εχουμε μιτρογλου πεκτουρακατι πηρε τ αυτι μου οτι ειναι κλεισμενος σε περιπτωση που περασουμε στους ομιλους
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχουμε μιτρογλου πεκτουρακατι πηρε τ αυτι μου οτι ειναι κλεισμενος σε περιπτωση που περασουμε στους ομιλους
εχουμε μιτρογλου πεκτουρα
οπσο ο παλτομιχαλακισ το νταρκοο βαγκνερ ειναι για να ξεκουραζει τον Κωστακη
το αμοιρο το πουλμαν των Σλοβακων απορω τι "εκανε" και δεχτηκε πετροπολεμο..Αλλα βεβαια, μεσα στο γηπεδο σε ευρωπαικα ματς ειμαστε παναγιτσες για το φοβο της τιμωριας, απεξω κανουμε ο,τι γουσταρουμε!
Με την Μολδαβική (από την Υπερδνειστερία) Σεριφφ Τιράσπολ κληρώθηκε ο Θρύλος.
Δεδομένου ότι έχω δει πολλές φορές την Σερίφφ και ξέρω το παιγνίδι της μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η πρόκριση είναι δεδομένη.
Οποιος σύντροφος ενδιαφέρεται να πάει στη Μολδαβία να δει το ματς , ας μου στείλεθ πμ.
Ο Κρόκους θα ξερογλύφεται περιμένοντας και το μερίδιο του βάζελου αν αποκλειστεί...![]()

Ναι, είναι το παρατσούκλι του πρώην Αστυνομικού Δ/ντη του Τιράσπολ, που πλούτισε ξαφνικάΣυντοπίτη το SHERIFF σημαίνει άραγε σερίφης;;;
και έχει έναν ομιλο που ελέγχει τα πάντα στη χώραΕμείς οι γαύροι πρέπει να δείξουμε τη μεγαλοψυχία μας και να δεκτούμε και αλλόθρησκους (δηλ. τους βάζελους) στη Μολδαβ. μπας και γαμήσουν λίγο, γιατί στη Μαδρίτη δεν τους κόβω να μαμάνε
Πω ρε γλέντια στη Μολδαβ που θα πέσουν σε στριπς και λοιπά ιδρύματα![]()

Παιδες μπορει να ειναι ευκολη φαινομενικα η Τιρασπολ,αλλα δεν πρεπει ομως να την υποτιμησουν σε καμια περιπτωση,πρεπει να παιξουν μπαλα με ζηλο και παθος!
Παιδες μπορει να ειναι ευκολη φαινομενικα η Τιρασπολ,αλλα δεν πρεπει ομως να την υποτιμησουν σε καμια περιπτωση,πρεπει να παιξουν μπαλα με ζηλο και παθος!