Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.823
- Πόντοι
- 28.246
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο
Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.
Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι
Και εκει που ειναι ικανός να σε κουφανει ο μαλακας ο χοντρος ειναι να παει με κανα πενταρι εκατομμύρια πριμ υπογραφης και με κανα τριαμισαρι-τεσσερα τον χρονο να σου φερει κανεναν Μαρσιαλ (ως παράδειγμα μιας και ακομα ελευθερος είναι) λες και πασχεις απο εκτελεστες στα ακρα και οχι απο δημιουργους. Ακριβος στο πίτουρο και φθηνος στ αλεύρι. Τα Χριστούγεννα θα του φταίει ο Βασκος...
ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα.