nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Τελείωνε το ματς ρε Ραϊτ έχουμε Big Brother σε λιγο
Μαλακιζομαστε τώρα όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλακιζομαστε τώρα όμως
Πω ρε νικ
Πω ρε πουστηΑδερφέ όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα αποψε. Έχω ήδη στρώσει τραπεζι και προβολή αγώνα.
![]()
Δε βλέπω να βάζουμε κάνα τρίποντο παλιΠω ρε νικ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε πουστη
και τα αφεντικα σου το ιδιο θελουνΒέβαια και χάσατε μόνοι σας!
Δεν πειράζει, η γυναίκα μου θέλει κ πέμπτο παιχνίδι για να ξαναπάει στο ΣΕΦ με τα αφεντικά της!
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεχίζει στο 3ο δεκάλεπτο με την πεντάδα που έκλεισε καταπληκτικά το ημίχρονο και κέρδιζε με 36-44. Εξαφάνισε τον Ράιτ που είχε βρει ρυθμό κι έπαιζε πολύ καλά. Σου βγήκε μια ωραία πεντάδα στο 2ο που έκανε πάρτι και τους πατούσε κάτω κι εσύ εκεί να ξαναβάλεις τους πεθαμένους που έφαγαν 30 σε ένα δεκάλεπτο. Εμμονικός όπως πάντα και κοιμισμένος είσαι ικανός να το χάσεις από 2-0 όπως με τον βάζελο. Ομολογουμένως σημαντική απώλεια του Φουρνιέ απόψε. Πάμε δυνατά την Πέμπτη για το 3-1 ρε ΘΡΥΛΑΡΑ να τελειώνουμε. Μη μας βγάζετε την ψυχή για μία πρόκριση
Εννοείται πως λείπει ο Φουρνιε όμως κάθε φορά τα ίδιαΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεχίζει στο 3ο δεκάλεπτο με την πεντάδα που έκλεισε καταπληκτικά το ημίχρονο και κέρδιζε με 36-44. Εξαφάνισε τον Ράιτ που είχε βρει ρυθμό κι έπαιζε πολύ καλά. Σου βγήκε μια ωραία πεντάδα στο 2ο που έκανε πάρτι και τους πατούσε κάτω κι εσύ εκεί να ξαναβάλεις τους πεθαμένους που έφαγαν 30 σε ένα δεκάλεπτο. Εμμονικός όπως πάντα και κοιμισμένος είσαι ικανός να το χάσεις από 2-0 όπως με τον βάζελο. Ομολογουμένως σημαντική απώλεια του Φουρνιέ απόψε. Πάμε δυνατά την Πέμπτη για το 3-1 ρε ΘΡΥΛΑΡΑ να τελειώνουμε. Μη μας βγάζετε την ψυχή για μία πρόκριση
Με δαύτον όλα πιθανά είναι. Αλλά πιστεύω ότι θα γίνει το 3-1 αύριοΠαρότι πιστεύω ότι θα περάσετε 3-1,αν τα καριόλια σας πάνε σε 5ο ματς,βρώμα η δουλειά,ακριβώς λόγω Μπαρτζώκα
Κακά τα ψέματα είναι ένας απ'τους κομβικούς μας παίχτες ο Φουρνιέ και η απουσία του φάνηκε. Αλλά όπως σωστά είπες άντε γαμήσου έχεις ένα σωρό παίχτες. Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο τύπος δεν κάνει σωστή διαχείριση του υλικούΕννοείται πως λείπει ο Φουρνιε όμως κάθε φορά τα ίδια
Έλειπε ο Χ έλειπε ο Υ έλειπε ο Ω αντε γαμησου 200 παίκτες πήρες γι αυτο το λόγο
Και όλο λείπουν αλλά Λαρετζακης ξέρω γω Λόγκ Ντορσευ δεν πήραν ποτέ λεπτά συμμετοχής
Σήμερα και καλά Φαλ έδωσε μάχες και καλά που αν έδωσε κάποιος μάχες ήταν ο Ράιτ ο οποίος σε έναν σχεδόν αιφνιδιασμό δεν έδωσε πάσα που όντως θα έπρεπε μπορούσε.Μπγκε στο γήπεδο να τον αρπάξει.Οταν ο Φαλ πχ έπαιζε σαν πλέι μέικερ για να μην μπει στη ρακέτα κιχ
Ποιο καλοκαίρι??.. Τώρα!!!ο μπαρτζωκας πρεπει να φυγει το καλοκαιρι ...... εχασε δικο του παιχνιδι