Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (0 μέλη και 106 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
Kάτι ακούστηκε πως είμαστε κοντά στον Watson που παίζει στην Καρδίτσα,ο οποίος μοιάζει με τον Ράιτ αλλά καλύτερος στα ριμπάουντ και στην άμυνα.Και όντως έχει καλά στατιστικά

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.870
Πόντοι
13.116
Καλό μεσημέρι. :hi:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να μοιραστώ μαζί σας κάποις σκέψεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα
σε αυτό εδώ το νήμα της εμπεριστατωμένης άποψης και της λογικής :2funny:
Πριν περίπου 40 χρόνια πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο παρέα με συμμαθητές μου το 1986
σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε, τις καλές εποχές.
Το γήπεδο τίγκα, οι Πανιώνιοι είχαν 2 δικές τους θύρες με 5.000 περίπου κόσμο και πολύ καλή ομάδα.
Τσιαντάκης, Μαυρίκης και αυτόν τον μπινέ τον Μπαρζώφ που είχε κάτι πόδια σαν περίπτερο και δεν κοβότανε με τίποτα.
Το ματς ήρθε 4-3 , φουλ επίθεση και από τους 2 και έφυγα γεμάτος και κατευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία :rockon:
Τα επόμενα χρόνια η ομάδα, μας γέμιζε περισσότερο πίκρες , παρά χαρές, μέχρι που ήρθαν Κόκκαλης στην αρχή κ Μπάγεβιτς στη συνέχεια
και η ομάδα μπήκε στο δρόμο της προόδου και των τίτλων μέχρι σήμερα που έχουμε 47 εμείς και 41 όλοι οι υπόλοιποι
μίζεροι και ελληναράδες συνωμοσιολόγοι αντίπαλοί μας. :jerking2:
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και καλοί προπονητές από την ομάδα μας (εκτός από μυρωδιάδες τύπου Κόλιας, Μπιγκόν, βρωμάν τα χνώτα σου,
ο μεθύστακας Σόλιντ, ο Χάσι κλπ .), πάντα είχα άγχος σε κάποιο σημείο.
Είτε ήταν ο Ντούσαν, είτε ο Τάκαρος ο Λεμονής, είτε ο Ερνέστο, είτε ο Μάρτινς κλπ...σε κάποιο σημείο με έτρωγε το άγχος.
Είτε μέσα στο παιχνίδι, ε΄τε στις μεταγραφές , είτε σε τραυματισμούς, είτε, είτε, είτε.....
Με τον παπού Μεντι ρε σεις έχω βρει την ησυχία μου, την υγεία μου, και το βασικότερο την ψυχική μου ηρεμία. :happy:

Πες ότι είναι αυτή πατρική φιγούρα που εκπέμπει όπου νουθετει με αυστηρότητα τους παίκτες, χωρίς να πατρονάρει,
πες ότι είναι που δεν γκρινιάζει σχεδόν για τίποτα,
πες ότι δουλεύει με ότι έχει διαθέσιμο
πες ότι έχει φάτσα με βλέμμα που σε ψαρώνει και ταυτόχρονα είναι γελαστός και καλωσυνάτος,
πες ότι πήρε το ευρωπαϊκό και στα αρχίδια μου ότι και να συμβεί από δω και πέρα,
πες ότι είναι βάσκος όπως ο Ερνέστο και με κάποιον τρόπο κολλάνε καλά με το μέσο γαύρο αυτοί οι τύποι,
δεν ξέρω να το πω με σιγουρια,
αυτό που ξέρω είναι ότι του έχω πλήρη εμπιστοσύνη να πάει το καράβι για χρόνια !

ΔΕΝ αμφιβάλλω καθόλου γι αυτό, πρώτη φορά στη ζωή μου με προπονητή του ΘΡΥΛΟΥ
και μάλιστα δεν έχω το παραμικρό άγχος όταν παρακολουθώ τα παιχνίδια....
Να είναι καλά ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας εντελώς τυχαία και κάτι μου λέει ότι θα τον λατρέψουμε όσο κανέναν άλλο !

ΥΓ1 Τον γουστάρω τόσο πολύ, που σχεδόν με κάνει να ξεχνάω τις μαλακίες του χοντρού. Σχεδόν με έχει κάνει να τον συμπαθήσω κι αυτόν !
ΥΓ2 Μην ξεχνιόμαστε.... Γαμιέται ο ΠΑΟ κκι η Λεωφ...εεε η Τουρκία.:alivedick::alivedick:
ΥΓ3 Μαλακία κάναμε που έφυγε ο Πετρούσεφ, αλλά κι αυτός αγύριστο κεφάλι.
ΥΓ4 Στηρίζω Μπαρτζώκα μέχρι θάνατο.
ΥΓ5 ΄'Ολοι όσοι περιμένετε στη γωνία να κράξετε με την πρώτη στραβή, να πάτε να γαμηθείτε ! :klapste:
ΥΓ6 Ευχαριστώ το bou που μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον μεστό και γεμάτο συμβολισμούς τρόπο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.728
Πόντοι
5.006
469936483_1126987805458660_1664098829805048764_n.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.353
Πόντοι
2.606
ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: "Ευχαριστώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που μου έχει δώσει την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ευχαριστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο για το σεβασμό που λαμβάνω εδώ. Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, γιατί τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτούς. Είναι τελείως διαφορετικό να κερδίζεις ευρωπαϊκό με ελληνική ομάδα, γιατί στην Ισπανία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. Στη Σεβίλλη όλοι το περίμεναν, εδώ στην Ελλάδα ήταν κάτι το απίστευτο, μία έκπληξη για όλους. Όταν το πανηγυρίσαμε εδώ η χαρά ήταν μεγαλύτερη"
τεραστιε μεντι για παντα στο λιμανι εμεις παντου για σενα ασπιδα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.728
Πόντοι
5.006
ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: "Ευχαριστώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που μου έχει δώσει την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ευχαριστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο για το σεβασμό που λαμβάνω εδώ. Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, γιατί τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτούς. Είναι τελείως διαφορετικό να κερδίζεις ευρωπαϊκό με ελληνική ομάδα, γιατί στην Ισπανία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. Στη Σεβίλλη όλοι το περίμεναν, εδώ στην Ελλάδα ήταν κάτι το απίστευτο, μία έκπληξη για όλους. Όταν το πανηγυρίσαμε εδώ η χαρά ήταν μεγαλύτερη"
τεραστιε μεντι για παντα στο λιμανι εμεις παντου για σενα ασπιδα
TikTok - Make Your Day

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.728
Πόντοι
5.006
"οποιος φοραει την φανελα του ολυμπιακου και δεν ματωνει, θα φευγει απο τον ολυμπιακο...θα ιδρωνει, θα πεθαινει, γιατι αυτη ειναι η ιστορια του ολυμπιακου και δεν μπορει να την αλλαξει κανενας "
TikTok - Make Your Day

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.870
Πόντοι
13.116

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.778
Πόντοι
28.246
Ολυμπιακός Κ 19. Τρεντσιν Κ19

13:00 ζωντανά.

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης, Πρεκατές, Παναγάκος, Δάμα, Αλαφάκης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Γιουσούφ.

Αναπληρωματικοί: Κουρακλής, Γιοτόπουλος, Πλιώνης, Τουφάκης, Τζαμάλης, Πλις, Φράγκος, Λίγδας, Ρολάκης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.778
Πόντοι
28.246
Δεν τα κατάφερε μόνος του όμως. Η ασίστ του Παπακανελλου στο πρώτο και η συνεργασία του με τον Γιουσούφ στο δευτερο τα έφεραν αυτά τα παστέλια του Πνευμονιδη. Στο δεύτερο έχει και πολύ συμμετοχή ο Μπακουλας.

Πάει καλά μέχρι τώρα η ομάδα.
Βέβαια και οι αλλοι είναι ζορικοι. Άντε να δούμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε την πρόκριση.

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.303
Πόντοι
5.595
Ακομα με ποδοσφαιρο ασχολειστε ρε ναυαγια? Ρε Ελλαντα ζειτε, μονο το μπασκετ αξιζει σαν αθλημα, ξυπνατε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.778
Πόντοι
28.246
Ακομα με ποδοσφαιρο ασχολειστε ρε ναυαγια? Ρε Ελλαντα ζειτε, μονο το μπασκετ αξιζει σαν αθλημα, ξυπνατε
Δύο ευρωπαϊκά σηκώθηκαν πέρυσι. Οι μικροί έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους μεγάλους, υπόψιν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom