geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.151
- Πόντοι
- 9.345
Το θέμα είναι άμα εξελίσεται έτσι πόσο θα τον κρατήσει ο Πειραιάς ....
Το θέμα είναι άμα εξελίσεται έτσι πόσο θα τον κρατήσει ο Πειραιάς ....
Συμφωνώ ,ο μικρός δεν έχει τον αλητικο χαρακτήρα που είχε ο Νερι, το μόνο που μπορώ να τον παρομοιωσω είναι πως είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο.Καμια σχεση με τον Νερι. Ο Νερι εβγαζε πολυ τσαμπουκά και εξω αγωνιστικο.
θα πρεπει να αδιαφορισουμε παρα πολυ για να βγουμε κατω απο 2οι..γινεται χαμος ακομα απο την 4 εως 8 ειναι ισοβαθμοι ολοι.επισης τελευταια αγωνιστικη δεν παιζεις τελέυταιος οπως περσυ για να μπορεις να διαλεξεις...Ωραία μέρα σήμερα
Έχω την εντύπωση πως μπορούμε πλέον να διαλέξουμε αντίπαλο στο μπάσκετ και κυρίως να αποφύγουμε και ο κόουτς θα αρχίσει τις μαλακιες του δεν διαλέγουμε κτλ
Όταν έχω κύματα όχι!Ρε παίδες αυτόν που παραθέτω καταλαβαίνει κανείς τί γράφει;
Μόνο μην το τυλίξει καμία μοντέλα μαν το παιδί και το ξεπουτσιάσειΤωρα μετα απο ψυχραιμη αναλυση εχω να πω οτι ο Μουζα ειναι σα να βγηκε απο εργοστασιο. Δεν εχει να διδαχτει απολυτως τιποτα. Μονο να δυναμωσει το σωμα του. RESPECT.![]()
ο Πασχαλακης μετα θα πηγαινε στην γκομενα του χωρις να κανει μπανιο![]()

Ρε συ τον ρωτησαν τι αγαπημενο φαγητο εχεις κ ειπε φακες...... Τι να λεμε... Ο τυπος ειναι αφοσιωμενος.... Θελει να γινει ο καλυτερος κ θα γινει.... Γερος να ειναι μονο....και μπραβο του!Μόνο μην το τυλίξει καμία μοντέλα μαν το παιδί και το ξεπουτσιάσει
Αν και φαίνεται σοβαρός![]()
Θα γίνει απλά από το καλοκαίρι όχι σε εμάς στην ΑρσεναλΡε συ τον ρωτησαν τι αγαπημενο φαγητο εχεις κ ειπε φακες...... Τι να λεμε... Ο τυπος ειναι αφοσιωμενος.... Θελει να γινει ο καλυτερος κ θα γινει.... Γερος να ειναι μονο....και μπραβο του!
Τα μουνοπανα άρχισαν τις παπαριες πως απέκρουσε τη μπάλα