baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.827
- Πόντοι
- 7.265
πουλαω λευκη φανελα με κολλημενο γραμματοσημο πανω.Φοβάμαι μην βγει κάνεις και στείλει ηχηρό μυνημα

πουλαω λευκη φανελα με κολλημενο γραμματοσημο πανω.Φοβάμαι μην βγει κάνεις και στείλει ηχηρό μυνημα

Μαλακά μου γραμματόσημα 9 μέρες στο δρόμο κατά τα λοιπά γιατί είναι ζημιογοναπουλαω λευκη φανελα με κολλημενο γραμματοσημο πανω.![]()
το ξέρω μωρέ...τι να κανς ? Να μαλοις ? Έχει χούγια ο πρόεδρας που δεν τα κόβει εύκολα..Και περσυ μαν τα ίδια λέγαμε "άνεση για μεταγραφες" "δεν παίζει προκροματικα" "έχει την άνεση να πάρει παικτη" και τελικά πήραμε πρώην ποδοσφαιριστη για να βγάλει σελφι ο Μίλτος και εξτρεμ τον πούλησε ο "κολλητος" του τον Πρόεδρο γιατί πάνω από όλα τον ένοιαζε ο δεφνοστεφανωμενος και μετα ο χοντρός φυσικά έμενε στα αδιάβαστα.
Περιεργως τον Αύγουστο ψάχναμε πάλι για εξτρεμ αλλά ήταν δύσκολος ο Αύγουστος να βρούμε εξτρεμ και μετά έγινε δύσκολος και ο Δεκέμβριος αλλά μετά έγινε και ο Γενάρης δύσκολος και εκεί που ήθελε εξτρεμ να συγκλίνει και έδινε 10 εκατομμύρια τελικά ήταν πολλά τα 10 εκατομμύρια και προτιμήθηκε ο Παλμα που συγκλίνει ταχαμου και είναι φθηνός γιατί δεν μπορεί να δίνει 10 εκατομμύρια ειναι υπερβολή
Στο μεταξύ αποκλείεσαι από τους ψαράδες τις Μποντο και βάζεις τα θεμέλια για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις περί πλαστικού γηπέδου στρατηγού ανεμου κτλ
Όχι
Η πρόκριση δεν χάθηκε από το πλαστικό γήπεδο όμως χάθηκε γιατί δεν πήρες εξτρεμ

ρε δικέ μου..άλλαξε άβαταρ μεγαλοβδομαδιάτικα...ήμαρτον που θα έλεγε και ο Γεωργίου !!μακρυα απο μας τυπε![]()
Στο μεταξύ αποκλείεσαι από τους ψαράδες τις Μποντο και βάζεις τα θεμέλια για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις περί πλαστικού γηπέδου στρατηγού ανεμου κτλ
Όχι
Η πρόκριση δεν χάθηκε από το πλαστικό γήπεδο όμως χάθηκε γιατί δεν πήρες εξτρεμ

Σιγά την ομάδα.Δικαιολογιες να χρυσώσει το χάπι.αυτα ειναι μαλακιες....το γηπεδο της μποντο εχει ιδιαιτεροτητες και γι αυτο εδω και χρονια κερδιζει σχεδον παντα εκει μεσα....
και δεν εχουν καμια σχεση με ψαραδες.....ειναι πολυ καλη ομαδα επιπεδου γιουροπα λινγκ, που παιρνει τρελο boost λογω γαμωγηπεδου που εχει....
εχουμε και λεμε :
εμεις χασαμε 3-0 εκει μεσα......με τελικες 9 - 18 υπερ μας...
η λατσιο (η 1η του γιουροπα) εχασε 2-0.....με τελικες 18 - 6 υπερ της μποντο!!!!
![]()
Το ίδιο είναι τυπε απλά θέλουν να προωθήσουν το siteΠήρα καρεκλάκι από τα Jumbo και είμαι έτοιμος
Τα ζωα αντί να βγάλουν ανακοίνωση μαλακες 1 τμχ στον καθενα στα πρώτα 20 άτομα θα έχουν τελειώσει πάλι και θα μιλάνε πάλι για χειροποίητα και πιπες
Στην ανακοίνωση που έβγαλαν γράφουν για αποκλειστική διάθεση μόνο μέσω shopflix. Αρα δεν θα εμφανιστούν καθόλου μπουτίκ. Και προπαραγγελίες στο σαιτ του redstore για την τρίτη φουρνιά από τα τέλη Απριλίου, καλά κρασιά.
Btw βλέπω τη Ρεάλ πρώτη υποψήφια στα play off, με 10 μπροστά η Παρί στο ημίχρονο.
κοιτα να τσιμπησω μαιμου και θα παρω δυο.Το ίδιο είναι τυπε απλά θέλουν να προωθήσουν το site
Εννοώ πως είχαν πει πως θα είναι online νομίζω μετά το πατατράκ της 1η μέρας
μα το σιχαμα και αυτο μονο μαζι μας ξεκωλιαζεται στα σουτ.Έρχεται η Ρεαλ ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Μπουντανα μου
η φανελα βγηκε?Φοβερός παίκτης ο Πετρουσεφ
Δυστυχώς είναι πλήγμα να μην τον έχουμε
Φοβερός παίκτης ο Πετρουσεφ
Δυστυχώς είναι πλήγμα να μην τον έχουμε
η φανελα βγηκε?
Δεν θέλει τον Β μανΚαι γιατί δεν τον κρατήσαμε ?
![]()