ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.275
- Πόντοι
- 12.756
Θέλει μια ψιλη τακηοι βωμολοχιες δεν χρειαζοταν
Θέλει μια ψιλη τακηοι βωμολοχιες δεν χρειαζοταν
θα ειναι γερο,ικανο και παιχτουρα αδερφεΣε λίγο έρχεται το παιδί αδελφέ
Ετσιθα ειναι γερο,ικανο και παιχτουρα αδερφε
Ετσι βαζε φωτογραφιες και κανε like σαν μογγολα πουσταρα που εισαι...θα σου κανουν like παρκαδοροι πουτανας γιοι,μεθυστακες και καταβοθρες του κωλου.

Παρκαδορε που βριζεις νεκρους ανθρωπους πισω απο τον υπολογιστη εξου και πουτανας γιος δεν εκανα ποτε παρεα με κανεναν απο εσας και ουτε προκειται....πλακιτσα και χαβαλε καναμε για να περναει η ωρα.Η τιμωρια των ψευτογαυρων που δεν αγαπουν την ομαδα καταλήγουν στο να είναι και μονοι τους. Αποτελεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν εύκολα με άλλους γαυρους. Ειναι αποκομμένοι. Πολλές φορές επίσης καταλήγουν θλιμμένοι δεν υπάρχουν γαυροι γύρω τους να νοιάζονται πραγματικά γι' αυτούς. Από αυτά τα συναισθήματα, πολλές φορές οι ψευτογαυροι ξεκινούν γι αυτούς σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Χιλιες φορες πουτανας γιος παρα ψευτογαυρος και μόνος.
![]()
Απολογηθηκα για την μαλακια η οποια εγινε σε προσωπικο επιπεδο και μπροστα σε αλλους. Προκαλεσες πολυ ομως με χαρακτηρισμους δημοσια που δεν εινσι για εδω μεσα, καπως επρεπε να το βουλωσεις. Αυτο που ηρθε εκεινη την ωρα. Απολογηθηκα ξανα λεω και δηλωνω μαλακας.Παρκαδορε που βριζεις νεκρους ανθρωπους πισω απο τον υπολογιστη εξου και πουτανας γιος δεν εκανα ποτε παρεα με κανεναν απο εσας και ουτε προκειται....πλακιτσα και χαβαλε καναμε για να περναει η ωρα.
Οταν ομως εγινε το σκηνικο με εσενα τον μπασταρδο που ξερεις πολυ καλα τι εκανες και ειδα ολους να σφυριζουν αδιαφορα και να κανουν τους μαλακες εκει κοπηκε και η πλακιτσα....
Στα αρχιδια μου αν θα σε κανουν περα ή οχι....εγω εκεινη τη στιγμη περιμενα απο συγκεκριμενα ατομα να αντιδρασουν και κανανε τους μαλακες.Οποτε τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και ανηκουν στην ιδια ακριβως κατηγορια με σενα.Απολογηθηκα για την μαλακια η οποια εγινε σε προσωπικο επιπεδο και μπροστα σε αλλους. Προκαλεσες πολυ ομως με χαρακτηρισμους δημοσια που δεν εινσι για εδω μεσα, καπως επρεπε να το βουλωσεις. Αυτο που ηρθε εκεινη την ωρα. Απολογηθηκα ξανα λεω και δηλωνω μαλακας.
Εσυ εμεινες μονος με την αντιολυμπιακιλα σου ομως.
Επισης, αφησα στην βουληση του καθε ενος απο οσους ηταν παρόντες να κρινουν μονοι τους αν με κάνουν πέρα. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει η απόφαση τους. Ακομα και τωρα μπορουν να το πραξουν και να μην μου ξανα πει ουτε καλημέρα κανενας τους.

Θα σου πω κάποια πράγματα που σε πονάνε.Ζητω οι Αγγελόπουλοι ζήτω ο Μαρινακης ζήτω ο ΜπαρτζωκαςΣτα αρχιδια μου αν θα σε κανουν περα ή οχι....εγω εκεινη τη στιγμη περιμενα απο συγκεκριμενα ατομα να αντιδρασουν και κανανε τους μαλακες.Οποτε τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και ανηκουν στην ιδια ακριβως κατηγορια με σενα.
Υ.Γ
Ο αλλος ο μογγολος παταει like χωρις καν να ξερει τι λεμε....μιλαμε για τερμα καθυστερημενο πουστη.![]()
Αστο ρε φιλαρακι εισαι βλακας τελειως....Θα σου πω κάποια πράγματα που σε πονάνε.Ζητω οι Αγγελόπουλοι ζήτω ο Μαρινακης ζήτω ο Μπαρτζωκας

Θα σου γράψω κάτι σοβαρό. Για να μην σε στηριξε κανείς, κάτι λάθος έχεις κάνει και εσύ.Κανε την αυτοκριτική σου.Αστο ρε φιλαρακι εισαι βλακας τελειως....![]()
Θα σου πω και εγω κατι σοβαρο....αφου δεν ξερεις τι σκατα εχει γινει και για τι πραγμα μιλαμε τοτε να μην εχεις αποψη.Θα σου γράψω κάτι σοβαρό. Για να μην σε στηριξε κανείς, κάτι λάθος έχεις κάνει και εσύ.Κανε την αυτοκριτική σου.
Δημοκρατία έχουμε. Αν δεν σου αρέσει να μετακομίσεις Βόρεια Κορέα.Θα σου πω και εγω κατι σοβαρο....αφου δεν ξερεις τι σκατα εχει γινει και για τι πραγμα μιλαμε τοτε να μην εχεις αποψη.
Ρε φιλε περιορισου να κανεις like σε κειμενα αλλων αφου δεν σε βοηθαει το ρημαδι....Δημοκρατία έχουμε. Αν δεν σου αρέσει να μετακομίσεις Βόρεια Κορέα.
Αγαπάω ότι σε ποναει.Ρε φιλε περιορισου να κανεις like σε κειμενα αλλων αφου δεν σε βοηθαει το ρημαδι....
Τη πουτσα αγαπας μονο ρε χαζουλη....Αγαπάω ότι σε ποναει.

Τερψιπρωκτος εσύ πρέπει να είσαι,διότι δεν έχουμε διαβάσει κάποια κριτική σου που να συνευρισκεσαι ερωτικά με γυναίκα.Τη πουτσα αγαπας μονο ρε χαζουλη....![]()
Σωστα πουστρακο εγω ειμαι πουστης γιατι δεν παω με πουτανες....εσυ ανδρακλας γιατι πας ΜΟΝΟ με πουτανες για ξεκαρφωμα.Τερψιπρωκτος εσύ πρέπει να είσαι,διότι δεν έχουμε διαβάσει κάποια κριτική σου που να συνευρισκεσαι ερωτικά με γυναίκα.

Από τα γραφομενα σου κρατώ μόνο την ομολογία σου πως είσαι πουστης.Χαιρομαι ιδιαίτερα διότι δεν εσφαλα ως προς τις σεξουαλικες σου προτιμήσεις.Σωστα πουστρακο εγω ειμαι πουστης γιατι δεν παω με πουτανες....εσυ ανδρακλας γιατι πας ΜΟΝΟ με πουτανες για ξεκαρφωμα.![]()
Κανε κανα λαικ και πεσε για υπνο πουστρακο....εισαι τοσο χαζος που μεχρι και οι αμοιβαδες φανταζουν ιδιοφυιες μπροστα σου!Από τα γραφομενα σου κρατώ μόνο την ομολογία σου πως είσαι πουστης.Χαιρομαι ιδιαίτερα διότι δεν εσφαλα ως προς τις σεξουαλικες σου προτιμήσεις.