Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.691
Πόντοι
13.116
Και περσυ μαν τα ίδια λέγαμε "άνεση για μεταγραφες" "δεν παίζει προκροματικα" "έχει την άνεση να πάρει παικτη" και τελικά πήραμε πρώην ποδοσφαιριστη για να βγάλει σελφι ο Μίλτος και εξτρεμ τον πούλησε ο "κολλητος" του τον Πρόεδρο γιατί πάνω από όλα τον ένοιαζε ο δεφνοστεφανωμενος και μετα ο χοντρός φυσικά έμενε στα αδιάβαστα.
Περιεργως τον Αύγουστο ψάχναμε πάλι για εξτρεμ αλλά ήταν δύσκολος ο Αύγουστος να βρούμε εξτρεμ και μετά έγινε δύσκολος και ο Δεκέμβριος αλλά μετά έγινε και ο Γενάρης δύσκολος και εκεί που ήθελε εξτρεμ να συγκλίνει και έδινε 10 εκατομμύρια τελικά ήταν πολλά τα 10 εκατομμύρια και προτιμήθηκε ο Παλμα που συγκλίνει ταχαμου και είναι φθηνός γιατί δεν μπορεί να δίνει 10 εκατομμύρια ειναι υπερβολή
Στο μεταξύ αποκλείεσαι από τους ψαράδες τις Μποντο και βάζεις τα θεμέλια για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις περί πλαστικού γηπέδου στρατηγού ανεμου κτλ
Όχι
Η πρόκριση δεν χάθηκε από το πλαστικό γήπεδο όμως χάθηκε γιατί δεν πήρες εξτρεμ
το ξέρω μωρέ...τι να κανς ? Να μαλοις ? Έχει χούγια ο πρόεδρας που δεν τα κόβει εύκολα..
απλά νομίζω ότι έχει κερδίσει πλέον το δικαίωμα ο παππούς να κάνει ότι θέλει....αυτόν εμπιστευόμαστε άλλωστε όσο κανέναν άλλο...
νομίζω ότι φέτος θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.....:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μακρυα απο μας τυπε:confused::confused:
ρε δικέ μου..άλλαξε άβαταρ μεγαλοβδομαδιάτικα...ήμαρτον που θα έλεγε και ο Γεωργίου !!

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Παίδες τι έμαθα ρε και στενόχωρηθηκα?
Στήσαμε τα πάντα φέτος λέει πωπω

Δημοσίευση στο thread ''Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ'' Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 5250 - bourdela.com forum

Μου θυμίζει το τελικό κυπέλλου , ο γαύρος με δολιο τρόπο στημένα κλπ οπωσ συνηθίζει να κάνει , τους εβγαλε όλους εκτός κ τώρα θα παίξει τελικό με το παράρτημα του , τα φίδια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.642
Πόντοι
5.006
Στο μεταξύ αποκλείεσαι από τους ψαράδες τις Μποντο και βάζεις τα θεμέλια για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις περί πλαστικού γηπέδου στρατηγού ανεμου κτλ
Όχι
Η πρόκριση δεν χάθηκε από το πλαστικό γήπεδο όμως χάθηκε γιατί δεν πήρες εξτρεμ

αυτα ειναι μαλακιες....το γηπεδο της μποντο εχει ιδιαιτεροτητες και γι αυτο εδω και χρονια κερδιζει σχεδον παντα εκει μεσα....
και δεν εχουν καμια σχεση με ψαραδες.....ειναι πολυ καλη ομαδα επιπεδου γιουροπα λινγκ, που παιρνει τρελο boost λογω γαμωγηπεδου που εχει....

εχουμε και λεμε :
εμεις χασαμε 3-0 εκει μεσα......με τελικες 9 - 18 υπερ μας...
η λατσιο (η 1η του γιουροπα) εχασε 2-0.....με τελικες 18 - 6 υπερ της μποντο!!!!
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.247
Πόντοι
206
Πήρα καρεκλάκι από τα Jumbo και είμαι έτοιμος
Τα ζωα αντί να βγάλουν ανακοίνωση μαλακες 1 τμχ στον καθενα στα πρώτα 20 άτομα θα έχουν τελειώσει πάλι και θα μιλάνε πάλι για χειροποίητα και πιπες

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν γράφουν για αποκλειστική διάθεση μόνο μέσω shopflix. Αρα δεν θα εμφανιστούν καθόλου μπουτίκ. Και προπαραγγελίες στο σαιτ του redstore για την τρίτη φουρνιά από τα τέλη Απριλίου, καλά κρασιά.
Btw βλέπω τη Ρεάλ πρώτη υποψήφια στα play off, με 10 μπροστά η Παρί στο ημίχρονο.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
αυτα ειναι μαλακιες....το γηπεδο της μποντο εχει ιδιαιτεροτητες και γι αυτο εδω και χρονια κερδιζει σχεδον παντα εκει μεσα....
και δεν εχουν καμια σχεση με ψαραδες.....ειναι πολυ καλη ομαδα επιπεδου γιουροπα λινγκ, που παιρνει τρελο boost λογω γαμωγηπεδου που εχει....

εχουμε και λεμε :
εμεις χασαμε 3-0 εκει μεσα......με τελικες 9 - 18 υπερ μας...
η λατσιο (η 1η του γιουροπα) εχασε 2-0.....με τελικες 18 - 6 υπερ της μποντο!!!!
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:
Σιγά την ομάδα.Δικαιολογιες να χρυσώσει το χάπι.
Αν ήταν ομάδα επιπεδου Europa που τους κερδίζει όλους εκεί μέσα θα είχε κάνει πορείες στην Ευρώπη.
Δεν είπε κανείς πως ειναι Παναχαϊκό αλλά η πραγματικότητα είναι πως αποκλειστηκαμε από χειρότερη ομάδα (στα χαρτια)
Μια χαρά έχουν περάσει από εκεί σοβαρές και μη ομάδες

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Πήρα καρεκλάκι από τα Jumbo και είμαι έτοιμος
Τα ζωα αντί να βγάλουν ανακοίνωση μαλακες 1 τμχ στον καθενα στα πρώτα 20 άτομα θα έχουν τελειώσει πάλι και θα μιλάνε πάλι για χειροποίητα και πιπες

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν γράφουν για αποκλειστική διάθεση μόνο μέσω shopflix. Αρα δεν θα εμφανιστούν καθόλου μπουτίκ. Και προπαραγγελίες στο σαιτ του redstore για την τρίτη φουρνιά από τα τέλη Απριλίου, καλά κρασιά.
Btw βλέπω τη Ρεάλ πρώτη υποψήφια στα play off, με 10 μπροστά η Παρί στο ημίχρονο.
Το ίδιο είναι τυπε απλά θέλουν να προωθήσουν το site
Εννοώ πως είχαν πει πως θα είναι online νομίζω μετά το πατατράκ της 1η μέρας

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Πετρουσεφ έστειλε το ματς στην παραταση

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Το ίδιο είναι τυπε απλά θέλουν να προωθήσουν το site
Εννοώ πως είχαν πει πως θα είναι online νομίζω μετά το πατατράκ της 1η μέρας
κοιτα να τσιμπησω μαιμου και θα παρω δυο.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Έρχεται η Ρεαλ ....

Την Μπουντανα μου

baros