Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.388
- Πόντοι
- 42.528
ναιΠιο πολύ τσούζει έτσι![]()
ναιΠιο πολύ τσούζει έτσι![]()
Ναι όπως στο οακα τυπε,μήπως είσαι ματιασμενος εσύ?αυτος ο φουρνιε ματιαζεται με τον βαζελο![]()
Χτυπησε?δεν πηρα χαμπαρι.Κρίμα για τον Γκος,όση ώρα έπαιζε,η ομάδα πήγαινε τραίνο
Για να κάτσει στον πάγκο με πολιτικά,μάλλον ναιΧτυπησε?δεν πηρα χαμπαρι.
Το ματιασαν οι καταρες κι αυτον.. Πιο πολυ τον βριζουμε εμεις, παρα οι αντιπαλοι...Κρίμα για τον Γκος,όση ώρα έπαιζε,η ομάδα πήγαινε τραίνο
Γυάλινος μαν ανεκαθενΤο ματιασαν οι καταρες κι αυτον.. Πιο πολυ τον βριζουμε εμεις, παρα οι αντιπαλοι...
Μαλλον ανθρωπος με αδυναμιες κ οχι μηχανη... Θα ελεγα εγω.Γυάλινος μαν ανεκαθεν
Έχει θέματα συνέχεια μανΜαλλον ανθρωπος με αδυναμιες κ οχι μηχανη... Θα ελεγα εγω.
Τραγικό 4ο δεκάλεπτο ειλικρινά. Κανένας δεν είχε τα @@ να σουτάρει και όλοι δίνανε πάσες. Γλυτώσαμε από μεγάλο κάζο. Αυτό το ματς δεν είναι για πανηγύρια. Ο Πίτερς βγήκε στο 8 και δεν ξαναέπαιξε ενώ ήταν από τους καλύτερους. Φουρνιέ τραγικός. Ο Ντόρσει με 1 άστοχο σουτ βγαίνει και εξαφανίζεται. Λαρεντζάκης ούτε καν. Ελπίζω στα τελευταία παιχνίδια να δούμε τα παιδιά αυτά να παίρνουν πολλή χρόνο και ρυθμό. Όσο για Μπαρτζώκα ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Αν είναι δυνατόν να μη μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο ρόστερ. Δηλαδή όταν παίξουμε κομπλέ τι θα κάνει; Έχεις τέτοια πολυτέλεια φέτος όταν δεν πάει κάτι να το αλλάζεις εύκολα και ο άνθρωπος είναι κομπλεξάρα και επικίνδυνος χώρια ότι περιβάλλεται κι από βοηθούς κοιμισμένους και επικίνδυνους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με δαύτον. Μπράβο για τη νίκη έστω και ότι μας έβγαλαν την ψυχή
Όπως επιμένεις εσύ να μην βλεπεις πως επειδή ήσουν στο όριο έχασες την πρόκριση ετσι θα επιμενω κι εγώ να μην είσαι στο οριο και μαλιστα σε πιο απαιτητικο περιβαλλονΩραία. Μένει Γιαρεμτσουκ έρχεται Μπετανκορ, εχείς Ελ Καμπί. Πόσους θέλεις ακόμα; Άλλοι τρεις φτάνουν;
ΕΛΕΟΣ. Επιμένεις κιόλας. Περνά την league phase του τσου Λου του χρόνου και παίχτες υπαρχουν αν χρειαστείς.
Αλλά μάλλον εσύ έχεις σίγουρο τον τελικό του τσου Λου και θέλεις ανάσες για τους αγώνες.
ΕΛΕΟΣ.
Δικό μας παιχνίδι και να αγανακτούμε να το πάρουμε. Τι να πεις παραπάνω;Ένα δίκιο τόχεις.
![]()
Άμα γίνει καμμια στραβή στο F4 τη γανησαμεν μανΈχει θέματα συνέχεια μαν