raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.506
- Πόντοι
- 5.006
για την πουτσα ηταν...δεν ηξερε μπασκετ τυπε...Τάκη τι έγινε με νικλα?έσπρωχνε καμία?
για την πουτσα ηταν...δεν ηξερε μπασκετ τυπε...Τάκη τι έγινε με νικλα?έσπρωχνε καμία?
Μάλιστα και πως τα σάρωσαμε ολαγια την πουτσα ηταν...δεν ηξερε μπασκετ τυπε...
αφου ειχαμε ροστερ ρε μεγαλεΜάλιστα και πως τα σάρωσαμε ολα
Τώρα θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια να τον σουταρουναφου ειχαμε ροστερ ρε μεγαλε
εκλεισε ο κυκλοςΤώρα θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια να τον σουταρουν
Μια χαρά.εκλεισε ο κυκλος
θα φερουν ξενο καλυτερο
να έχουμε να γράφουμε νικΤι είπαμε πριν 15 μέρες?
Ξανάρχισε σήριαλ Ελ Καμπι
Ρε δε γαμιεστε
Ξεκινήστε τις μαλακιες πάλι για τον πάντα Ολυμπιακό Φορτουνη τώρα που είναι Ολυμπιακός αλλά όταν έχει 3 εκατομμύρια γίνεται Αλ Χαλιλι κι αν έχει 4 εκατομμύρια Αντίς Χαλιλι
Μιλάει και με Χαλάντ ο Ολυμπιακός ξερουμε
Λες να μάθουμε πως το ΔΙΕΤΕΣ συμβόλαιο του Ελ Καμπι δεν ανανεώθηκε ακριβώς αλλά επεκτάθηκε αλλά δεν επεκτάθηκε ακριβώς παρατάθηκε οπότε δεν είχε κλείσει και τελικά με νύχια και με δόντια η διοίκηση τον κράτησε και μιλάει με τον κοντό αλλά δεν μιλάει με τον κοντό και έρχεται ο κοντός αλλά όχι ακόμα και ο Ορτα θα ξανανέβει στο αεροπλάνο?να έχουμε να γράφουμε νικ
“Αυτή η εποχή για εσάς τους δημοσιογράφους είναι μια χρυσή εποχή γιατί μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε. Εμείς, δεν θα βγούμε να πούμε όχι, γιατί συζητήσεις γίνονται πολλές και μερικές φορές δεν τις ξέρω κι εγώ".Λες να μάθουμε πως το ΔΙΕΤΕΣ συμβόλαιο του Ελ Καμπι δεν ανανεώθηκε ακριβώς αλλά επεκτάθηκε αλλά δεν επεκτάθηκε ακριβώς παρατάθηκε οπότε δεν είχε κλείσει και τελικά με νύχια και με δόντια η διοίκηση τον κράτησε και μιλάει με τον κοντό αλλά δεν μιλάει με τον κοντό και έρχεται ο κοντός αλλά όχι ακόμα και ο Ορτα θα ξανανέβει στο αεροπλάνο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΥΓ Πολύ εύκολα δεν θα ξανανέβει ο Ορτα στο αεροπλάνο?
“Αυτή η εποχή για εσάς τους δημοσιογράφους είναι μια χρυσή εποχή γιατί μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε. Εμείς, δεν θα βγούμε να πούμε όχι, γιατί συζητήσεις γίνονται πολλές και μερικές φορές δεν τις ξέρω κι εγώ".
Σωκράτης Κόκκαλης 2008
Αδερφέ όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα αποψε. Έχω ήδη στρώσει τραπεζι και προβολή αγώνα.Μεγάλο πλήγμα στον Ολυμπιακό: Νοκ άουτ για το Game 3 ο Φουρνιέ!
Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη απώλεια στο σημερινό Game 3 των playoffs με τη Ρεάλ, καθώς, ο Εβάν Φουρνιέ τέθηκε νοκ άουτ λόγω αιματώματος.