Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.075
Πόντοι
16.411
Αδερφε. Ο Βασκος δεν σηκώνει γκρινια απο τους παιχτες. Γι αυτο ξαποστειλε και τον Γιοβετιτς. Και επειδη δεν το σηκωνει το αποφευγει κιολας. Καλως ή κακως θέλει μικρο ροστερ.
Χρόνια του πολλά btw :rockon:

bb1Yk.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.075
Πόντοι
16.411
Περιμένω τον ωχΑμάν να μπεί μέσα να μαρκάρει κάποιον από τους δικούς μας :rolleyes:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.075
Πόντοι
16.411
'Εχουν μπει λίγο χεσμένα τα ζελάκια ή μου φαίνεται?

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Να σου θυμισω οτι ο Ζιγκερναγκελ, μια χαρα παιχτης ητσνε. Αλλα δεν τον ενοιαζε σε ποια ομαδα θα παιζει φτανει να ειναι πρωτο βιολι. Δανος κι αυτος.

Φετος ειχες τρεις επιθετικούς και ξεμεινες. Για ωρα αναγκης δεν γινεται δουλεια και το είδαμε την σεζον 22-23 που θελαμε δυο προπονητικα για να χωρεσουν καμια σαρανταρια παιχτες.
Ναι βρε συ αλλά πλέον δεν είναι θέμα ανάγκης
Θυμάσαι πολύ καλά πως ουσιαστικά το πρωτάθλημα περσυ ουσιαστικά χάθηκε από την κούραση των παιχνιδιών που δεν είχες εναλλακτικές (σε μια πρόταση)
Του χρόνου έχει CL θα παίζουμε με Ρςαλ κτλ κτλ
Ασφαλώς ο στρατηγός δεν θέλει γκρινιες αλλά από την άλλη ούτε και το Γιοβετις στο γκολ ήταν συμπεριφορά
Εξάλλου κάθε παίκτης ξέρει που και γιατί έρχεται
Αν ερχόταν πχ τώρα ο Μπετανκορ θα ήξερε και ο ίδιος πως θα είναι ο "βασικος" άμα το Μάη ζήταγε μεταγραφή γιατί δεν παίζει ε είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Αν μεινει ο Μπετανκορ του χρόνου μπορεί πχ να αποδειχτεί παλτό στον Ολυμπιακό και θα το δεις ξέρω γω μέχρι το Γενάρη και θα τον αλλάξεις
Αν αποδειχτεί 2ος Ελ Καμπι σημαίνει πως έκανες μαλακια να διαπιστώσεις τώρα πως έχεις ένα διαμάντι και ΙΣΩΣ σου έδινε την πρόκριση.
Γιατί μεταξύ άλλων αν και είναι απλουστεύει η απουσία του Ελ Καμπι σου στέρησε την πρόκριση
Είναι πολλά τα παιχνίδια πλέον και υψηλής έντασης όπως είναι πλέον το παιχνίδι του Ολυμπιακού.Ναι δεν θα έχεις 3 Ελ Καμπι αλλά θέλεις 3 χωρίς πειραματισμους από ένα σημείο και μετά
Και φυσικά άμα αρχίσουμε το καλοκαίρι τα καραγκιοζιλικια έρχεται ο Εμπαμε και κοντά στο Θρύλο ο Εμπαπε και καταλήξουμε στον Παπαντωνίου ε παπαριζομαστε πάλι
Τέλος πάντων το πρόβλημα είναι πως πάνω που λέγαμε έχουμε κορμό τα σημάδια δείχνουν πως πολλοί παίκτες έχουν μεγάλη πιθανότητα να φύγουν γιατί λογικά θα φέρουν σοβαρές προτάσεις πχ Τζολακης Εσέ Καρμο στάνταρ Φόρεστ κτλ
Ιδωμεν

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.075
Πόντοι
16.411
Το πλεονέκτημα δεν το χάνουμε ό,τι και αν γίνει απόψε,αυτό έχει σημασία.
Αν τους πάρουμε, καλό θα είναι για την ψυχολογία μας στη συνέχεια και αυτοί θα ζοριστούν λίγο στα επόμενα ματς:coffee:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Την γαμησε πάλι ονΝτορσευ ψαχα
Αστον μωρέ λίγο τον λυπήθηκα κι αυτόν όχι σαν τοννΡετσο βεβαια

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.075
Πόντοι
16.411
Πήγε να κάνει την πουστιά για 2η φορά το Ισπανάκι :birdman:

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Ήμουν μέσα χτες και αυτό που έχω να πω ότι μου άρεσε η προσπάθεια της ομάδας, τώρα για επιλογές ενδεκάδας το αποτέλεσμα τις κρίνει, θυμάμαι όταν ακούσαμε την ενδεκάδα πολλοί είπαν ωραίο κόλπο με ζελσον ο γιαρετσμουκ τα χάνει κλπ αλλά οταν άρχισε ο αγώνας αποδείχτηκε το αντίθετο, κάλλιστα όμως το σκορ μπορούσε να ήταν και 2-0 στο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που είχαμε, αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο όπως και να έχει ένα κέρδος βγήκε από χτες όμως απλά για τσαμπιονς λιγκ θέλει καλύτερο σχεδιασμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom