο επιστρεφω με τοκο :ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ
Οσο για το αναρχιδοι - σε αποδειξη της βλακειας σου- δεν ειναι οπαδικος προσδιορισμος
πχ αναρχιδος ειναι οποιος βριζει καποιον μεσω πληκτρολογιου

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.094
Πόντοι
606

παιδια ο αθηναιος 44 με εστειλε 0,50 λεπτα με το i bank της εθνικης και με ειπε να σας πω οτι αυτος που κανει μονοζυγο ειναι η Παναθα στο Μπασκετ και η Χοντρη ο Ολυμπιακος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,
κραταω αυτό μόνο που με καλύπτει και είναι αυτό που ζητάω απο τους παναθηναικούς αλλα΄μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ενάς να τον καταδικάσει τόσο καιρό και συνέχεια τον δικαιολογούνε.
για ολα τα υπόλοιπα μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση αλλά θα κουράσουμε και κλείνω με τον αταμαν δικαιώμα του να υπερασπίζεται την πατρίδα δεν έχει καμία δικαιολογία να βρίζει ελλήνες οπαδούς.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Ψιτ, ο Σλούκας αρνηθηκε να πιασει στα χερια του πανό για τους εορτασμους για τον Κεμαλ. Απλα σταθηκε διπλα στους συμπαιχτες του στην Φενερ χωρις να το ακουμπησει καν. Τον καλεσαν για απολογία.

Εσεις του γυρεψατε και συγγνωμη του Αταμαν και η ΚΑΕ σφυριζε αδιάφορα.

Βασικα δεν ειχα ιδεα οτι ειχε γινει αυτο...

"Ο Κώστας Σλούκας έσπευσε να εξηγηθεί μετά το τέλος του αγώνα και, θέλοντας να “κατευνάσει τα πνεύματα”, τόνισε: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

Στηρίζει τον Σλούκα ο Ερνέμ Τσαν

Τη στήριξή του στον Έλληνα διεθνή γκαρντ, έσπευσε να εκφράσει δημόσια ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, Ερνέμ Τσαν. Ο Τούρκος προπονητής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά την αφοσίωσή μου στη σημαία της Τουρκίας και στον μεγάλο μας ηγέτη, Ατατούρκ. Ο Κώστας Σλούκας έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο»."

:coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
η βαζελα ο κυριος γιαννακοπουλος και η ξεφτυλα 13 συνεχιζουν την προπαγανδα,οτι ειδαμε δεν ισχυει υπαρχει μονο η δικη τους αληθεια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.182
Πόντοι
16.411
η βαζελα ο κυριος γιαννακοπουλος και η ξεφτυλα 13 συνεχιζουν την προπαγανδα,οτι ειδαμε δεν ισχυει υπαρχει μονο η δικη τους αληθεια.
Αυτά

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.701
Πόντοι
48.917
Αυτά

Είχα κάποιες αμφιβολίες διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωπος έστω κ ναρκομανής μπορεί να πει αυτό το πραμα ...βέβαια αυτός είχε παρελθόν όπως τότε που έβριζε την Τσαρούχα κ την έλεγε πουτανα όπως κ την οικογένεια Σπανούλη να πάει στον τάφο

Μετα από αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρο τι λέει.κ.γενιμα οι Αγγελόπουλοι θα κάνουν λάθος να κατεβάσουν την ομάδα αύριο ..

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.964
Πόντοι
446
Αυτά

Αυτά

Εκτός λοιπόν από μια άνανδρη πουστάρα που είναι ,γιατί δεν παραδέχεται τι είπε , πριν και πάνω απ'όλα , είναι βαθιά ΗΛΙΘΙΟΣ , γιατί στο γήπεδο , εκτός από κάμερες , υπάρχουν και καμια 15αριά χιλιάδες κινητά με κάμερες , οπότε αυτονόητο είναι ότι δεν ξεφεύγει τίποτα !!!

Ούτε αυτόν τον απλό συνειρμό σκέψεων δεν είναι ικανή να κάνει αυτή η σκατόψυχη -κομπλεξική -πουστάρα!

Του αξίζουν τα χειρότερα , σε όλα τα επίπεδα κι ας είναι εξαρτημένος!Στ'αρχίδια μας !!!

Δεν είμαι υπέρ της βίας , ούτε των χούλιγκαν !

Αλλά δεν πιστεύω και στην παθητική ανοχή των πάντων !

Αν όλα αυτά , γίνονταν στο ΣΕΦ πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια , τότε που στη θέση των influencers υπήρχαν κάτι "εξαιρετικά καλόπαιδα" , τα πράγματα θα είχαν κυλήσει εντελώς διαφορετικά, το ζήτημα θα είχε λυθεί γρήγορα και χωρίς δικαστήρια (ο Ολυμπιακός απλά θα έτρωγε βαριά τιμωρία και πρόστιμο) αλλά αυτή η πρεζοπουστάρα , δεν θα ξαναέκανε κωλοδάχτυλο ΠΟΤΕ και σε κανέναν και φυσικά δεν θα απειλούσε ποτέ ξανά κάποιον , ότι θα του βιάσει την ανήλικη κόρη ....

Η λούγκρα θα ξαναέβρισκε την χαμένη της ευγένια και θα ανακάλυπτε πόσο ευτυχισμένη πορεύεται με την θηλυκή πλευρά της ζωής της...

Η ομάδα κατά την γνώμη μου , πρέπει να κατέβει αύριο , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

Πρέπει να κατέβει , για να ξευτιλίσει την ομάδα αυτού του ΠΟΥΣΤΗ και όσων ηλίθιων ΒΑΖΕΛΩΝ συνεχίζουν απτόητοι να επικροτούν αυτά που κάνει(που δυστυχώς είναι πολλοί)μέσα στο γήπεδο !

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.216
Πόντοι
28.246

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.971
Πόντοι
1.346
επειδη με εξαιρεση τον Σλουκα και τον Μητογλου οι υπολοιποι δεν ξερουν Ελληνικα,προτεινω στο ΣΕΦ να ακουγεται μονο ενα συνθημα:
Help your boss,he is drug addicted

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.971
Πόντοι
1.346
Μην γελατε ρε μαλακες,καντε το κορεο να το δειχνει η τηλεοραση.Χωρις λαθη ομως,οπως τοτε που πηγατε να γραψετε για την Κυπρο και οι αναπηροι δεν ηξεραν ουτε Ιστορια ουτε αριθμητικη.Οπως το βλεπετε γραψτε το.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.971
Πόντοι
1.346
Μην γελατε ρε μαλακες,καντε το κορεο να το δειχνει η τηλεοραση.Χωρις λαθη ομως,οπως τοτε που πηγατε να γραψετε για την Κυπρο και οι αναπηροι δεν ηξεραν ουτε Ιστορια ουτε αριθμητικη.Οπως το βλεπετε γραψτε το.
καντε το ρε μουναρες,δεν ζηταω τιποτα για πνευματικα δικαιωματα.Και γυρνωντας το αναποδα να γραφει Not only DRUG ADDICTED,but PISOGLENTIS too.Και ασε τον πουστοτουρκο τον Αταμαν να ρωταει ουατ ιζ πισογκλεντις;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
καντε το ρε μουναρες,δεν ζηταω τιποτα για πνευματικα δικαιωματα
ευκαιρια ψαχνουν να φυγουν απτο γηπεδο να το παρουν στα χαρτια. Προφανως και εμεις το ιδιο. Δυστυχως ετσι οπως γιναμε, ουτε καζουρα δεν θα επιτρεπεται απο τους οπαδους. Θα καθονται βοηθοι κτλ με μπλοκακια να μετρανε ποσες φορες ειπε κακες λεξουλες η εξεδρα. Τι πανο να σηκωσεις; Αν προσβαλει καποιον αντιπαλο, δεν θα αρχισει το ματς αν δεν κατεβει...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.719
Πόντοι
5.006
Το έχω σε καλύτερη βερσιόν που φαίνεται και πιο καθαρά και ξαστερα.

ξεχασε στην μεταφραση το ¨εγω, εσενα θα σου....", αλλα ενταξει ειναι και ναρκομανης ανθρωπος....που να θυμαται τι ελεγε χθες...
:confused::confused::confused:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.701
Πόντοι
48.917
ξεχασε στην μεταφραση το ¨εγω, εσενα θα σου....", αλλα ενταξει ειναι και ναρκομανης ανθρωπος....που να θυμαται τι ελεγε χθες...
:confused::confused::confused:
Άντε αυτός είναι πρεζακιας κ το κουμάντο της βιανεξ στην ουσία του κάνει η merck& co αλλά οι Αγγελόπουλοι οι διοικουν κοτζαμ Arcadian δεν τρέπονται να ξεφτιλιζινται έτσι
Λίγη επαγγελματική τσίπα δεν έχουν πάνω τους να καταλάβουν ότι πρέπει να πάρουν την ομάδα από τους τελικούς κ να φύγουν;
Αν έστω 20% κερδίσουν το πρωτάθλημα δεν έγινε κ κάτι τραγικό αλλά αν δώσουν τη χαρά στο πρεζόνι κ στους στεργμενους βαχελους να πάρουν το πρωτάθλημα θα χαίρονται λες και κέρδισαν το mundial ..
Αν πάρεις την ομάδα κ φύγεις το πρεζόνι θα μείνει μόνο του κ θα πιει όλη την Κολομβία πάλι

Πραγματικά τα gay αδέρφια δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο χάνουν από το χθεσινό deal ??.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom