Τυπε δε μ αρεσουν οι υψηλοι τονοιβλεπω εσας τους παντελωνατους απο προεδρους μεχρι οπαδους οποτε λεω ας πω κατι να ριξω τους τονους γιατι κρεμονται τα μπαλακια σας απο την τιμιοτητα που σας διακρινει.
Δε μ αρεσει ουτε η συμπεριφορα του dpg, δε μ εκφραζει ουτε το υφος ουτε η αθλια αισθητικη του,στους γιους μου βλαμμενο τον ανεβοκατεβαζω κι ειμαι του χωρου (επαγγελματικα εννοω)
κρατα το αυτο και παμε απο δω κ κατω
Υπαρχει ενα τεραστιο αλλα
Ν ακουω αυτους που αποθεωναν τη Ριζουπολη, τις μαγκιες του χοντρου στη Λεωφορο(σουλατσο με τριαντα μπραβους στο γκαζον,να βοσκησει ) τα ντου στο Σισε κλπ να ηθικολογουν ειναι σαν ν ακουω την πουτανα να κατηγορει οσες γαμιουνται
Επισης ν ακουω διαφορα αστεια για τον Αταμαν με ανακατευει
ΟΣλουκας ηταν μαγκας που πανηγυρισε τιτλο στην Πολη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην πλατη και βλεπω ποσο...εθνικο σεβασμο του δειχνετε
Απολυτως σωστο ειναι αυτο που ειπε ο Αταμαν κι αν ηταν Ελληνας θα τον χειροκροτουσατε και τα λεγε στην Πολη
Οσο για τις νυφιτσες τους δροσερους ,αυτοι ειναι οι ιδιοι που δινουν διαπιστευσεις σε Μιρωτσους,Ιωσηφ κλπ για να τραμπουκιζουν .Μιλαμε για συλοογο που εχει ΠΡΟΕΔΡΟ τον Κουντουρη!!!!Ποιον ? Τον Κουντουρη της Παιανιας ,τον Κουντουρη της 7
Για την κουραδα το Λεπενιωτη αστο,να μην ανοιξει το στομα μου
Αυτα.Κουραστηκα και πιθανοτατα κουρασα