troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
στην παναθα τυπε?...ένα πέναλντι δε δόθηκε![]()
στην παναθα τυπε?...ένα πέναλντι δε δόθηκε![]()
α ενταξει...Στους γαυραντίπαλους

Πάμε για Γενάρη δε τρέχει τιποταΔεν τα καταφερε η ομαδα μας σημερα αλλα δεν τρεχει τιποτα. Θα την βρει την ακρη ο παππους το Γεναρη. Κι αν δεν τη βρει στα αρχιδια μας. Θα μεινει εκει μεχρι να βγει στη συνταξη. Για απλα ετσι γουσταρουμε.![]()
Ετσι μας αρέσει τα δυσκολαΜεγαλος πουστης ο Κωστουλας παντως. Το πως αναγκασε τον αμυντικό να του κανει πέναλτι το λες μεγαλη πουστια.
Θα παμε με τον δυσκολο τροπο, δεν πειραζει.
Τελικος Μεντι-Βαλβερδε. Ειναι γραφτό
Μακαρι.Τελικος Μεντι-Βαλβερδε. Ειναι γραφτό
Ακριβώς ρε φίλε , όση μπάλα ξέρει άλλο τόσο κακός είναι στο να τελειώνει φάσεις... Δεν το έχειΓια το πουτσο καβαλα ματς. Τι εχασε ο μαλακας ο Μαρτινς εκει στο 50-60(δωθηκε οφσαιντ αλλα θα μετραγε μεσω var). Ολο το τερμα φατσα καρτα το εστειλε στα πουλια.
Κακη επιλογη να ξεκινησει Γουιλιαν τα εφτυσε στο 30λεπτο.
Ο Ορτεγκα εκανε ματσαρα και ο Πιρολα τα εσβηνε πισω. Ο Ρετσος πηγε να θυμηθει τις μαλακιες που εκανε περσυ.
Κακη η ομαδα επιθετικα σημερα. Παμε να ρεφαρουμε με διπλο στο Πορτο μπας και πιασουμε 8αδα.
Arena με τα ολα τηςΜακαρι.
Μου κανει και σε διπλους αγωνες στους 16 αν δεν ειναι να κατσει τελικος.
Θελω να δω τον θρυλο στο σχετικα νεοκτιστο Σαν Μαμες. Τι γηπεδαρα, χριστε μου.
Πριν από 2 εβδομάδες επισκέφθηκα μια μικρή πόλη στην χώρα των Βάσκων, την Ειμπαρ.ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: "Ευχαριστώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που μου έχει δώσει την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ευχαριστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο για το σεβασμό που λαμβάνω εδώ. Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, γιατί τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτούς. Είναι τελείως διαφορετικό να κερδίζεις ευρωπαϊκό με ελληνική ομάδα, γιατί στην Ισπανία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. Στη Σεβίλλη όλοι το περίμεναν, εδώ στην Ελλάδα ήταν κάτι το απίστευτο, μία έκπληξη για όλους. Όταν το πανηγυρίσαμε εδώ η χαρά ήταν μεγαλύτερη"
τεραστιε μεντι για παντα στο λιμανι εμεις παντου για σενα ασπιδα